Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbnede i denne uge: Her får du Aalborgs største isvaffel

Af Stine Kjølby Christensen

Med den ekstra kolde og lange vinter, klager vi bestemt ikke over, at vejrguderne har valgt at springe direkte fra vinter til sommer.

De grønne områder rundt omkring i byen er propfyldt med (sol)glade mennesker, og et af de helt store trækplastre er det totalrenoverede Vestre Fjordpark, som både indbyder til aktivitet, hygge og afslapning.

Solens indtog over fjord og land, betyder også, at den yderst populære SALT Café, som findes lige i smørhullet af Friluften og Limfjorden, er i fuld gang med klargøring til den nye sæson. Det afslører Katerina Komselis over for MigogAalborg.

“Vi havde en fuldstændig forrygende sæson sidste år – på trods af den dårlige sommer. Vi er utroligt glade for, at aalborgenserne har taget så godt imod det nye Vestre Fjordpark, og at interessen blot stiger og stiger i takt med at sommeren kommer.

Nu glæder vi os bare til næste uge, når vandet bliver åbnet til bassinet, og man igen kan bruge faciliteterne. ” fortæller Katerina.

Åbnede i denne uge: Her får du Aalborgs største isvaffel

Ikke bare en isbod

Hvis man kan huske Friluften, som den stod i gamle dage, så kan man formentligt også huske den lille isbod, som solgte alt småting som slikkepinde og pindis. Der er dog meget langt fra det “koncept”, til det man finder i Vestre Fjordpark i dag.

Selvom der selvfølgelig bliver både is, milkshakes og vafler på menuen i fjordparken, så kunne Katerina allerede sidste år fortælle, at der også ville kunne købes bæredygtige og økologiske produkter i form af eksempelvis sandwich – i år bliver udvalget endda udvidet med paninis og andre lækkerier, som kan nydes både i og udenfor caféen.

“Vi er også ved at undersøge muligheden for at opsætte en isvogn i modsatte ende af parken; sådan, at vi kan dække og tilbyde is og kaffe til gæsterne i et større område end kun i caféen.”

Åbnede i denne uge: Her får du Aalborgs største isvaffel

Nordjyllands største is

Der er ikke kun soft ice og vafler på sommermenuen hos SALT.

Sæsonens helt store nyhed bliver den gigantiske vaffelis Bademesteren, som består af 10 kugler is, hjemmelavet guf, to flødeboller og – som et beskedent prik over i’et – en soft ice med drys.

Åbnede i denne uge: Her får du Aalborgs største isvaffel

Åbnede i denne uge: Her får du Aalborgs største isvaffel

Vi har ikke stødt på nogen isvaffel i Aalborg, der nærmer sig denne størrelse. Ud fra Katerinas egen research er denne måske endda Nordjyllands allerstørste.

“Jeg har længe ønsket mig at lave en stor is, men det er ikke lykkedes at fremskaffe de helt perfekte kræmmerhuse før nu.

Sidste år kørte jeg et tilbud med dobbelt op på kuglerne, og jeg kunne se at vores store is – med fire kugler – især var populær at lave dobbelt op på … Især blandt de unge mænd. Derfor tænkte jeg, at den helt store nok også vil kunne tiltrække et par stykker,” siger Katerina med et blink i øjet.

“Om ikke andet er den i hvert fald insta-worthy!”

Åbnede i denne uge: Her får du Aalborgs største isvaffel

Indtil videre forventer Katerina at holde åbent i SALT hver weekend frem til medio maj – med undtagelse af regnvejrsdage, hvor besøgstallet alligevel er på et minimum.

Herefter vil SALT også holde sommeråbent i hverdagene og frem til klokken 22 hver dag.

Er man i tvivl om åbningstiderne lover Katerina at holde aalborgenserne opdateret via hendes Facebook-side.

Del artikel

Andre læser også