Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan holder du en fed ferie i det nordjyske

Af Annoncør

Vi danskere er blevet rigtig gode til at rejse udenlands med selskaber som Ryan Air, der kan tage dig til Spanien for samme pris, som DSB tager for at få dig til København. Det virker lige pludselig ikke så underligt.

Men det betyder ikke, vi skal glemme de smukke steder, vi har rundt omkring i eget land. Et af de steder er Nordjylland omkring Aalborg – den glemte jyske storby.

Men for at få en god ferie skal man lave god planlægning hjemmefra. Hvad skal man have med, og hvad kan man lave i det område, man tager til?

 

Sommerhus – gode fifs

Typisk ender man med at leje et sommerhus i området, og det kan kun anbefales i det nordjyske. Der er så mange smukke steder, man kan slå sig ned en uges tid.

Det er vigtigt, man tager en masse småfornødenheder med sig. Specielt gælder dette mad. Typisk er der en fryser i sommerhuset, så det er bare med at få den fyldt op, så man slipper udenom priserne i de dyre sommerhusområder.

Derudover skal man gøre sig klar over, om der er toiletsager i sommerhuset, eller om man selv skal tage det med. Det gælder håndsæbe, shampoo og toiletpapir. Det er ikke den fedeste oplevelse at spendere den første dag i sommerhuset uden disse ting.

Sommerhusområder ligger typisk tæt på forskellige seværdigheder. Derfor er det en god idé, f.eks. at scanne området med Google Maps for at finde ud af, hvad der lige ligger i nærheden. Derudover kan man også køre ind til Aalborg og finde noget at lave der. Der er kunstmuseer, restauranter, barer og meget andet.

 

Et kroophold eller lignende

Er det bare dig og kæresten, der skal afsted, er det måske mere oplagt at booke sig et kroophold i et par dage. Det vrimler med fantastisk hyggelige småkroer oppe i det Nordjyske, så der er mange at vælge imellem.

Kroophold er dog typisk en dyr fornøjelse, så hvis man er smart, leder man efter nogle tilbud. Tilbudene er der nok af, og man kan finde dem i aviser, magasiner, eller på internettet som her f.eks.: https://tilbudskongen.dk/.

På den måde kan man spare store mængder af penge, men stadig få den fede oplevelse ud af det hele.

Kroophold tilbyder typisk mad og vin i topklasse, samt andre former for underholdning i den korte periode man er der. Der er desuden også mulighed for at forlade kroen, og gå på opdagelse i de smukke omgivelser. Det ville i hvert fald være synd at lade være.

 

Sammenfatning

Der er altså mange gode måder at holde en fed ferie i det nordjyske på, og her er der blot givet to bud. Mulighederne er i realiteten endeløse, og kun din fantasi sætter grænsen. Så forhåbentligt har artiklen her fået dig til at genoverveje, hvor du skal holde din næste ferie. Er det Mallorca eller er det Aalborg? Begge steder har fede oplevelser. Ude er godt, men hjemme er bedst.