We Feat-duo lander million-investering: Klar til næste by

Skrevet af: Michael Qureshi

For præcis et år siden åbnede We Feat på Boulevarden.

Ingen i Aalborg vidste rigtig, hvad man skulle forvente af den New Yorker inspirerede foodbar, der kørte koncept med lækre salat-bowls.

Men det skulle siden vise sig at være lige præcis noget, som Aalborg havde manglet.

We Feat-stifterne Frederik Løwe og Benjamin Hvid har i hvert fald ikke set sig tilbage. De har arbejdet fokuseret på ramme gæsternes ønsker mest muligt og har løbende også udvidet med produkter som smoothies og juice.

Det har været en ubetinget succes for de to ihærdige iværksættere, og nu kan drømmene om at gøre We Feat til en kæde snart realiseres.

Investering baner vejen

Forleden kunne Frederik og Benjamin nemlig indlemme en investorgruppe i ejerkredsen af We Feat. En millioninvestering fra Esbjerg Brygge Invest A/S baner vejen for, at næste stop bliver i Aarhus meget snart.

“Vi har været så heldige, at vi løbende gennem vores første år har fået flere henvendelser fra interesserede investorer. Men vi har faktisk aldrig været i tvivl om, at hvis vi skulle have nogen ind, så skulle det være den her gruppe af investorer fra Esbjerg. Dem har vi snakket med i en ret tidlig fase.

For os er det ligegyldigt, hvor i landet de kommer fra. Kemien mellem os har været god lige fra første møde, og vi synes, deres fokus har været på de rigtige værdier. De har ageret meget professionelt i hele forløbet, og vi er ret sikre på, at vi med dem ombord kan flytte We Feat utrolig langt,” fortæller Frederik Løwe til MigogAalborg.

Snart klar med åbningsdato i Aarhus

Bestillingerne på salat-bowls, kaffe og juice fyger hen over hovederne på os, mens vi sidder inde på det lækre spise- og Take Away sted.

Helt konkret har We Feat-duoen lagt sig fast på, at de åbner i Aarhus inden Påske i det nye år.

“Vi har kigget på lokaler dernede et par gange, og skal også her i weekenden igen. Vi er ret kræsne omkring, hvor vi skal ligge henne. Vi skal ligge i en gade, hvor der er en masse strøgtrafik og ikke gemmes væk i en eller anden sidegade. Så den perfekte beliggenhed er det vigtigste for os,” forklarer Frederik.

Benjamin flytter til Aarhus

Planerne på mandskabsdelen er også allerede på plads omkring Aarhus-projektet.

“Benjamin vil stadig gerne ud og opleve nye steder rundt omkring, så han flytter til Aarhus, så snart vi åbner dernede. Jeg tager med ned og støtter i de første måneder, men bliver boende i Aalborg.

Vi har fået ansat en superfed fyr, som tænker i samme baner som os her i Aalborg, så intet kommer til at ændre sig her i vores første butik,” forklarer Frederik.

Ekspansionen af We Feat virker nøje gennemtænkt, og man skal som udgangspunkt ikke forvente at se dem åbne i en by som Esbjerg, selv om investorgruppen er derfra. Omvendt vil duoen heller ikke fuldstændig afvise det.

“I vores nuværende planer er Odense og Aalborg nok de mindste byer, hvor vi gerne vil være. Aarhus og København er selvfølgelig de oplagte, og derfra vil vi så hellere kigge på udenlandske byer.

Det ville være en drøm at ligge i en større international lufthavn eksempelvis. Men det er kun drømme lige nu. For vi lægger al vores energi her i Aalborg og i den næste butik i Aarhus,” siger Frederik Løwe.

Tak til Aalborg

Begge gutter glæder sig over den enorme opbakning fra aalborgenserne i We Feats første leveår.

“Hvis konceptet ikke var blevet taget så godt imod, så havde vi jo heller ikke været interessante for andre. Det har været et fantastisk første år i Aalborg, og det har været vigtigt for os at lytte til ønsker og behov og lære hen ad vejen, samtidig med at vi har holdt fast i vores kerneværdier.

