Shaping new tomorrow i nye klæder: Er det her Aalborgs vildeste kontor?

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Niklas Svendsen
Foto: Niklas Svendsen

Fashionbrandet Shaping new tomorrow står bag en af de vildeste iværksætterhistorier i Nordjylland.

Trioen fra Aalborg med flagship-butik på Boulevarden har erobret tøjbranchen, siden de optrådte i DR-programmet Løvens Hule og bl.a. fik Jesper Buch ind som investor.

Til Aalborg Awards vandt de hele to priser, hvor de løb med titlerne Årets Butik og Årets Iværksætter.

Tidligere i år leverede de et kanon regnskab, hvor de 45-doblede deres overskud på bundlinjen sammenlignet med året før.

Fredag flyttede de så officielt ind i et af vildeste kontorer, vi har set i byen, da der var reception i de nye lokaler.

Foto: Niklas Svendsen

Fra tre til 30 ansatte kræver mere plads

Shaping new tomorrow har tidligere holdt til i en lejlighed bag butikken på Boulevarden, men i takt med, at virksomheden bare vokser og vokser, har de fået brug for mere plads til de højtrækkende ambitioner og vilde salgstal.

“For under to år siden var vi jo nærmest kun os tre (Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak red.), men nu er vi næsten 30 ansatte i hele landet.

Det kræver lige lidt mere plads,” forklarer CEO og co-founder, Kasper Ulrich, til MigogAalborg.

Derfor er de nu flyttet ind på ovenpå McDonalds på Nytorv, nærmere bestemt på adressen Østerågade 17, 2. sal, hvor de kan boltre sig på hele 450 kvadratmeter.

Der har tidligere været stor dansesal i lokalerne, men fremover skal der i stedet danses med tal, nye designs og ambitiøse virksomhedsplaner i Shaping new tomorrows nye domicil i hjertet af Aalborg.

Foto: Niklas Svendsen
Foto: Niklas Svendsen

Klassisk og moderne udtryk i samme kontor

3. maj åbnede Shaping new tomorrow en butik i Pilestræde i København, men på trods af et voksende nationalt og internationalt marked, har det ikke været planen at forlade hjembyen Aalborg.

“Størstedelen af vores team er stadig i Aalborg, og vi synes det er meget vigtigt at bibeholde den unikke arbejdskultur, som vi har bygget op.

Vi har haft et ønske om at have et kontor, som er tæt på vores butik på Boulevarden, og som har en størrelse, så vi kan vokse yderligere de næste år. Det har vi virkelig fået her,” siger en begejstret Kasper.

Foto: Niklas Svendsen

Indretningen af de 450 kvadratmeter er foregået i et tæt samarbejde mellem Shaping new tomorrow og ejeren af bygningen, City-Ejendomme Aalborg.

“Vi designer tidløst, klassisk herretøj, som samtidig har et moderne touch, og det synes vi passer helt perfekt med de her lokaler, som både indeholder det klassiske og det moderne,” siger Kasper.

Unik arbejdskultur er nøglen

Kontoret er indrettet med åbne kontorpladser, hvor der skal være plads til mange kreative tanker, og – ikke mindst –det gode arbejdsmiljø.

“Vi går meget op i fællesskabet, og derfor har vi skabt et miljø i midten af kontoret, hvor vi har mødelokaler og samtalerum ‘nedenunder’, mens vi ovenpå har et hyggeligt lounge-område, hvor man kan sidde i mere uformelle rammer,” siger Kasper og fortsætter:

“Vi tilbringer virkelig mange timer på kontoret, fordi vi elsker vores arbejde, og derfor er det vigtigt at skabe nogle rammer, hvor det er sjovt og givende at gå på arbejde.”

Lounge-området “ovenpå” mødelokaler. Foto: Niklas Svendsen

Kontoret er også indrettet, så der er plads til et kreativt fotostudie, hvorfra content-afdelingen hurtigt kan fotografere nye produktbilleder, og derudover har kundeservice sin helt egen afdeling, hvor de i fred og ro kan vejlede de mange kunder i både ind – og udland.

