Enevoldsen skifter tilbage til USA: Her er hans nye klub

Skrevet af: Michael Qureshi

Det var lidt med vemod, at den tidligere AaB-spiller Thomas Enevoldsen forlod den amerikanske klub Orange County i slutningen af 2018.

Det blev nemlig et succesfuldt ophold i den mindre klub tæt på Los Angeles, hvor Thomas Enevoldsen kom på Årets Hold og blev nomineret til Ligaens mest værdifulde spiller (MVP) i USL, som er den næstbedste række i USA.

Han scorede desuden 21 mål i 39 officielle kampe, hvilket også gav genlyd på den amerikanske fodboldscene.

Men Enevoldsen forfulgte USA-drømmen med smag på en større klub, og den har han nu fundet.

Aalborg-drengen og medstifter af MigogAalborg skifter til USL-klubben Indy Eleven fra millionbyen Indianapolis.

Indy Eleven betragtes som en af USL’s største, rigeste og blandt de næste, der får plads i den bedste amerikanske række, MLS.

Besøgte klubben i tre dage inden afrejse

Kontrakten er netop offentliggjort, og Enevoldsen er glad for at skifte til en større amerikansk klub.

“Det var et fantastisk første år i USL for mig, og Indy Eleven var faktisk hurtigt på banen. Lige før jeg rejste tilbage til Danmark, så besøgte jeg klubben i tre dage for at se deres træningsforhold, stadion og klubben.

Derudover havde jeg møder med træneren, om måden de spiller på og ambitionerne.

Jeg kan roligt sige, at de forhold bliver de bedste, jeg nogensinde har prøvet, og er på højde med større klubber i Europa.

De har fire træningsbaner, der står snorlige, 3 indendørs kunstgræsbaner og et kæmpe kompleks.

Ligeledes spiller de deres hjemmekampe på samme stadion som NFL-holdet Indianapolis Colts med plads til 63.000 tilskuere,” fortæller Thomas Enevoldsen til MigogAalborg.

Flere af deres hjemmekampe spiller Indy Eleven med over 20.000 tilskuere, og de er langt i processen omkring at komme i MLS.

På dette stadion skal Enevoldsen spille på hjemmebane

Markant større klub denne gang

Det er nemlig sådan, at de amerikanske fodboldligaer er private, og derfor spiller de ikke med op- og nedrykning.

Klubben ansøger om en plads i MLS, som måles på b.la. økonomi, stadion og fanbase.

“Det er en markant større klub end Orange County. Jeg har oplevet, at selv om jeg havde så fantastisk en sæson i det første år i USA, så er det utrolig svært at få kontrakt med de større MLS-klubber som udlænding.

Deres udlændinge-pladser besætter de helst med sydamerikanske spillere, fordi de både er billigere men også tiltrækker stor opmærksomhed blandt de mange sydamerikanske fodboldfans i USA.

Los Angeles FC tog blandt andet Carlos Vela fra Mexico som deres største store stjerne, og jeg var inde og se en af deres hjemmekampe, hvor hele den ene endetribune stort set kun var mexicanere, der var inde for at se Vela spille,” forklarer Thomas Enevoldsen.

Med skiftet til Indy Eleven kommer han til at opleve en anden del af USA, da nærmeste storby er Chicago.

“Indianapolis er en god by, som både har et NFL- og NBA hold. De har et af verdens største racerløb med Indy500, og derudover Indy Eleven på fodbold, så det er en meget sportsinteresseret by.

For mig var det vigtigere at spille for en større klub med økonomi og en trup til at vinde noget end en lille klub i eksempelvis MLS.

Målet for Indy Eleven er at vinde USL næste sæson, og det tiltalte mig meget.

Nu har jeg også mulighed for at søge om et Green Card, som vil gøre, at jeg ikke fremadrettet vil tælle som udlænding. Havde jeg haft det allerede nu, er jeg ikke i tvivl om, jeg var endt i en af de bedre MLS klubber. Men først og fremmest glæder jeg mig til at tage hul på endnu et eventyr i karrieren,” lyder det.

Personlig træner i Aalborg har gjort ham skarp

Enevoldsen har været i Aalborg de seneste måneder, hvor han har trænet med den tidligere ishockey spiller Martin Thimm som sin personlige træner.

“Jeg tror har aldrig nogensinde i mit liv, at jeg har været i så god form frem mod en pre-season. Det kan jeg takke Martin Thimm for, da han har presset mig hårdt, men samtidig på den rigtige måde.

Jeg rejser til USA til opstart i absolut topform, og det er også vigtigt, fordi den amerikanske liga ikke har de samme pauser som i Danmark. Her spiller man fra marts til november uden pauser,” forklarer Thomas Enevoldsen.

