Shaping new tomorrow i nye klæder: Er det her Aalborgs vildeste kontor?

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Niklas Svendsen
Foto: Niklas Svendsen

Fashionbrandet Shaping new tomorrow står bag en af de vildeste iværksætterhistorier i Nordjylland.

Trioen fra Aalborg med flagship-butik på Boulevarden har erobret tøjbranchen, siden de optrådte i DR-programmet Løvens Hule og bl.a. fik Jesper Buch ind som investor.

Til Aalborg Awards vandt de hele to priser, hvor de løb med titlerne Årets Butik og Årets Iværksætter.

Tidligere i år leverede de et kanon regnskab, hvor de 45-doblede deres overskud på bundlinjen sammenlignet med året før.

Fredag flyttede de så officielt ind i et af vildeste kontorer, vi har set i byen, da der var reception i de nye lokaler.

Foto: Niklas Svendsen

Fra tre til 30 ansatte kræver mere plads

Shaping new tomorrow har tidligere holdt til i en lejlighed bag butikken på Boulevarden, men i takt med, at virksomheden bare vokser og vokser, har de fået brug for mere plads til de højtrækkende ambitioner og vilde salgstal.

“For under to år siden var vi jo nærmest kun os tre (Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak red.), men nu er vi næsten 30 ansatte i hele landet.

Det kræver lige lidt mere plads,” forklarer CEO og co-founder, Kasper Ulrich, til MigogAalborg.

Derfor er de nu flyttet ind på ovenpå McDonalds på Nytorv, nærmere bestemt på adressen Østerågade 17, 2. sal, hvor de kan boltre sig på hele 450 kvadratmeter.

Der har tidligere været stor dansesal i lokalerne, men fremover skal der i stedet danses med tal, nye designs og ambitiøse virksomhedsplaner i Shaping new tomorrows nye domicil i hjertet af Aalborg.

Foto: Niklas Svendsen
Foto: Niklas Svendsen

Klassisk og moderne udtryk i samme kontor

3. maj åbnede Shaping new tomorrow en butik i Pilestræde i København, men på trods af et voksende nationalt og internationalt marked, har det ikke været planen at forlade hjembyen Aalborg.

“Størstedelen af vores team er stadig i Aalborg, og vi synes det er meget vigtigt at bibeholde den unikke arbejdskultur, som vi har bygget op.

Vi har haft et ønske om at have et kontor, som er tæt på vores butik på Boulevarden, og som har en størrelse, så vi kan vokse yderligere de næste år. Det har vi virkelig fået her,” siger en begejstret Kasper.

Foto: Niklas Svendsen

Indretningen af de 450 kvadratmeter er foregået i et tæt samarbejde mellem Shaping new tomorrow og ejeren af bygningen, City-Ejendomme Aalborg.

“Vi designer tidløst, klassisk herretøj, som samtidig har et moderne touch, og det synes vi passer helt perfekt med de her lokaler, som både indeholder det klassiske og det moderne,” siger Kasper.

Unik arbejdskultur er nøglen

Kontoret er indrettet med åbne kontorpladser, hvor der skal være plads til mange kreative tanker, og – ikke mindst –det gode arbejdsmiljø.

“Vi går meget op i fællesskabet, og derfor har vi skabt et miljø i midten af kontoret, hvor vi har mødelokaler og samtalerum ‘nedenunder’, mens vi ovenpå har et hyggeligt lounge-område, hvor man kan sidde i mere uformelle rammer,” siger Kasper og fortsætter:

“Vi tilbringer virkelig mange timer på kontoret, fordi vi elsker vores arbejde, og derfor er det vigtigt at skabe nogle rammer, hvor det er sjovt og givende at gå på arbejde.”

Lounge-området “ovenpå” mødelokaler. Foto: Niklas Svendsen

Kontoret er også indrettet, så der er plads til et kreativt fotostudie, hvorfra content-afdelingen hurtigt kan fotografere nye produktbilleder, og derudover har kundeservice sin helt egen afdeling, hvor de i fred og ro kan vejlede de mange kunder i både ind – og udland.

Kunstner Simon Vejbæk Kinch ved det nyrenoverede maleri i Shaping new tomorrows nye kontor

Under den gennemgående renovering af det nye kontor, dukkede der også et hidtil skjult maleri op af området omkring Nytorv, som nu pryder de nye lokaler. Det kan du læse meget mere om her.

