Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Velgørenheds-aften på Fusion samlede 140.000 ind til Red Barnet Aalborg

Af Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

I søndags kørte Red Barnet Aalborg en bus fuld af glade familier i Faarup Sommerland til en helt speciel dag for en masse familier, der i dagligdagen har større udfordringer.

Oplevelsesdagen i Faarup var blandt andet et konkret resultat af den galla-aften, som blev afholdt 16. marts på Restaurant Fusion. Et helt specielt arrangement der blev til i samarbejde med Red Barnet Aalborg, City-Ejendomme Aalborg og Restaurant Fusion.

Formålet med aftenen var at indsamle penge til Red Barnets familieoplevelsesklubber i Aalborg, som gør et stort stykke arbejde for byens udsatte børnefamilier.

Det blev en fantastisk aften i kombination af spændende retter, musikalske oplevelser af bl.a. Jokeren, amerikansk lotteri og en velgørenhedsauktion med Anne Kejser i spidsen.

Gode leverandører og engagerede gæster

Udgifterne til aftenen blev dækket af lokalforeningen for markedsføring, men selve middagen havde kun udgifter pr. tilmeldte. Det skyldtes en række fantastiske nordjyske leverandører, som ville give et bidrag i den gode sags tjeneste.

Velgørenheds-aften på Fusion samlede 140.000 ind til Red Barnet Aalborg

I alt deltog 200 gæster til velgørenhedsarrangementet, hvor en lang række store virksomheder var repræsenteret. Heriblandt Royal Greenland, EDC, Din Mægler, Nykredit, City-Ejendomme Aalborg, Magistrernes A-kasse m.fl. Flere af virksomhederne bookede bord og greb muligheden for en personale- eller kundeaften i helt specielle rammer.

Aftenens mål blev nået – og mere til

Målet for aftenen var at indsamle ca. 70.000 kr., hvilket svarer til et helt årsbudget for Red Barnets lokalforening. Et mål, som også var baseret på antal tilmeldte, da de allerede via kuvertprisen ville have et overskud på 30.000 kr. De resterende penge skulle altså findes ved det amerikanske lotteri og aftenens auktion.

Velgørenheds-aften på Fusion samlede 140.000 ind til Red Barnet Aalborg

Aftenens overskud endte med intet mindre end svimlende 140.000 kr., som altså var dobbelt så meget som det forventede og ønskede mål. Et sandt drømmescenarie for den ellers lille lokalforening, som med disse penge har sikret sig hele to års gode oplevelser for de udsatte familier.

Selvtilliden er boostet

Aftenens beløb endte vist med at overraske alle, men hos Red Barnet tæller hver en krone. Formanden for lokalforeningen, Sarah Nauer-Newstead, var især glad for at dele det flotte resultat med familierne fra oplevelsesklubberne, som altså i søndags havde en hyggelig dag i Fårup Sommerland.

Udover den økonomiske gevinst har Red Barnet Aalborg også fået et langt større netværk – noget, som også har meget stor betydning for deres fremtidige arbejde.

”Efter denne fantastiske aften er vores netværk i den grad blevet udvidet. Red Barnet har virkelig markeret sig i det aalborgensiske billede, og jeg er sikker på, at vi efterlod alle med et godt indtryk og en professionel tilgang til vores arbejde.

Der er flere virksomheder, der har tilkendegivet at ville støtte igen, hvis vi laver et lignende arrangement eller ellers skulle få brug for hjælp. Så det er helt fantastisk.” jubler Sarah, som fortæller at næste punkt på lokalforeningens dagsorden er at åbne en genbrugsbutik henover sommeren og ellers bare glæde sig over deres store succes.

Velgørenheds-aften på Fusion samlede 140.000 ind til Red Barnet Aalborg

”Derudover nyder vi bare den store sejr og er i gang med at evaluere hele arrangementet, så vi kan samle op på erfaringerne. Og så skal vi ellers se fremad. Vores selvtillid er boostet godt, og nu kan vi koncentrere os om at udvikle vores aktiviteter og styrke i det sociale fællesskab i lokalforeningen.” afslutter Sarah.

Wildebeest har ramt plet i Aalborg: Succesen handler ikke kun om mad

Velgørenheds-aften på Fusion samlede 140.000 ind til Red Barnet Aalborg

Del artikel

Andre læser også