Velgørenheds-aften på Fusion samlede 140.000 ind til Red Barnet Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

I søndags kørte Red Barnet Aalborg en bus fuld af glade familier i Faarup Sommerland til en helt speciel dag for en masse familier, der i dagligdagen har større udfordringer.

Oplevelsesdagen i Faarup var blandt andet et konkret resultat af den galla-aften, som blev afholdt 16. marts på Restaurant Fusion. Et helt specielt arrangement der blev til i samarbejde med Red Barnet Aalborg, City-Ejendomme Aalborg og Restaurant Fusion.

Formålet med aftenen var at indsamle penge til Red Barnets familieoplevelsesklubber i Aalborg, som gør et stort stykke arbejde for byens udsatte børnefamilier.

Det blev en fantastisk aften i kombination af spændende retter, musikalske oplevelser af bl.a. Jokeren, amerikansk lotteri og en velgørenhedsauktion med Anne Kejser i spidsen.

Gode leverandører og engagerede gæster

Udgifterne til aftenen blev dækket af lokalforeningen for markedsføring, men selve middagen havde kun udgifter pr. tilmeldte. Det skyldtes en række fantastiske nordjyske leverandører, som ville give et bidrag i den gode sags tjeneste.

I alt deltog 200 gæster til velgørenhedsarrangementet, hvor en lang række store virksomheder var repræsenteret. Heriblandt Royal Greenland, EDC, Din Mægler, Nykredit, City-Ejendomme Aalborg, Magistrernes A-kasse m.fl. Flere af virksomhederne bookede bord og greb muligheden for en personale- eller kundeaften i helt specielle rammer.

Aftenens mål blev nået – og mere til

Målet for aftenen var at indsamle ca. 70.000 kr., hvilket svarer til et helt årsbudget for Red Barnets lokalforening. Et mål, som også var baseret på antal tilmeldte, da de allerede via kuvertprisen ville have et overskud på 30.000 kr. De resterende penge skulle altså findes ved det amerikanske lotteri og aftenens auktion.

Aftenens overskud endte med intet mindre end svimlende 140.000 kr., som altså var dobbelt så meget som det forventede og ønskede mål. Et sandt drømmescenarie for den ellers lille lokalforening, som med disse penge har sikret sig hele to års gode oplevelser for de udsatte familier.

Selvtilliden er boostet

Aftenens beløb endte vist med at overraske alle, men hos Red Barnet tæller hver en krone. Formanden for lokalforeningen, Sarah Nauer-Newstead, var især glad for at dele det flotte resultat med familierne fra oplevelsesklubberne, som altså i søndags havde en hyggelig dag i Fårup Sommerland.

Udover den økonomiske gevinst har Red Barnet Aalborg også fået et langt større netværk – noget, som også har meget stor betydning for deres fremtidige arbejde.

”Efter denne fantastiske aften er vores netværk i den grad blevet udvidet. Red Barnet har virkelig markeret sig i det aalborgensiske billede, og jeg er sikker på, at vi efterlod alle med et godt indtryk og en professionel tilgang til vores arbejde.

Der er flere virksomheder, der har tilkendegivet at ville støtte igen, hvis vi laver et lignende arrangement eller ellers skulle få brug for hjælp. Så det er helt fantastisk.” jubler Sarah, som fortæller at næste punkt på lokalforeningens dagsorden er at åbne en genbrugsbutik henover sommeren og ellers bare glæde sig over deres store succes.

”Derudover nyder vi bare den store sejr og er i gang med at evaluere hele arrangementet, så vi kan samle op på erfaringerne. Og så skal vi ellers se fremad. Vores selvtillid er boostet godt, og nu kan vi koncentrere os om at udvikle vores aktiviteter og styrke i det sociale fællesskab i lokalforeningen.” afslutter Sarah.

Wildebeest har ramt plet i Aalborg: Succesen handler ikke kun om mad

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.