Han skifter til Indy Eleven på en et-årig kontrakt med option for et år mere.

Han har tidligere spillet for klubber som AaB, Groningen, Mechelen og Breda samt spillet 11 A-landskampe for Danmark.

Massivt med politi i Aalborg lige nu: Bombetrussel mod Aalborg Tekniske Gymnasium

Skrevet af: Redaktionen
Arkiv-foto
Arkiv-foto

Politiet er i øjeblikket massivt tilstede ved Aalborg Tekniske Gymnasium både ved Øster Uttrup Vej og inde omkring Friis Shoppingcenter.

Torsdag morgen er der indløbet en bombetrussel mod HTX i Aalborg. Det meddeler Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

“Det er korrekt,” siger vagthavende til eb.dk

Elever bedt om at blive hjemme

Både Ekstra Bladet og Nordjyske skriver, at eleverne fra Aalborgs Tekniske Gymnasium blevet bedt om at blive hjemme, men det vil politiet ikke bekræfte endnu.

Ifølge Nordjyske har skolens rektor på Øster Uttrup Vej torsdag morgen sendt en meddelelse til alle elever om, at skolen er lukket i dag pga. “en særlig situation”.

MigogAalborg er også bekendt med, at en foredragsholder har fået aflyst sit foredrag på skolen grundet en bombetrussel.

Opdateres

Fede billeder og video skal sælge boligen hurtigere: Mæglerhuset opruster med profil

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
mæglerhuset.dk, Reberbansgade 3 3. 9000 Aalborg
mæglerhuset.dk, Reberbansgade 3 3. 9000 Aalborg

Når en køber er boligsøgende, starter jagten oftest på nettet.

Her er det billederne af boligen, der er det første, øjet ser og som hurtigt giver et overblik om, hvorvidt boligen har interesse eller ej, inden næste skridt tages.

Mange ejendomsmæglerkæder anvender et eksternt firma til at tage billeder af boligerne, men en lokal ejendomsmægler her i Aalborg-området er hoppet ud af boksen og har ansat egen fotograf.

Mæglerhusets nye fotograf kan både tage billeder til lands, til vands og i luften, så det er sikkert at sige, at kunder hos ejendomsmægleren får en anden form for service.

Hurtig og fleksibel service

Mæglerhuset kan nu tilbyde deres kunder en hurtigere – endnu bedre – og mere fleksibel service, ved at have skabt deres egen opskrift på en billedepakke til deres kunder.

Mæglerfirmaet har ansat Jiri Thomas, der oprindelig er fra Færøerne, som foto- og videograf.

På den måde sikrer ejendomsmæglervirksomheden at kvaliteten af billederne er i top, og har samtidig styrket deres kompetencer.

Fotograf ved Mæglerhuset, Jiri Thomas
Mæglerhusets indehavere. Fra venstre: Mads Sørensen, Simon Rye og Thomas Skifter Andersen.

“Vi har haft et stort ønske om at forny os, og yde den bedste service over for vores kunder.

Det kræver, at vi er i konstant udvikling. Vi har mulighed for at booke fotografen på vores første møde med kunderne.

Så hvis en sælger ønsker, at det skal gå stærkt med at sætte boligen til salg, kan det blive aktuelt,” fortæller Simon Rye, der er en af de tre indehavere af Mæglerhuset.

Som sælger har du mulighed for at komme med inputs og ønsker. Har en kunde et favoritspot i boligen, som giver værdi for salget af boligen, så bestræber fotografen sig på at få det med.

mæglerhuset.dk, Østermarksvej 29, 9400 Nørresundby

Samme dag som kunderne skriver under på formidlingsaftalen, aftaler mægleren med fotografen, hvornår billederne skal tages.

Som oftest er boligen på nettet dagen efter fotograferingen. På denne måde kan salgsprocessen komme hurtigere i gang og potentielle købere kan hurtigere se boligen.

Men det er ikke kun de typiske ud- og indvendige fotos af boligen, der er i fokus, når der skal tages billeder. Fotografen Jiri Thomas tager også luftfotos med en drone og laver video af boligen.

“Dét, at have vores egen fotograf sikrer den samme gode service hver gang. Udover almindelige billeder, tager Jiri Thomas også dronebilleder, dronevideoer og gratis sæsonopdateringer af billeder.

Der er altså penge at spare for vores kunder,” fortæller Thomas Skifter Andersen, anden indehaver af Mæglerhuset.

