Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store ændringer: Spiret præsenterer 9 nye brunchretter

Af Emil Kjær Jørgensen

“Never change a winning team”, lyder et gammelt ordsprog.

Men selvom Spiret gang på gang har vist, at de har et vindende brunch-kort, så er de ikke bange for at ændre retterne løbende i deres populære byg-selv-brunch koncept.

Det har de så sandelig også gjort denne gang, hvor der er blevet plads til intet mindre end ni nye retter.

“Med tilføjelsen af de nye retter, så vil jeg helt personligt mene, at det er vores bedste brunchkort nogensinde – også fordi vi samtidig har beholdt mange af de klassikere, som folk elsker,” forklarer ejer Mads Brix.

Selvom der stadig er plads til gode gamle kendinge som Scrambled Eggs, Kyllingesticks, Croque Monsieur, Øllebrød mv., så skal vi alligevel sige hej til ni nye bekendtskaber.

Store ændringer: Spiret præsenterer 9 nye brunchretter

Nordjyderne elsker søde sager

Brunchkortet bliver løbende opdateret efter sæson og humør, og det er også tilfældet denne gang.

“Vi er nok ikke de eneste, der har savnet lidt forår og sommer, og vi synes, at menukortet nu afspejler det,” siger Mads.

Det kommer bl.a. til udtryk i hele tre nye lækre salater, der emmer af sol og sommer.

Store ændringer: Spiret præsenterer 9 nye brunchretter

Men alt handler jo om balance, og der er naturligvis også plads til masser af søde tilføjelser.

Store ændringer: Spiret præsenterer 9 nye brunchretter

“Nordjyderne elsker søde sager, og vores gæster har efterspurgt flere søde retter, som de kan slutte brunchen af med,” forklarer Mads.

På menuen finder du fremover en belgisk vaffel, apple crumble og en lækker jordbærtærte.

Nyhederne på brunchkortet

Hyldeblomstskyr – med tørret papaya og kokos

BAO – med krydret kylling, gomamayo, forårsløg, peberfrugt, sort sesam og hvidløgsspirer

Kartoffeltærte – med feta og timian

Tomatsalat – salat, tomater, semidried tomater, solsikkekerner, citronsaft, balsamico og feta

Melonsalat – med mynte, limesaft, olivenolie og pekannødder 

Ananassalat – med sur-sød sauce og pekannødder

Belgisk Vaffel – med mango-passion creme, frysetørret hindbær og frisk hindbær

Apple Crumble – med vaniljeflødeskum

Jordbærtærte – med jordbærgegelé og vaniljeflødeskum

Sig BAO til din brunch

Den helt nye frække dreng i klassen er ingen ringere end en BAO.

“Vi har overvejet BAO mange gange, fordi vi simpelthen synes, at det smager så godt. Vi har tænkt, om det måske er lidt for flabet til brunch, men nu synes vi, den skulle have et skud,” fortæller Mads.

Vi har naturligvis allerede sat tænderne i det nye menukort, og Spiret leverer bare endnu engang.

Store ændringer: Spiret præsenterer 9 nye brunchretter

BAO er et dejligt friskt pust til brunch-kortet, og kombinationen af den krydrede kylling, den bløde BAO-bolle og de lækre toppings er “BAO godt.”

Der er vitterligt noget for enhver smag på det nye kort, og vi vil især fremhæve kartoffeltærten og – surprise, surprise – alle de nye desserter …

Du finder Spiret på Boulevarden 24.

Se menukortet lige her.

Del artikel

Andre læser også