Kunstner Simon Vejbæk Kinch ved det nyrenoverede maleri i Shaping new tomorrows nye kontor

Under den gennemgående renovering af det nye kontor, dukkede der også et hidtil skjult maleri op af området omkring Nytorv, som nu pryder de nye lokaler. Det kan du læse meget mere om her.

Få alt det fede udstyr: Ny butik er åbnet på Budolfi Plads

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Forleden åbnede en helt ny butik i hjertet af Aalborg.

Mika er åbnet på Budolfi Plads, som har formået at tiltrække en lang række fede navne som Aktuel, Skagen Fiskerestaurant og BACO.

Mika har i den grad fat i tidens trends, og kommer til at skifte sortimentet i butikken ud tilpasset årstiderne. Her til sommer er der så fuldt fokus på hard stand up paddleboards og surf boards  – ikke de oppustelige.

De slår især på, at priserne er skarpe, hvor man sparer mellem 40-65% sammenlignet med lignende hard boards i øvrige Danmark.

Så hvis du går med en drøm om at komme helt tæt på eksempelvis delfinen i Østre Havn-området, så kan du købe udstyret her.

Tidligere jægersoldat

MIKA er en lille nordjysk virksomhed, der er startet ud fra det grundlæggende princip, at alle fortjener produkter i god kvalitet til overkommelige priser.

Det er Anders Gottlieb Boldsen og Mikkel Højsleth, som står bag Mika, men det er primært Anders man møder i butikken.

Han er tidligere jægersoldat, men springer nu ud som selvstændig.

“Jeg synes, det var et godt tidspunkt at blive selvstændig på. Det motiverer mig at have frihed og kunne realisere mine idéer.

Vi vil gerne yde kvalitet og service på et højt niveau, og det kan jeg ved at være her selv. Vi sælger også produkter, som vi 100% kan stå inde for.

Det skal have vores eget kvalitetsstempel, og vi skal kunne se kunderne i øjnene også bagefter købet,” siger Anders Gottlieb Boldsen til MigogAalborg.

Både til nybegyndere og øvede

Han fortæller, at man kan komme ned i deres showroom på Budolfi Plads, ved siden af BACO, og se de forskellige boards, og tage en snak. Der er både til nybegyndere og øvede.

“Vi vil forene kvalitet og pris, så du som forbruger altid får den bedst mulige handel og personlige service uden nogen fordyrende mellemled.

Det er et løfte, vi kan stå ved, fordi vi forhandler direkte med producenterne, og dermed kan stå inde for både kvaliteten og produktionsforholdene,” forklarer Anders.

Lækre varer til gode priser

Han fortæller også, at de kommer til at finde tidens trends i løbet af sæsonerne.

“Vi springer til, når vi får mulighed for at sikre lækre varer til priser, hvor alle kan være med.

Derfor sælger vi lige nu kvalitets SUP Boards og Surfboards til vandsports-entusiaster.

Vi arbejder også på at opbygge et sortiment indenfor møbler, og hvem ved, hvad vi ellers får fingrene i,” forklarer Anders.

Hvad: Mika er åbnet
Hvor: Budolfi Plads
Læs mere på deres Facebook-side

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Laver de vildeste donuts: Realitystjerne åbner Bronuts-butik i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Først var det burger-krig. Nu kan vi glæde os til donut-krig lige her i Aalborg.

I sidste weekend åbnede Donut-shoppen på Boulevarden med masser af lækre donuts.

Men de får mere end kamp til stregen nu, kan MigogAalborg fortælle.

For en af de helt store spillere på den danske donut-scene har nu lokalerne på plads i byen.

Ejeren af den hastigt voksende donut-kæde Bronuts er tidligere realitydeltager Türker Alici kendt fra Paradise Hotel og Robinson.

Men nu har han brugt noget af berømmelsen på at skabe et ret skarp koncept. For Bronuts er et gigantisk hit i Aarhus, snart åbner de på Vesterbrogade i København, og så hedder Aalborg næste stop.