Nu bliver vores rejse så bare endnu mere intens og spændende,” slutter Frederik Løwe.

Kendt fra Vikings: Mød verdensstjernen Alex Høgh i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De fleste kender ham i rollen som Ivar the Boneless, der er blandt hovedpersonerne i HBO’s seerfavorit Vikings.

Det var tilbage i 2016, at Alex Høgh Andersen kunne skrive rollen som den magtssyge og ondskabsfulde Ivar, søn af Ragnar Lothbrok, på sit CV – og siden er hans popularitet eksploderet.

I dag har Alex intet mindre end 1,3 mio. følgere på sin Instagram-profil, hvor hans følgere kan like alt fra selfies (… of course) til bagom Vikings til hans job som Canon Nordic Photographer – og ikke mindst hans titel som frivillig ambassadør for Ungdommens Røde Kors.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg havde et sublimt møde med @ungdommensroedekors igår og jeg er så drøn begejstret for alle de fede projekter vi kommer til at lave i 2019. Jeg er utroligt beæret over at være en del af en så fantastisk (og vigtig) organisation, drevet af de sejeste og mest hårdtarbejdende ildsjæle. HUSK: Du kan også blive en del af teamet! Læs mere om at blive frivillig på URK.dk ➕ —————————— Had an amazing meeting with @ungdommensroedekors Yesterday. So stoked about all the great stuff we’re gonna do in 2019. I’m incredible humbled and proud to be a part of this phenomenal organisation run by even greater enthusiasts. Remember to check out all their projects and how to become an volunteer on the Red Cross Youth websites in your respective countries. ➕

Et opslag delt af Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) den

Fokus på frivillighed

Sidstnævnte har allerede taget ham igennem flere projekter for at støtte og hjælpe børn mod et bedre liv. Næste projekt i rækken er et såkaldt Talk i Folkekirkens Hus – i Aalborg – d. 26. april fra 17.30-19.

Her vil den travle viking kigge forbi Nordens Paris og snakke om alt fra karriere til dét at være frivillig i organisationen.

Det er heller ikke første gang, at verdensstjernen kigger forbi Nordjylland. I 2013 var han en del af castet til julekalenderen, Tvillingerne og Julemanden, der foregik i og omkring Aalborg. 

Brænder du inde med et spørgsmål, som du bare må stille Alex, eller er du blot interesseret i at høre om, hvordan det er at være verdensstjerne, som er det bare om at møde op.

Umiddelbart en ret unik mulighed for at komme tæt på én af verdens hotteste (navne…) i øjeblikket.

”I Ungdommens Røde Kors Aalborg har vi fokus på at bidrage til et godt fællesskab for børn og unge, som ønsker ekstra støtte i deres hverdag.

Vi har inviteret Alex Høgh Andersen, vores ambassadør, til en snak om frivillighed, selvstændighed, drømme og karriere, som vi håber, vil inspirere flere unge i lokalområdet, så vi kan tilbyde endnu flere aktiviteter til børnene,” fortæller event-ansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg, Kristine Holm.

Gratis for alle

Alex vil blandt andet komme ind på, hvordan man kan bruge de sociale medier til et bedre formål end blot at promovere sig selv og det glansbillede, vi ofte støder på.

Og det er ellers ikke umiddelbart en nødvendighed for hr. Høgh, hvis ansigt i snit kan høste omkring 300.000 likes – men det vidner vel bare om, at den 24-årige skuespiller er meget mere end “bare” et pretty face.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Shot by @mortenordstrom ✌🏼Check his page out. It’s a beautiful digital love letter to Copenhagen.

Et opslag delt af Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) den

Talken med Alex Høgh Andersen er for alle, som er interesseret, hvad end man er frivillig, overvejer at blive det, eller blot er stor fan af den autentiske Viking.

Arrangementet er gratis.

