Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger, billige fadøl og storskærm: Stor Super Bowl-fest på John Bull Pub

Af Emil Kjær Jørgensen

Søndag nat går det løs igen, når en af verdens største sportsbegivenheder finder sted i Atlanta, Georgia i USA.

Der er selvfølgelig tale om Super Bowl, som samler millioner af seere rundt omkring i hele verden.

I år kæmper Los Angeles Rams og New England Patriots om trofæet, og John Bull Pub i Aalborg har valgt at afholde en helt speciel Super Bowl aften.

“Arrangementet er helt gratis, så det er bare at møde op. Vi viser selvfølgelig hele optakten fra kl. 22 og selve kampen, som starter 00.30,” fortæller ejer Jamal Najmi, til MigogAalborg.

Men folk er mere end velkomne til at komme før. Der er nemlig også store kampe i fodbold:

“Manchester City – Arsenal vises kl. 17.30 og AS Roma – A.C Milan kl. 20.30, så der kan man evt. hente en burger fra Grillen Burgerbar, som vi har lavet en specialaftale med på aftenen.”

Vilde tilbud og quiz i løbet af aftenen

Super Bowl bliver vist på samtlige skærme fra kl. 00.30, og under hele kampen kører John Bull Pub specialtilbud på alle fadøl som fås til 40 kr, og 5 Heineken flaskeøl kan købes for 100 kr.

Udover en stort sportslig oplevelse, er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows. I år kan man se frem til Maroon 5, som jo optræder i Aalborg til sommer.

Aalborg har nemlig æren af at være første stop på deres verdensturné, så der bliver også rig mulighed for at få en lille smagsprøve på, hvad der venter i Mølleparken til juni.

Men underholdningen stopper bestemt ikke der på John Bull Pub. I løbet af aftenen vil der nemlig blive afholdt en quiz, hvor der kæmpes om fede præmier.

I krogene nævnes Thomas Enevoldsen som quizmaster, men det er ikke bekræftet. Enevoldsen har netop offentliggjort, at han skifter til en ny amerikansk klub. Læs om det her.

Ingen Super Bowl uden fedtede burgere …

Ingen Super Bowl uden masser af mad. Ser man man bort fra Thanksgiving er det faktisk den dag, hvor amerikanerne spiser allermest mad.

Der bliver eksempelvis solgt hele 1.250.000.000 Hotwings (JA! 1,25 milliarder) i USA under Super Bowl.

Til Super Bowl aftenen på John Bull Pub er der selvfølgelig også sørget for, at man får stillet sulten.

“Vi har lavet en specialaftale med Grillen Burgerbar lige på den anden side af vejen. Frem til klokken 21 kan man hente deres Super Bowl Menu ved dem til en specialpris på 79 kr,” fortæller Jamal.

Grillens Super Bowl burger er en Special Edition, som består af bød, cheddarost, Coleslaw, BBQ Sauce, BBQ Mayo og som prikken over i’et; BBQ Chips.

Vi lader billedet tale for sig selv:

Hvis den lille sult melder sig i løbet af aftenen og natten kan man som altid købe chips, chilinødder og peanuts i baren.

Hvad: Super Bowl på John Bull Pub
Hvor: Østerågade 20, 9000 Aalborg
Hvornår: 3.-4. februar

Del artikel