Texturs stjerne-kok har lavet en vanvittig burger til WeDoBurgers

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret introducerede populære WeDoBurgers Monday Mood.

Et koncept der går ud på, at WeDoBurgers i samarbejde med en landskendt kok eller lokal profil skaber en Special Edition Burger, som kun sælges på den ene mandag.

Første forsøg i november blev lavet sammen med Go Morgen Danmarks kendte tv-kok Henrik Jyrk.

Men denne gang hæves niveauet lige lidt mere, og så er det endda med en af vores lokale helte.

Dennis Juhls bud på den perfekte burger

WeDoBurgers og MigogAalborg præsenterer i tæt samarbejde den næste på listen. Det er ingen ringere end Texturs Dennis Juhl.

Manden der stod bag bookingrekord i Jylland for en ny restaurant, og så sent som torsdag fik en blændende anmeldelse her. 

På mandag den 5. februar bør du give dig selv den oplevelse at smage Dennis Juhls bud på den perfekte burger.

Det er en fuldstændig vanvittig en af slagsen.

Vaffel brioche, krog og kryddermodnet frilands okse, syltede svampe, fermenterede ramsløg & falafel. Det lyder måske lidt vanvittigt – men vi kan love jer en smagsbombe af dimensioner. 

Koster kun 100 kr. for en menu

Det hele løber af stablen den 5 Februar fra kl. 15.00 i WeDoBurgers Restaurant på Borgergade 25. Og en menu koster kun 100kr inkl. Burger, side order og drikkevarer.

“Vi lover at give vores kunder et spark i smagsløgene til en fantastisk pris. Selv om det selvfølgelig er dyrt at lave sådan et arrangement har vi besluttet at det skal være billigt at deltage.

Derfor koster en menu inkl. Burger, fritter, sodavand og en dyppelse kun 100 kr. Hvis man vil have en milkshake til i stedet koster det kun 20 kr ekstra,” siger Christoffer No, partner i WeDoBurgers.