Unik indretning til hjemmet: El-Salg Aalborg har fået den eftertragtede “The Water Pump”

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
PR foto: Louis Poulsen
PR foto: Louis Poulsen "The Water Pump" Limited Edition

Når der er nyheder fra store danske lampedesignere som Louis Poulsen og Le Klint, kan du godt regne med, at El-Salg Aalborg er én af de første til at tilbyde det.

Det er ingen undtagelse her i efteråret, hvor forretningen på Otto Mønsteds Vej 6 kan præsentere Louis Poulsens PH Limited Edition lampe “The Water Pump.”

Den smukke ravfarvede gulvlampe er en hyldest til Poul Henningsens læselampe fra 1950’erne, der pga. af dens justerbare arm, som kan hæves og sænkes, kom at gå under navnet “vandpumpen”.

2019 udgaven har bibeholdt PH’s berømte treskærmssystem fra 1926, som designeren opfandt for at reducere ubehagsblændingen og forbedre lyset i sine lamper.

PH Limited Edition 2019 kan allerede nu købes til 14.995 kr og er tilgængelig frem til 31. december.

Hvis du kommer forbi El-Salg i Aalborg i denne måned og investerer i den eksklusive ravlampe inden den 1. november, kan du som et særligt tilbud få ét ekstra hvidt opal skærmsæt til 50% af prisen – dvs. kun 2000 kr.

PR foto: Louis Poulsen “The Water Pump” Limited Edition
PR foto: Louis Poulsen “The Water Pump” Limited Edition

Få inspiration til hjemmet

El-Salg Aalborg er især kendt for deres gode service og store kendskab til lamper, el-artikler og hvidevarer.

Om du ved præcis, hvad du mangler eller søger inspiration til hjemmet, kan du altid komme forbi butikken i Aalborg SV, som har været ejet af Peter Rodh og Torben Nordentoft siden 2004.

Lige nu kan du også få det gratis inspirationsmagasin Lyspunkt med hjem og blive klogere på tendenserne indenfor belysning i 2019.

Læs mere om “The Water Pump” og køb den her.

Hvad: PH 3/2 Ravfarvet Glas Gulvlampe “The Water Pump” Limited Edition

Hvor: Otto Mønsteds Vej 6, 9200 Aalborg SV

Hvornår: Indtil den 31. december

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.