Toprestauranter laver fem retter til 500 kr.: Programmet for Nordjysk Madfestival er klar

Skrevet af: Michael Qureshi
Tabu
Tabu

Som vi kunne afsløre forleden, så bliver Nordjyllands største madfestival også til noget i år.

Men dog på lidt andre vilkår end de seneste år, hvor Nordjysk Madfestival har været afholdt midt inde i Aalborg på Gammeltorv med masser af aktiviteter og Pop Up events.

Det bliver ikke på samme måde i år som de forgående år grundet Covid-19 begræsninger.

Det kommer til at vare i perioden fra 21. august til 30. august, og nu er programmet så offentliggjort. Der er adskillige spændende aktiviteter her i Aalborg, som helt sikkert er værd at tage med til.

Surdejs-kursus og grillkursus

Kom med til alt fra Surdejskursus med den populære Aalborg-bager Surdejsbageren til grillkursus med Restaurant MEAT. Der er vin og yoga på programmet ligesom der er gin og eventyr med som en spændende aften i sig selv.

Du kan også komme med på en virtuel ølsmagning.

Til NM2020 laver nogle af Nordjyllands bedste restauranter en lækker menu bestående af fem retter til kun 500 kr. Det er blandt andet Restaurant Tabu, Restaurant Applaus, Restaurant Nam og La Locanda med mange flere. Det event finder sted tirsdag d. 25. august.

Man kan eventuelt også prøve Restaurant Essens i Frederikshavn eller Hjorths Badehotel.

Kim Jeppesen og Mads Hyllested fra Nam og Applaus er med i NM2020

Spis i tusmørke

Der er også mulighed for en helt speciel oplevelse med Dining in the Dark i Duus Vinkælder, hvor du kun kan bruge smagssanserne i tusmørke.

Ildsjælen Sarah Kruse, der er primus motor på Nordjysk Madfestival, er glad for, at man fortsat holder liv i Nordjyllands største madmarked.

“Det er vigtigere end nogensinde, efter Covid19, at vi gennemfører Nordjysk Madfestival for at booste det nordjyske restaurations- og fødevareerhverv. Dette skal ske igennem samarbejde på tværs af virksomheder og organisationer,” siger Sarah Kruse.

Du kan se alle aktiviteter for Nordjysk Madfestival her – og allerede nu kan der bookes billet til restauranterne og de forskellige events.

Hvad: Nordjysk Madfestival
Hvor: Primært Aalborg men også øvrige Nordjylland
Hvornår: 21. august – 30. august
Se hele programmet her