We Feat-duo lander million-investering: Klar til næste by

Skrevet af: Michael Qureshi

For præcis et år siden åbnede We Feat på Boulevarden.

Ingen i Aalborg vidste rigtig, hvad man skulle forvente af den New Yorker inspirerede foodbar, der kørte koncept med lækre salat-bowls.

Men det skulle siden vise sig at være lige præcis noget, som Aalborg havde manglet.

We Feat-stifterne Frederik Løwe og Benjamin Hvid har i hvert fald ikke set sig tilbage. De har arbejdet fokuseret på ramme gæsternes ønsker mest muligt og har løbende også udvidet med produkter som smoothies og juice.

Det har været en ubetinget succes for de to ihærdige iværksættere, og nu kan drømmene om at gøre We Feat til en kæde snart realiseres.

Investering baner vejen

Forleden kunne Frederik og Benjamin nemlig indlemme en investorgruppe i ejerkredsen af We Feat. En millioninvestering fra Esbjerg Brygge Invest A/S baner vejen for, at næste stop bliver i Aarhus meget snart.

“Vi har været så heldige, at vi løbende gennem vores første år har fået flere henvendelser fra interesserede investorer. Men vi har faktisk aldrig været i tvivl om, at hvis vi skulle have nogen ind, så skulle det være den her gruppe af investorer fra Esbjerg. Dem har vi snakket med i en ret tidlig fase.

For os er det ligegyldigt, hvor i landet de kommer fra. Kemien mellem os har været god lige fra første møde, og vi synes, deres fokus har været på de rigtige værdier. De har ageret meget professionelt i hele forløbet, og vi er ret sikre på, at vi med dem ombord kan flytte We Feat utrolig langt,” fortæller Frederik Løwe til MigogAalborg.

Snart klar med åbningsdato i Aarhus

Bestillingerne på salat-bowls, kaffe og juice fyger hen over hovederne på os, mens vi sidder inde på det lækre spise- og Take Away sted.

Helt konkret har We Feat-duoen lagt sig fast på, at de åbner i Aarhus inden Påske i det nye år.

“Vi har kigget på lokaler dernede et par gange, og skal også her i weekenden igen. Vi er ret kræsne omkring, hvor vi skal ligge henne. Vi skal ligge i en gade, hvor der er en masse strøgtrafik og ikke gemmes væk i en eller anden sidegade. Så den perfekte beliggenhed er det vigtigste for os,” forklarer Frederik.

Benjamin flytter til Aarhus

Planerne på mandskabsdelen er også allerede på plads omkring Aarhus-projektet.

“Benjamin vil stadig gerne ud og opleve nye steder rundt omkring, så han flytter til Aarhus, så snart vi åbner dernede. Jeg tager med ned og støtter i de første måneder, men bliver boende i Aalborg.

Vi har fået ansat en superfed fyr, som tænker i samme baner som os her i Aalborg, så intet kommer til at ændre sig her i vores første butik,” forklarer Frederik.

Ekspansionen af We Feat virker nøje gennemtænkt, og man skal som udgangspunkt ikke forvente at se dem åbne i en by som Esbjerg, selv om investorgruppen er derfra. Omvendt vil duoen heller ikke fuldstændig afvise det.

“I vores nuværende planer er Odense og Aalborg nok de mindste byer, hvor vi gerne vil være. Aarhus og København er selvfølgelig de oplagte, og derfra vil vi så hellere kigge på udenlandske byer.

Det ville være en drøm at ligge i en større international lufthavn eksempelvis. Men det er kun drømme lige nu. For vi lægger al vores energi her i Aalborg og i den næste butik i Aarhus,” siger Frederik Løwe.

Tak til Aalborg

Begge gutter glæder sig over den enorme opbakning fra aalborgenserne i We Feats første leveår.

“Hvis konceptet ikke var blevet taget så godt imod, så havde vi jo heller ikke været interessante for andre. Det har været et fantastisk første år i Aalborg, og det har været vigtigt for os at lytte til ønsker og behov og lære hen ad vejen, samtidig med at vi har holdt fast i vores kerneværdier.

