Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tæt på udsolgt: Anmelderrost Pretty Woman musical rammer Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Du kender filmen. Nu kan du snart opleve den på dansk og på en scene.

Overdådige kostumer, imponerende koreografi og sang, der får hårene til at rejse sig, er blot noget af det, publikum kan se frem til, når den elskede kærlighedshistorie Pretty Woman rammer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) som musical fra 9.-13. november.

Frem på scenen toner ordene ”Pretty Woman” i en rød farve, som står i funklende kontrast til den glitterfyldte blå baggrund. Allerede her står det klart, hvilken overdådig opsætning Pretty Woman – The Musical er.

Både medarbejdere fra AKKC’s kulturafdeling og presseafdeling var selv afsted til premieren i Tivoli i København for at opleve, hvad nordjyderne har i vente til november.

Tæt på udsolgt: Anmelderrost Pretty Woman musical rammer Aalborg
Foto: Morten Rygaard

”Efter premieren glæder vi os endnu mere til at præsentere Pretty Woman The Musical for nordjyderne. Min egen oplevelse er, at kvaliteten af musicalen er virkelig høj – og både scenografien, sangene og ikke mindst sangstemmerne er helt i top.

Vi kan også se, at den løber afsted med udelukkende 5 og 4 stjerner fra alle anmelderne, så det vidner også om, at publikum virkelig har noget at se frem til, når den kommer til Aalborg”, fortæller Kristine Ringstrøm Kock, producer i AKKC’s kulturafdeling.

Den flabede, smukke og impulsive Vivian og den kyniske mangemilliardær Edward Lewis bliver portrætteret af to af Danmarks førende musicalstjerner, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen og Tomas Ambt Kofoed.

Imponerende opsætning

Benjamin La Cours scenografi til Pretty Woman – The Musical kan ikke undgå at imponere. Smukke videoprojektioner af Hollywood og en dynamisk drejescene gør det muligt at skifte scene på hurtig og effektiv vis samtidig med, at publikum fascineres af de smukke scener.

Tæt på udsolgt: Anmelderrost Pretty Woman musical rammer Aalborg
Foto: Morten Rygaard

”Pretty Woman – The musical” er flot produceret, fornemt danset og koreograferet, overdådige kostumer, idérig scenografi, og du føler dig glimrende underholdt og sine steder også bevæget og rørt. Skribenten kan ikke prale af at være den store musicalfan, men den her gad jeg godt gense og høre – også når den rammer Aalborg, fortæller Bent Stenbakken fra KulturenNu.

Musicalen har imponeret anmelderne, og der er ingen tvivl om, at publikum godt kan begynde at glæde sig. Uanset om man er fan af musicals, eller man er helt ny indenfor genren, vil Pretty Woman – The Musical både underholde og imponere, når den tager publikum med igennem alle de ikoniske scener fra filmen.

Humoristisk indspark

Musicalen byder ikke kun på en forrygende kærlighedshistorie. Troels Lyby fungerer som et humoristisk indspark, da han det ene øjeblik dukker op i én rolle og det næste øjeblik i en anden. Troels Lyby griber sine mange roller uhøjtideligt an, når han gør publikum opmærksom på at ”nu er det mig igen”, og det er svært ikke at få et smil på læben.

Der venter publikum en aften, som både byder på romantik, humor og formidabel sang og dans.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også