Youtube-stjerner og Ramasjang-idoler: Store navne kommer til Fårup

Skrevet af: Michael Qureshi
Albert Dyrlund spiller i Fårup Sommerland
Albert Dyrlund spiller i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er allerede kendt for at være Danmarks sjoveste skov.

Men der er meget mere end blot fede rutchebaner i den populære forlystelsespark. Således er sommerprogrammet spækket med store navne, der kigger forbi den store scene i Fårup Sommerland.

Hr. Skæg kendt fra børnekanalen Ramasjang har allerede været på besøg en gang denne sommer, og han vender retur i august.

Masser af gode navne at glæde sig til

Den kommende måned er der masser at glæde sig som gæst i Fårup Sommerland, hvor hele familien kan få en ekstra på opleveren, når man allerede er taget i Parken.

Her er programmet

9 & 10 juni: Sikker & Søn

Kendt fra DR Ultra kommer Sikker & Søn, som laver en masse skæve videoer og underholdning med sikkerheden i fokus. Eksempelvis har de lavet en sang om Pakket ind i Vat. Det bliver underholdning til den helt store guldmedalje.

16. juni: Albert Dyrlund

En af tidens hotteste Youtube-stjerner. Børnene skriger, når de ser ham, for han har masser af følgere over hele landet. Desuden står han bag store virale hits som Tøffelhelt, Hellerupdreng og Emoji.

17. juni: Onkel Reje

Han kan ikke lide at gå i bad, synger han. Onkel Reje er en af de helt store Ramasjang-stjerner, og han bliver et sikkert hit på scenen. Han er altid politisk ukorrekt, og børnene elsker det. Onkel Reje skriver autografer efter showet.

23 & 24 juni: Ramajetterne

De søde og skøre dukker fra Ramajetterne har også plads i kalenderen til Fårup Sommerland. Der er også masser af kendte sange kendt fra Ramasjang og små overraskelser i løbet af showet.

25-29 juni: Bedsteforældredage

Alle bedsteforældre (som har deres børnebørn med) kan komme ind til kun 99 kr. Børnebørnene skal betale almindelig entré eller bruge deres sæsonkort.

Juli-koncerter:

13. juli Wafande

20. juli Skinz

27. juli Joey Moe

 

Du kan se alle events i hele sommerperioden i Fårup Sommerland samt tider på de forskellige shows her