Nu bliver vores rejse så bare endnu mere intens og spændende,” slutter Frederik Løwe.

19-årig græsk mand efterlyses: Har du set ham?

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Nordjyllands Politi efterlyser i dag, 11. december 2019, en 19-årig ung græsk mand.

Han ankom til Aalborg d. 26. november 2019 kort før midnat, men den unge mand dukkede ikke op til den planmæssige afrejse, d. 2. december 2019.

Den 19-årige mand, som politiet eftersøger, hedder Nikolaos Isidoros Theodoridis, og hans signalement er følgende:

– mand
– 19 år
– 170 cm høj
– tynd
– brunt hår
– brune øjne

Han var, da han forlod Aalborg Lufthavn, iført en lys jakke, mørk trøje med lyst print på brystet, sorte bukser og mørke sko. Han medbragte desuden en mørk rygsæk.

Nikolaos Isidoros Theodoridis ankom planmæssigt med fly til Aalborg Lufthavn, tirsdag d. 26. november kl. 2350.

”Han kontaktede sin familie umiddelbart efter, og her oplyste han, at han var ankommet, men siden har familien ikke hørt fra ham.

Og derfor har vi iværksat en eftersøgning efter ham,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam.

Han dukkede ikke op til planmæssig flyafgang fra Aalborg igen d. 2. december.

Har haft ophold i Nørresundby

Politiet har foretaget adskillige efterforskningsskridt i sagen, og efterforskningen har vist, at den unge mand nogle timer efter sin ankomst har haft ophold i det centrale Nørresundby, men siden da har politiet ikke kunne tilvejebringe nogle sikre informationer om hans opholdssted.

”Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der har set den unge mand eller har andre oplysninger om, hvor han kan befinde sig.

Hans familie er meget bekymret for ham,” siger politikommissær Kenneth Rodam, der opfordrer alle borgere med information i sagen om straks at ringe til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

HAR DU SET NIKOLAOS? KONTAKT NORDJYLLANDS POLITI PÅ 114.

Vilde med sex: Aalborg kåret til Danmarks frækkeste by

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi er lidt vilde med sex her i Nordens Paris.

Det kan nok ikke komme bag på os. Men nu har Skandinaviens førende webshop kåret Aalborg til Danmarks frækkeste by.

Succesfulde Sinful har kigget nærmere på mere end en halv million ordrer, som virksomheden har modtaget i 2019.

Nu kan den danske webshop afsløre en masse sjove og frække facts om danskernes sexliv, der i år har fået en mere bæredygtig tilgang.

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg den frækkeste by i Danmark.

Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet. Hele top-10-listen er generelt domineret af midt- og nordjyske byer, mens Valby, på en syvendeplads, repræsenterer Sjælland.

Ret sjovt er det, at på fjerdepladsen finder man Nørresundby. Så vi er helt vilde med at bestille sexlegetøj i vores område.

Kedelige byer ligger på Sjælland

For andet år i træk ligger årets kedeligste by i whiskybæltet.

Sidste år indtog Gentofte den triste sidsteplads, men i år er det indbyggerne i Rungsted Kyst, der har købt mindst sexlegetøj.

De mest kinky indbyggere finder man i Hårlev på Sydsjælland, hvor der er blevet købt 2,39 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Sinfuls salgstal afslører en masse sjove og skæve betragtninger om danskernes sexliv. Der er blandt andet købt glidecreme svarende til 91 bagagerum i en Peugeot 208, og så har Sinful solgt dildoer, der svarer til en længde på over 10 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Michael og Camilla er desuden navnene på de personer, der i løbet af året har købt mest sexlegetøj hos Sinful. Top-10-listen indeholder også andre kendte navne som Morten, Lars, Louise og Pernille.

Se top-30 frækkeste byer, kedeligste byer, mest kinky og bæredygtige byer, samt frækkeste navne og mange andre sjove facts om danskernes sexliv her: Året Der Gik 2019.

