Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det ser helt vildt ud: Derfor sidder to mennesker og spiser oppe i luften

Af Michael Qureshi

Hvis du befinder dig på Havnefronten i Aalborg eller Nørresundby eller har passeret Limfjordsbroen, så har du måske bemærket, at der sker noget ved Hedegaard-bygningen.

Lige nu mandag eftermiddag sidder to mennesker i 20 meters højde på siden af den berømte bygning på Nørresundby-siden og spiser en sen frokost.

Det ser helt vildt ud: Derfor sidder to mennesker og spiser oppe i luften
Parret der skulle spise i 20 meters højde
Det ser helt vildt ud: Derfor sidder to mennesker og spiser oppe i luften
Det ser helt vildt ud: Derfor sidder to mennesker og spiser oppe i luften
Teamet der har fået det til at ske

De har “rapellet” ned til to stole og et bord, der hænger fast i stålwire.

Ikke det bedste tidspunkt, hvis man pludselig taber sin gaffel eller vælter glasset.

Den vildeste frokost nogensinde

Det er måske den vildeste frokost/middag nogensinde i hele landet, og det er Nordjysk Madfestival, som står bag den vilde happening.

Vinderne er blevet fundet efter en konkurrence på MigogAalborgs Facebook-side, der har over 101.000 følgere, og der var gigantisk interesse for at deltage.

Det var dog vigtigt for arrangørerne, at man fandt et par, som ikke var bange for højder, og som turde at sidde spændt fast nærmest helt frit.

Flere deltagere af konkurrencen blev derfor screenet, inden man valgte dem, der skulle prøve det.

Maden er lavet af en af Aalborgs bedste restauranter, Alimentum, med lokale råvarer af højeste kvalitet.

Får Aalborg på landkortet

Bag konkurrencen står Nordjysk Madfestival, og den populære festival glæder sig til at sætte fokus på de himmelske smagsoplevelser, det nordjyske spisekammer rummer.

Menuen
6 retter – 5 serveringer.
Menuen er baseret på lille råvarer, friske skaldyr fra Limfjorden, korn fra de danske marker og grønsager fra lille østergaard.
 
Snack 1
Limfjordsøsters med tomater fra lille Østergaard
 
Snack 2 Limfjordmuslinger på toast
 
Snack 3
Strandkrabbe bisque 
 
Snack 4
Kikærtehummus med grønsager fra lille Østergård
 
Hovedret:
Bygotto i kåldolme
 
Dessert: Koji mousse – Fermenteret og ristet byg med friske bær

“Det er vigtig for os at få sat Aalborg på landkortet når det gælder madoplevelser.

Her kan man bare få mere end man regner med. Det er vigtigt for os at vise, at mad ikke bare er mad.

Mad smager forskelligt afhængigt af, hvor og hvordan det bliver spist” fortæller Sarah Kruse og fortsætter:

Det ser helt vildt ud: Derfor sidder to mennesker og spiser oppe i luften
Det ser helt vildt ud: Derfor sidder to mennesker og spiser oppe i luften

”I Aalborg er man gode til at få tingene til at ske, fordi vi kan finde ud af at arbejde i partnerskaber, og på den måde skabe unikke madoplevelser, hvor vores gæster får lov til at prøve anderledes koncepter af.”

Er højder ikke dig, kan du oplevelse masser af øvrige aktiviteter i forbindelse med Nordjysk Madfestival fra den 24. august til den 4. september.

Se det fulde program på www.nordjyskmadfestival.dk

Del artikel

Andre læser også