ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bliver du den gode bryllupsgæst

Af Redaktionen

Annonce

Det er altid en herlig tid, når det er højtid for bryllupper. Polterabend står for døren og bryllupsforberedelserne er i fuld gang. Brudeparret skal sørge for catering, musik m.m., så der er nok at se til. Heldigvis kan du lette stemningen ved at være en god bryllupsgæst, så her får du lidt hjælp at hente.

En god bryllupsgave

Der findes rigtige mange gode bud på en god bryllupsgave, og siden du kender parret bedst, har du måske allerede en god idé til, hvad parret ville kunne lide. En klassisk gave kan være en oplevelse enten til parret eller jeres vennegruppe. En gave, som ethvert par ville blive glad for, er et spaophold. Det er ren forkælelse og giver parret en oplevelse, de ikke vil glemme. Måske er de mere eventyrlystne og kunne forestille sig noget som ballonflyvetur eller bridgewalking. Det er populært og skal nok give parret en tur for livet.
Til parret, der ikke mangler noget, kan det være oplagt med noget mere personligt. F.eks. kan du give dem et maleri, hvor alle gæsterne har skrevet på, så de kan huske tilbage på deres bryllupsdag. Hvis du er endnu mere kreativ, kan du lave en personlig collage med fine billeder af parret. Det er skam ikke dyrt, men kan give parret et minde for livet.

En tale, de ikke glemmer

Hvis du vil gøre dagen endnu mere mindeværdig, så hold en tale for parret. Det er en gave, som ikke kan købes for penge, men som vil betyde en hel del for dem. Der er mange måder at gøre det på, men en god idé er altid at tilføje lidt humor til den. Det skal selvfølgelig ikke gå op i hat og briller, men nogle sjove anekdoter fra jeres venskab er aldrig en dårlig idé. Vigtigst er dog, at det er en tale, som betyder noget for dig. Hvis du synes, det kan være lidt svært, kan det være, du skal have hjælp til at skrive en bryllupstale for at give dem noget mindeværdigt.

Del artikel

Andre læser også