Nordjysk likør-succes: Se de spændende opskrifter på lækre jule- og nytårsdrinks

Skrevet af: Michael Qureshi

Efter i flere år at have gemt sig bagerst i barskabet er likøren nu igen kommet frem i lyset.

Det mærker man hos Queens of Denmark, der i dag forhandles i flere end 120 vinbutikker over hele landet, og som har vundet flere internationale priser for de økologiske produkter.

Imponér familien og vennerne med lækre jule- og nytårsdrinks

Med de lækre økologiske likører fra nordjyske Queens of Denmark, åbner der sig en helt ny verden, når du skal lave drinks, konfekt, sovsen til din risalamande eller andre af julens mange lækkerier.

I forbindelse med julen har Queens of Denmark samlet en masse jule- og nytårsdrinks, hvor der indgår likør – nogle er nyfortolkninger, andre er mere klassiske drinks.

Hvad siger du eksempelvis til en “Solbær Sour”, “Hyldeblomst Spritz”, “Hot Queen”, “Black Tonic” og sågar en “Julesangria” og ”Snapsen alle kan li’”:


”Snapsen alle kan li’” består af 3 cl snaps, 2 cl Queens Solbær og 10 cl tonic. Fyld et glas med isterninger og mix langsomt snaps, Queens Solbær og tonic.

Smager af sommerens bær og frugter

Queens of Denmark er økologisk danskproduceret likør og findes i fire varianter: Hyldeblomst, solbær, jordbær samt æble og kvæde.

Bag serien står 42-årige Titte Skotlander fra Nordjylland, der med en smittende passion for smage og spiritus har skabt Queens of Denmark med udgangspunkt i de bær og frugter, hun finder i sin egen baghave.

I dag er produktionen dog for længst flyttet hjemmefra, men hendes lidenskab for likøren er stadig den samme.

MigogAalborg har snakket med Titte Skotlander og fået hendes bedste fif til, hvordan du anvender likør i dine drinks.

Hvorfor tror du likørens popularitet er steget i løbet af de sidste par år?

“Der er en gastronomisk bølge på mange planer i Danmark, der ikke kun handler om mad, men også alkohol: Alt er blevet genopfundet fra de gode gamle dage – fra frikadeller til smørrebrød og likør – i det nye nordiske køkken.

Der er jeg gået ind og taget likøren seriøst. Industrialiseringen har betydet at mange likører på markedet er syntetiske og oversøde, men jeg har taget likøren under kærlig behandling og brugt ordentlige og økologiske råvarer.

Det begynder folk godt at kunne forstå, men de skal introduceres for det på ny, da mange har haft en dårlig oplevelse med likør.”

Hvad er det særlige, som likør kan?

“Oprindeligt er langt de fleste klassiske cocktails baseret på spiritus, citron- eller limesaft og noget sødt, f.eks. sukkersirup. Likøren kan bruges i stedet for sirup og det gør den superanvendelig.

Man kan også let eksperimentere med Queens i drinks, man allerede laver derhjemme – f.eks. i en ”gin og lemon” eller ”dark and stormy”. Det smager fantastisk godt, det er nemt – og så bliver de klassiske drinks bare endnu mere festlige af det.”

Hvordan vil du beskrive dine likører?

De smager rigtigt meget af det, der står på flasken. Står der jordbær, smager de af jordbær, fordi der er kun jordbær, sukker og spiritus i – intet andet. Og så har de en fin balance mellem syre og sødme.

Det er økologisk; der er ingen tilsætningsstoffer. Det smager som når man selv laver det.”

Hvis du skulle anbefale en personlig favorit drink at bruge likøren i, hvad skulle det være?

Jeg ville bruge solbær-likøren med hvidvin eller mousserende hvidvin. Det er en sindssyg god velkomstdrink, som alle kan lave, og den passer også til både julen og nytårsaften.”

Find alle opskrifterne her

Du kan se her, hvor du finder den nærmeste forhandler

Se en professionel bartender give gode tips på Youtube herunder