We Feat-duo lander million-investering: Klar til næste by

Skrevet af: Michael Qureshi

For præcis et år siden åbnede We Feat på Boulevarden.

Ingen i Aalborg vidste rigtig, hvad man skulle forvente af den New Yorker inspirerede foodbar, der kørte koncept med lækre salat-bowls.

Men det skulle siden vise sig at være lige præcis noget, som Aalborg havde manglet.

We Feat-stifterne Frederik Løwe og Benjamin Hvid har i hvert fald ikke set sig tilbage. De har arbejdet fokuseret på ramme gæsternes ønsker mest muligt og har løbende også udvidet med produkter som smoothies og juice.

Det har været en ubetinget succes for de to ihærdige iværksættere, og nu kan drømmene om at gøre We Feat til en kæde snart realiseres.

Investering baner vejen

Forleden kunne Frederik og Benjamin nemlig indlemme en investorgruppe i ejerkredsen af We Feat. En millioninvestering fra Esbjerg Brygge Invest A/S baner vejen for, at næste stop bliver i Aarhus meget snart.

“Vi har været så heldige, at vi løbende gennem vores første år har fået flere henvendelser fra interesserede investorer. Men vi har faktisk aldrig været i tvivl om, at hvis vi skulle have nogen ind, så skulle det være den her gruppe af investorer fra Esbjerg. Dem har vi snakket med i en ret tidlig fase.

For os er det ligegyldigt, hvor i landet de kommer fra. Kemien mellem os har været god lige fra første møde, og vi synes, deres fokus har været på de rigtige værdier. De har ageret meget professionelt i hele forløbet, og vi er ret sikre på, at vi med dem ombord kan flytte We Feat utrolig langt,” fortæller Frederik Løwe til MigogAalborg.

Snart klar med åbningsdato i Aarhus

Bestillingerne på salat-bowls, kaffe og juice fyger hen over hovederne på os, mens vi sidder inde på det lækre spise- og Take Away sted.

Helt konkret har We Feat-duoen lagt sig fast på, at de åbner i Aarhus inden Påske i det nye år.

“Vi har kigget på lokaler dernede et par gange, og skal også her i weekenden igen. Vi er ret kræsne omkring, hvor vi skal ligge henne. Vi skal ligge i en gade, hvor der er en masse strøgtrafik og ikke gemmes væk i en eller anden sidegade. Så den perfekte beliggenhed er det vigtigste for os,” forklarer Frederik.

Benjamin flytter til Aarhus

Planerne på mandskabsdelen er også allerede på plads omkring Aarhus-projektet.

“Benjamin vil stadig gerne ud og opleve nye steder rundt omkring, så han flytter til Aarhus, så snart vi åbner dernede. Jeg tager med ned og støtter i de første måneder, men bliver boende i Aalborg.

Vi har fået ansat en superfed fyr, som tænker i samme baner som os her i Aalborg, så intet kommer til at ændre sig her i vores første butik,” forklarer Frederik.

Ekspansionen af We Feat virker nøje gennemtænkt, og man skal som udgangspunkt ikke forvente at se dem åbne i en by som Esbjerg, selv om investorgruppen er derfra. Omvendt vil duoen heller ikke fuldstændig afvise det.

“I vores nuværende planer er Odense og Aalborg nok de mindste byer, hvor vi gerne vil være. Aarhus og København er selvfølgelig de oplagte, og derfra vil vi så hellere kigge på udenlandske byer.

Det ville være en drøm at ligge i en større international lufthavn eksempelvis. Men det er kun drømme lige nu. For vi lægger al vores energi her i Aalborg og i den næste butik i Aarhus,” siger Frederik Løwe.

Tak til Aalborg

Begge gutter glæder sig over den enorme opbakning fra aalborgenserne i We Feats første leveår.

“Hvis konceptet ikke var blevet taget så godt imod, så havde vi jo heller ikke været interessante for andre. Det har været et fantastisk første år i Aalborg, og det har været vigtigt for os at lytte til ønsker og behov og lære hen ad vejen, samtidig med at vi har holdt fast i vores kerneværdier.

Nu bliver vores rejse så bare endnu mere intens og spændende,” slutter Frederik Løwe.

Så er datoen afsløret: Denne dag ankommer Julemanden til Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Visitaalborg
Foto: Visitaalborg

Vi har stort set lige afsluttet den lækre sommer, og nu kommer de mørke dage med kulde, regn og blæst.

Men der er lige en enkelt ting, som rigtig mange glæder sig til, hver eneste gang året drejer ind i den kolde efterårstid. Julemandens ankomst til Aalborg på Honnørkajen.