En (drone)fotograf der tager sig tid

For Mæglerhusets fotograf, Jiri Thomas, er det vigtigt at rammerne og forholdene er de rigtige, når billederne skal tages. Derfor tager han sig god tid til at vejlede kunderne, så resultatet bliver det bedste.

“Dagene inden fotograferingen har sælgerne fået udleveret en guide til forberedelserne af hjemmet, så det står knivskarpt.

Hvis kunderne er hjemme, når fotograferingen sker, er det vigtigt for mig, at kunderne får forklaret processen,” fortæller Jiri Thomas.

mæglerhuset.dk, Anders Nielsens Vej 7 2. tv., 9400 Nørresundby

“Som oftest er der et fast antal billeder med i en billedepakke af en bolig, men hos Mæglerhuset tager vi det antal billeder, som boligen kan bære. Det er en kæmpe fordel,” fortæller fotograf Jiri Thomas.

Jiri Thomas tager sig god tid til at tage billederne. Det handler ikke om at være hurtig og tage et bestemt antal billeder, men at slutresultatet er perfekt. Derfor kan han også finde på at flytte toiletbørsten, badevægten, håndklæder, stole, puder der skaber uro mv.

“Vi er glade for at have Jiri Thomas med på holdet. Han har en sans for detaljer, og er knivskarp til alt, hvad der indebærer fotos og video,” slutter indehaver Mads Sørensen.

75-året for D-Day markeres: Se Saving Private Ryan med den vilde Level 7 lyd

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den 6. juni 1944 er en af de mest skelsættende datoer i det 20. århundrede.

Her gik de allierede i land i Normandiet i en storstilet aktion for at befri Europa fra den tyske besættelse.

Den 6. juni 2019 er det 75 år siden, og i den anledning er MigogAalborg stolte af, at vi i samarbejde med Nordisk Film Biografer kan vise en af de mest virkelighedstro krigsfilm om Anden Verdenskrig: Saving Private Ryan.

Det sker den 3. juni kl. 20.00 i Nordisk Film Biografer i City Syd.

Udover muligheden for at se eller gense en af verdens bedste film, har vi i dagens anledning skruet helt op for både den visuelle og lydmæssige oplevelse.

Filmen vises nemlig i formatet 4K, og lyden er skruet helt op i Level 7.

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om Level 7, og vi tør godt garantere, at der venter en helt speciel oplevelse, når både billede og lyd når op i højeste kvalitet.

Det bliver endnu mere oplevelsesværdigt med en film som Saving Private Ryan, der blandt andet vandt en Oscar for bedste filmteknik og bedste lydspor.

En normal biograffilm bliver vist i lydniveau 5, men i Level 7 bliver alle sanser kørt op i højeste gear.

På aftenen kan publikum også se frem til en kort introduktion, hvor Nordisk Film Biografer vil fortælle om filmen og idéen bag Level 7.

En moderne klassiker

Saving Private Ryan er især kendt for den vilde åbningsscene, der varer hele 23 minutter.

Her følger man soldaterne, da de ankommer på Omaha Beach i Frankrig i et kaos af kugleregn, frygt, død og ødelæggelse.

Scenen kostede hele 12 millioner dollars at lave, og der blev brugt mere end 1500 statister til at lave en realistisk rekonstruktion af en af de vigtigste aktioner under Anden Verdenskrig.

Udover at vise landgangen i Normandiet følger Steven Spielsbergs storslåede og prisvindende krigsdrama et hold infanteri på deres redningsmission i 1944’ernes krigshærgede Normandiet.

Efter det kommer frem, at en mor har mistet tre af hendes fire udsendte sønner i krigen, bliver det beordret at hendes sidste søn skal bringes hjem fra krigszonen i Normandiet.

En voldsom og gribende skildring, af de ofre der kræves i krig.

Filmen var nomineret til hele 11 Oscars og er af mange anerkendt som en af de bedste krigsfilm nogensinde.

Begrænsede pladser til en skarp pris

Billetprisen har vi holdt helt symbolsk i bund, og koster i dagens anledning 75 kr.

Der er plads til 201 i biografen, og i skrivende stund er der lige over 150 ledige pladser, så du skal være hurtig, hvis du vil have en helt speciel oplevelse i anledningen af 75-året for D-dag.

Da vi afholdt Level 7 arrangement på Dark Knight med Nordisk Film Biografer blev der lynhurtigt udsolgt.

Hvad: Særvisning af Saving Private Ryan i anledning af 75-året for D-dag
Hvor: Nordisk Film Biografer City Syd
Hvornår: 3. juni kl. 20.00

Det anbefales at komme lidt før, da der vil være en kort introduktion til Level 7.

OBS: Filmen vises uden danske undertekster.

Du køber billetter lige her.