Hvad: Talk med Alex Høgh
Hvor: Folkekirkens Hus
Hvornår: 26. april, 17.30-19

Læs mere her.

Lyden er helt exceptionel: Oplev den nye Avengers i Level 7

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På onsdag, den 24. april, er der verdenspremiere på den længe ventede superheltefilm, Avengers: Endgame.

Filmen er den fjerde i rækken af de populære Avengers-film og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America.

Da billetterne blev sat til salg, slog filmen rekorden for flest solgte billetter på en enkelt dag ved et forsalg i Danmark med hele 47.000 solgte billetter, og kino.dk’s servere var pressede til det yderste det meste af dagen.

Filmen kan selvfølgelig også ses her i Aalborg – i enten Kennedy Arkaden eller i City Syd.

Den ultimative lydoplevelse

Men når det nu er sidste gang, at man kan komme i selskab med de populære superhelte, kan man da lige så godt gå all in på biografoplevelsen?

Det har du hvert fald muligheden for mandag den 29. april, når Nordisk Film Biografer City Syd viser Avengers: Endgame i Level 7.

En normal biograffilm bliver vist i lydniveau 5, men i Level 7 bliver alle sanser kørt op i højeste gear.

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om Level 7, og vi tør godt love, at der venter en helt speciel oplevelse.

Man kan på egen krop mærke hvad biografens 4-vejs højtalere kan, når man kombinerer den ultimative lydoplevelse med det bedste billedudstyr.

Tidligere på året var MigogAalborg med til at arrangere en Level 7-visning af The Dark Knight, og tilbagemeldingerne fra de fremmødte var ovenud positiv.

Noget tyder da også på, at aalborgenserne har taget Level 7 til sig.

I skrivende stund er der kun 66 billetter ud af 201 ledige i den største sal i City Syd, så du skal nok være hurtig, hvis du vil opleve Avengers: Endgame med den vildeste lyd.

Hvad: Level 7-visning af Avengers: Endgame
Hvor: Nordisk Film Biografer City Syd
Hvornår: Mandag den 29. april kl. 19.30

Du finder billetinfo lige her.

Michelin-guiden anbefaler: Her er de 23 nordjyske attraktioner du skal besøge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom de fleste nok forbinder Michelin-guiden med gastronomi og uddelingen af de famøse stjerner, laver Michelin også den grønne Michelin Guide, som er en rejseguide, der anbefaler attraktioner i hele verden.

Rejseguiden fra 2019 er netop blevet offentliggjort, og her er Nordjylland og Aalborg flot repræsenteret.

Fire attraktioner skiller sig ud

Ligesom med spiseguiden, er det også allerfinest at få tildelt stjerner, og ud af de i alt 23 rejsemål, er det kun fire attraktioner, der får æren af hele to stjerner.

Det drejer sig om Voergaard Slot, Skagen Museum, Kunsten i Aalborg og Lindholm Høje i Nørresundby.

Voergaard Slot

Om Kunsten i Aalborg siger Michelin blandt andet, at det uden tvivl er et af de bedste kunstmuseer i Denmark, og de fremhæver blandt andet kunst fra COBRA-gruppen.

Råbjerg Mile, Michael og Anna Anchers hus, Sæby Kirke, og Fyrkat i Hobro har fået tildelt 1 stjerne i guiden.

Masser af hæder til Aalborg

Men udover stjernestøvet over mange dele af Nordjylland har Michelin, ligesom os, en stor kærlighed til Aalborg.

13 ud af de 23 attraktioner i Nordjylland er nemlig unikke steder her i Aalborg, og udover Kunsten og Lindholm Høje i Nørresundby, har de følgende steder med i guiden:

Aalborgtårnet, Aalborg Rådhus, Helligåndsklosteret, Østerågade, Gråbrødreklosteret, Springeren, Budolfi Kirke, Kildeparken, Aalborghus Slot, Aalborg Historiske Museum og selveste Jomfru Ane Gade.

Du kan læse meget mere om guiden lige her.