Det er efterhånden blevet en tradition for tusinder af aalborgensere at dukke op, når Aalborgs faste glade julemanden lægger til kaj på Havnefronten. Derfor er der rigtig mange, som har ventet på den officielle dato på Julemandens ankomst.

Kommer sejlende i sit store røde skib

Den har Aalborg City nu afsløret på Facebook, og der er rigtig mange, som allerede har markeret sig interesseret eller deltager på Facebook-begivenhed.

Det bliver således lørdag den 17. november kl. 10.45, at Julemanden kommer sejlende i sit store røde skib og indtager Aalborg. Herefter plejer han at være rundt omkring i Aalborg frem mod juleaften.

Således var han både på julemarkedet på Gl. Torv og i Friis Shoppingcenter sidste år.

Programmet er således lagt op;

Kl. 10:45 Aalborg gardens nisseorkester underholder
Kl. 11:00 Julemandens skib ligger til ved Honnørkajen
Kl. 11.45 Velkomsttale til julemanden ved borgmester Thomas Kastrup-Larsen
Kl. 12:00 Julemanden og borgmesteren kører i kane igennem byens gader – de stopper ved julemarkedet på Gammeltorv

Samme dag tændes det store Juletræ på Nytorv også. Her holder borgmester Thomas Kastrup Larsen traditionen tro også en tale til byen.

Du kan selv melde dig interesseret i Julemandens ankomst her

Er der andre børnefamilier i kvarteret: Her er det “hemmelige” trick

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Du har endelig fundet drømmehuset i den rette by, og i det rigtige område.

Men nu kommer det store spørgsmål, som kan være væsentligt for at få dine børn til at blive aktiveret i fritiden.

Bor der andre børnefamilier i nærheden?

Vi kan alle huske gadelegene spark til bøtten, antonios, og jeg erklærer krig. Det var fantastisk at kunne lege i fritiden med de andre børn på villavejen.

De nostalgiske minder man selv har om barndommens leg, ønsker man som forældre at give videre til sine børn. Derfor er det ofte væsentligt, om der bor børn i området, men hvordan kan man undersøge det på forhånd?

Trampolin tricket

Vi kender alle Google Maps og Google Earth, men for kort tid siden valgte Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet at frigive 1,3 millioner skråfotos af danske ejendomskomplekser som en del af forvaltningsgrundlaget til de nye ejendomsvurderinger.

Ved at benytte de ovenstående luftfotos systemer, hvor Energi, Forsynings og Klimaministeriet har de nyeste fotos over Danmark, så kan du slå din kommende bopæl op og se hvor mange trampoliner, som der står i dine kommende naboers have.

Med trampolinerne i haverne, så er der stor sandsynlighed for børn i området.

Prøv det her, og find ud af om der er børnefamilier i det kommende kvarter hvor du flytter ind.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Alle kan stille op: Hvem er Aalborgs bedste karaoke-sanger?

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De fleste gør det. Enten i badet, foran spejlet med hårbørsten eller når der kommer lidt alkohol i blodet…

… Her er der selvfølgelig tale om at skråle med på de største sange og leve sig ind i livet som popstjerne.

Karaoke er en evig kilde til sjov og spas, og her i weekenden kan du både få den ultimative håneret og vinde fede præmier, når Aalborgs bedste karaoke-sanger skal findes.

Aalborgs første mesterskab i karaoke

Café Frederiksberg inviterer nemlig til Aalborg Mesterskab i karaoke på fredag 29. september fra klokken 21.

“Drømmer du om at få luftet din sangstemme, give den fuld gas ved mikrofonen og fyre den max af til publikum, så tilmeld dig som karaokesanger når Café Frederiksberg afholder Aalborgs første Aalborg Mesterskab i Karaoke fredag d. 28. september.

‘Hvis du tør – så kom med mig, vi skal slingre ned af Vestergade, aldrig sige aldrig, se Venedig og dø, inden vi styrter ned på en øde ø, hvor vi skråler Born ind the USA og Livin’ on a Prayer, inden vi ender i Folsom Prison og savner Someone Like You,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Gratis entré og masser af præmier

Hvis du ønsker at deltage, vælger du selv din helt egen sang. Nummeret skal blot være tilgængeligt på YouTube. Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske til nfo@onlinenord.dk.

“Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2018” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel.

Det bliver den vildeste hitaften, og uanset om du vil synge eller heppe, så gå ikke glip af denne festlige begivenhed,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Udover æren, kan vinderen se frem til en pokal, en studieindspilning og en gæsteoptræden med en af Nordjyllands bedste sangere, Claus Hassing forsanger i Bryan Adams Tribute.

Du kan finde mere info om begivenheden her.