Rykker ind i Art by Me’s gamle lokaler

Det afslører Türker Alici selv på sin Instagram-story lagt på i dag lørdag eftermiddag.

Her ser man ham gå rundt i de tidligere Art by Me-lokaler på Dannebrogsgade 9.

“Vi er lige nu i Dobbelt A. Prøv lige at tjekke det her, det ligner vist den kommende Bronuts,” lyder det fra Türker.

Han viser så rundt uden for med facaden og inde i selve lokalerne.

“Vi er allerede nået rigtig langt. Vi har været så frække at tegne, så her får I en quick update.

Her kommer der produktionsområde, vores skabe kommer til at være her, montre her aflangt.

Kunderne kommer ind der, stiller sig i kø her, køber og går ud der. Meget nemt og simpelt,” forklarer han.

Screenshot fra Instagram story

Ligger godt i Vestbyen

MigogAalborg har ad flere omgange været i kontakt med Bronuts de seneste par uger, fordi rygterne om en snarlig Aalborg-åbning løb hurtigt.

De har ikke ønsket at kommentere officielt indtil i dag, hvor den ene medejer Türker Alici altså selv bekræfter det.

Hos EDC Erhverv der har lokalerne til udleje ønsker man hverken at be- eller afkræfte, at Bronuts-kæden bliver de nye lejere.

Lejemålet er flot istandsat og er beliggende på en af Vestbyens mest attraktive placeringer på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade

Kendt for at eksperimentere

Bronuts er blevet ret så populært i Aarhus, og nu er det altså både København og Aalborg, der skal smage på deres vilde donuts.

De er nemlig især kendt for at eksperimentere helt vildt med deres donuts som bl.a. Bounty-Donuts, Twix, Mars, Snickers og selvfølgelig Oreo’s og meget mere.

Bronuts er i øvrigt sammensat af slangordene Bro’s og donuts. Så er det på plads.

Det er ikke engang et år siden, at Bronuts åbnede den første butik i Aarhus, og snart kommer man altså til at have steder i fire byer.

Åbningsdatoen ventes også at blive afsløret inden for kort tid.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Nyt udspil fra regeringen: Forsamlingsforbud kan hæves til 50 personer fra mandag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer ser ud til at blive hævet til 50 personer fra på mandag.

Det er regeringens udspil i et brev til partilederne i Folketinget. Det skriver både DR, TV 2 og Ritzau som alle er i besiddelse af brevet.

Men der vil være en række undtagelser, hvor endnu flere personer kan være samlet.

Det gælder alle arrangementer, hvor deltagerne “i det væsentlige” sidder ned, lyder det i regeringens udspil.

Det vil sige, at der fra mandag kan blive åbnet for blandt andet bryllupper og andre sommeraktiviteter.

Derudover skal det være muligt at afholde arrangementer med 500 siddende personer, og det gælder også Superligaen.

Et bryllup afholdt i en restaurant eller lignende, der står for mad og lokaler kan gå an, eller en generalforsamling afholdt i et konferencecenter.

Det skal også være muligt med sommeraktiviteter for børn og unge, der sidder ned.

Hæves til 100 personer i juli

Derfra er det ifølge udspillet planen, at forsamlingsforbuddet hæves til 100 personer fra 8. juli, og i august skal det så hæves til 200 personer.

Hvis regeringens udspil bliver til virkelighed vil det betyde, at det også vil være muligt at holde fx en konference med siddende deltagere eller lignende, samt at idrætten eksempelvis Superligaen, kan samle op til 500 personer til kampene.

Her er det et krav, at tilskuerne sidder ned, skriver statsminister Mette Frederiksen i brevet ifølge DR og Ritzaus Bureau.

Politiet skal stadig have mulighed for at nedlægge opholdsforbud, hvis det står til regeringen.

De opholdsforbud har været taget i brug et par gange i løbet af coronakrisen, fordi der har været for mange personer forsamlet på ét sted – blandt andet i Københavns nordhavn og på Islands Brygge.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her