Mere kø: Stort kryds i Aalborg indsnævres de næste to uger

Skrevet af: Redaktionen

Det ligner en ond cirkel for tiden.

Hvis du hader at sidde i kø, så bør du overveje en anden vej, hvis du normalt kører omkring Universitetsboulevarden/Th. Sauers.

I sidste uge var den gal med signalanlægget, der styrer trafiklyset i det store kryds på Universitetsboulevarden/Th. Sauers vej ved Sohngårdsholmsvej.

Nu venter der nye udfordringer, som allerede blev igangsat i går tirsdag.

Flere vognbaner spærres

Således meddeler Aalborg Kommune, at et vejarbejde vil spærre flere vognbaner samt cykelsti omkring krydset.

“Vi roder desværre igen ved krydset Th. Sauers Vej – Universitetsboulevarden – Sohngårdsholmsvej.

I dag begynder arbejdet med at omlægge en fjernvarmeledning i krydset og derfor bliver to vognbaner, samt cykelsti, på Universitetsboulevarden spærret.

Den manøvre kan desværre ikke løses uden at genere trafikken, så der forventes kø i krydset fra øst / Universitetsboulevarden mod Th. Sauers Vej og mod Sohngårdsholmsvej.

Vi skynder os alt hvad vi kan, men kom afsted i god tid og bær over med os i de to uger arbejdet står på.”

Så et godt råd herfra er at undgå krydset i myldretiden de kommende 14 dage.

Kæmpe nyhed: Aalborg Zoo tænder 100.000 julelys

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og mange lokale virksomheder er allerede i fuld gang med den helt store planlægning.

Især i Aalborg Zoo bliver julen i år noget helt særligt.

Der venter nemlig gæsterne en helt enestående oplevelse i haven denne jul.

JUL I ZOO og fejrer julen med en gigantisk lysfest, hvor haven illumineres med 100.000-vis af lys, der fører gæsterne på en stemningsfuld julerejse verden rundt.

JUL I ZOO giver gæsterne en helt ny og anderledes oplevelse af haven og dyrene.

Her tændes lys i vintermørket og sætter særligt fokus på dyrenes tilpasning i den mørke tid og de kolde egne.

Lysvandring gennem haven

Med udgangspunkt i havens dyr, deres særkende, adfærd og de verdensdele de oprindeligt kommer fra inviteres gæsterne på en lysvandring gennem haven.

Fra Grønland i nord til Afrika i syd oplever gæsterne julens atmosfære og traditioner.

Ruten gennem Zoo er designet sådan at lys og stemninger skifter, og der hele tiden venter nye overraskelser på vejen.

Den eventyrlige oplevelse begynder allerede ved Bjørnemanden, Aalborg Zoos vartegn, der byder velkommen smukt oplyst af et stort rødt hjerte.

Herfra leder lyset gæsterne gennem haven: På bygninger og på telte, i hytter og på træer og i et stort juletræ på plænen.

På deres vej gennem haven går gæsterne blandt andet gennem en lystunnel, hvor de kan dele deres juleønsker på små røde hjerter.

De kan opleve den grønlandske jul med spektakulært nordlys, alternative juletræer og grønlandsk streetfood, og i den julepyntede afrikanske landsby venter et festfyrværkeri af farver.

Hyggelige juleaktiviteter

Det er selvfølgelig ikke en rigtig jul uden julemanden. Hans hytte ligger lige ved siden af rensdyrenes stald, og her kan alle artige børn komme og hviske deres største ønske i julemandens øre.

I løbet af november og december vil der desuden være en lang række arrangementer og events, der fejrer julen med blandt andet sang, gudstjeneste, og hyggelige workshops.

JUL I ZOO er udviklet i tæt dialog med Aalborg City, City Syd og Aalborg Storcenter, Aalborg Events og Visit Aalborg og bidrager til at styrke Aalborgs position som Nordjyllands jule- og handelsby nummer ét.

Aalborg Zoo vil således også aktivt være til stede på julemarkedet på Gammeltorv med en julehytte.

JUL I ZOO kan opleves fra fredag den 15. november.

