Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan SEO øge din omsætning

Af Annoncør

Hvis du ejer en virksomhed i Aalborg, er du helt sikkert altid på udkig efter måder, hvorpå du kan øge din omsætning. For at kunne øge din omsætning, er det vigtigt, at du er synlig. Det vil med andre ord sige, at kunderne skal vide, at din virksomhed findes – samt hvad den kan levere.

I dag er en online synlighed mindst ligeså vigtig som en fysisk synlighed. Det betyder altså, at kunderne skal kunne finde din virksomhed, når de søger efter enten eller dine produkter på internettet. Det kan SEO hjælpe dig med. Læs mere om SEO i det nedenstående.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for det engelske begreb Search Engine Optimization. Det lader sig på dansk oversætte til søgemaskineoptimering. Det betyder helt konkret, at indholdet på din virksomheds hjemmeside skal være optimeret således, at søgemaskiner vil give det en høj placering.

Den mest anvendte søgemaskine i hele verden er Google. Derfor handler SEO typisk også om, hvordan du kan give din virksomhed en god placering på Google. SEO handler altså med andre ord at målrette dit indhold, så Google giver dig en så høj placering som mulig, når en kunde søger efter enten din virksomhed eller dit produkt.

Derfor er det vigtigt med en god placering på Google

Hvis du selv har prøvet at lave en Googlesøgning, ved du formentlig også godt, at man sjældent bladrer videre fra første side. Særligt ikke, hvis man er på jagt efter et specifikt produkt, en bestemt slags restaurant eller lignede. Derfor er det også vigtigt, at din virksomhed kommer op på første side, når en potentiel kunde søger efter dine produkter eller ydelser.

Faktisk skal din virksomheds indhold helst være i top tre, da det er disse placeringer, der får mere end 50% af alle klikkene på Google. Hvis du derfor har en fysisk butik, hvor du sælger sko i Aalborg, skal din virksomheds hjemmeside helst være i top tre, når en potentiel kunde søger på ”skobutik i Aalborg”.

Sådan kan du komme i top tre på Google

Hvis du gerne vil i top tre på Google, og dermed øge din omsætning, bør du få en SEO-kyndig person til at hjælpe dig. SEO er nemlig let at forstå, men ofte kompliceret at udføre.

Hele din virksomheds hjemmeside skal nemlig være SEO-venlig. Lige fra navngivningen af undersider til selve indholdet. Derfor er god grund til at kontakte en kompetent SEO-virksomhed, når du gerne vil øge din omsætning.

Del artikel

Andre læser også