Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu bliver Aalborg Karneval som en festival: Overnat flere dage i Camp Karneval

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rafael Zajac
Foto: Rafael Zajac

Selvom det kan føles langt væk sådan en kold januardag, er der mindre end fire måneder til Aalborg Karneval igen er klar til at omfavne byen i den perfekte blanding af fest, kærlighed, flotte kostumer og højt humør.

I mange år har karnevalsdeltagerne efterlyst et campingområde i forbindelse med Aalborg Karneval, så nu realiserer Aalborg Karneval deres helt egen ”Camp Karneval” med plads til hele 2.000 overnattende.

Det skriver de i dag i en pressemeddelelse.

Skal gøre karnevaloplevelsen endnu federe

Fodboldbanen ved Postmestervej i Aalborg bliver den 24-26. maj 2019 omdannet til campingområde, når Aalborg Karneval skaber Camp Karneval.

”Vi har igennem flere år fået forespørgsler på et decideret campingområde kun til karnevalister, og vi har nu fundet den rette model. Det er svært at finde plads til alle de overnattende karnevalister i midtbyen, og derfor er Camp Karneval en naturlig forlængelse af hele karnevalsoplevelsen”, udtaler Kresten Thomsen, daglig leder i Foreningen Aalborg Karneval.

Nu bliver Aalborg Karneval som en festival: Overnat flere dage i Camp Karneval
Grafik: Aalborg Karneval

I 2019 er der ekstra pres på byens hoteller i maj, da Made In Denmark har booket mange overnatninger til deres gæster, hvilket betyder at kapaciteten for overnattende karnevalsgæster er begrænset.

“Derfor passer det perfekt, at vi netop i år lancerer Camp Karneval. Ud over muligheden for overnatning, så glæder vi os selvfølgelig rigtig meget til overraske gæsterne på ”Camp Karneval” og give dem en helt unik karnevalsoplevelse”, udtaler Mette Bugge, der er formand i Foreningen Aalborg Karneval.

Prisen bliver kr. 700,- per deltager og dækker to overnatninger og et loyalitetsarmbånd.

Dertil kan deltagerne købe både kolde drikkevarer til paraden lørdag morgen samt morgenmad lørdag og søndag. Alt forudbestilles på hjemmesiden og udleveres på Camp Karneval.

Du kan få mere info på billetter via Aalborg Karnevals Facebook-side

Del artikel