Åbningstider:

15.-17. november, 22.-24. november samt 29.-30 november kl. 16-21

Alle dage i december kl. 16-21 (dog undtaget 24. og 31. december)

25 år med Fast Eddie’s Pool Hall: Fejres med tilbud og stor fødselsdagsfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

De seneste år er en række af Aalborgs helt legendariske steder lukket.

Der findes heldigvis stadig de berømte etablissementer, der lever i bedste velgående, og ét af dem kan nu fejre 25-års jubilæum.

Fast Eddie’s Pool Hall har eksisteret siden 1994 og bærer titlen som Aalborgs ældste  pool hall.

De 25 år skal fejres med stil, og Eddie’s inviterer alle til en stor jubilæumsfejring i deres nyrenoverede lokaler lørdag den 21. september på 1. sal af Maren Turis Gade 9. 

Festlighederne starter om eftermiddagen med en reception fra kl. 12.00 til 15.00 og fortsætter fra kl. 21.00 til 24.00 om aftenen med live musik fra bandet Upstairs og masser af god stemning.

Er du frisk på et udfordrende spil pool, vil der også være mulighed for at prøve kræfter med nogle af Fast Eddie’s Pool Hall turneringsspillere i løbet af aftenen.

Hvis du vinder over en af de erfarne spillere, har Eddie’s en gratis øl klar til dig i baren.

Fast Eddie's Poolhall

Old-school charme

Når man tager trappen op til Fast Eddie’s Pool Hall – eller bare Eddie’s som det hedder i folkemunde – er det som at træde ind i en anden tidsalder.

Mørkbejdset træ dominerer lokalerne og skaber en hyggelig, omfavnende atmosfære, hvor det virker som det mest naturlige i verden at lade sig sænke ned i de brune lædersæder i en af de mange båse og nyde en drink.

Renoveringen af lokalerne er sket i tråd med poolhallens sjæl, og der er både blevet plads til et lounge-område med ekstra siddepladser og storskærm samt en “ny” rustik bar, hvor du kan bestille øl fra en af 10 haner eller få dig en drink fra det ekstra store udvalg af spiritus.

Havde Eddie’s være placeret i USA og ikke Aalborg, kunne man snildt forestille sig, at den old-school poolhall med al sin charme ville have været et perfekt stamsted for pool-legenden Fast Eddie, som lægger navn til stedet – og som blev portrætteret af Paul Newman i The Hustler og The Color of Money.

Men man skal endelig ikke tage fejl; poolhallen er i høj grad også gearet til unge mennesker.

Man kan bl.a. udfordre ens venner i et spil bordfodbold eller dart, slå sig ned i sæderne og se fodbold på storskærm, spille brætspil i loungen eller prøve chancen på spilleautomaterne i spillehallen, hvor der er 88% udbetaling.

Og selvfølgelig er der poolborde – masser af poolborde.

Hele ni for at være eksakt, hvor man ikke er tvunget til at betale for en hel time, men derimod kan betale 0.75 kr i minuttet om dagen og 1.17 kr i minuttet om aftenen i hverdage eller 1.33 kr i minuttet fra fredag til lørdag.

Fast Eddie's Poolhall

En uge med gode tilbud

Hvis du ikke kan nå med til festlighederne om lørdagen, er der heldigvis masser af gode tilbud at benytte sig af i hele denne uge.

Du kan bl.a. spille pool til kun 25 kr hele ugen i én time mellem 12.00 og 18.00.

Udover at kunne spille pool til billige penge, vil der også være masser af gode tilbud på øl og sjusser i uge 38.

Du kan bl.a. købe en Classic Tuborg fad til 25 kr fra mandag til torsdag, sjusser til 25 kr fredag og lørdag, og 0,5 l sodavand til 25 kr om søndagen.

Kan du generelt ikke få nok af pool, kan du for 250 kr om måneden spille alt det pool, du vil – bortset fra når der er fuldt hus.

Fast Eddie’s er også med i ClubAalborg, og du kan hele september få 1 times pool samt 2 fadøl (0,4 l) eller 2 sodavand (0,5 l) til kun 100 kr.

Hvad: Fast Eddie’s Pool Hall jubilæumsfest

Hvor: 1. sal, Maren Turis Gade 9

Hvornår: 21. september, reception 12.00 – 15.00 og live musik 21.00 – 24.00

Gode tilbud hele denne uge