Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Applaus fylder 3 år: Fejrer det med tre særlige dage i april

Af Michael Qureshi
Team Applaus fejrer fødselsdag i april
Team Applaus fejrer fødselsdag i april

Den 7. april er det tre år siden, at Restaurant Applaus første gang slog dørene op og bød på en ny oplevelse i Aalborg med deres populære 10-serveringers menu.

Nu er forberedelserne i gang til en brag af en fødselsdagsfest, som ikke blot varer en enkelt aften.

”Det har været en fantastisk rejse indtil videre, og jeg er vanvittigt glad for, at folk kan lide Applaus-konceptet og har taget det til sig.

Vi vil fortsætte med at lave spændende og smagfuld mad og samtidig sørge for at vores gæster får en oplevelse ved at besøge Applaus,” fortæller Mads Hyllested, der er indehaver og kok i Restaurant Applaus.

Restaurant Applaus fylder 3 år: Fejrer det med tre særlige dage i april
Nicolaj Lange & Mads Hyllested (th) fra Applaus på scenen til AALBORG AWARDS

Kåret til Årets Restaurant 2018

Sidste år blev Applaus kåret til Årets Restaurant i Aalborg til AALBORG AWARDS, og Applaus er igen i år i finalefeltet, når det hele afgøres lørdag d. 30. marts i AKKC.

Så det har været et godt indspark til Aalborg med Applaus, og Mads Hyllested glæder sig til at dele fødselsdagen med sine gæster.

”Vi glæder os rigtigt meget til at kunne fejre vores fødselsdag med både trofaste og nye kunder og håber, at rigtigt mange vil være med til at fejre dagen med os.

Og nu da det er en 3-års fødselsdag, har vi valgt at holde fødselsdagen over 3 dage, nemlig torsdag, fredag og lørdag den 4.-6. april.”

Serverer All-star menu

Der vil blive kræset for gæsterne som altid med Applaus’ lækre 10-serveringers menu – et koncept, som siden introduktionen er blevet utroligt populært og klart overhaler antallet af a’la carte-serveringer i restauranten.

”Der er ingen tvivl om, at vores gæster er meget begejstrede for vores 10-serverings menuer – det ser stort set kun det, vi serverer. Og til fødselsdagsgæsterne vil vi lave en All-star menu, der består af alle de ’bedste’ retter, vi har serveret over de sidste tre år,” lover Mads Hyllested.

Menuen vil koste det samme som altid, modellen er den samme som altid, og du bestemmer selv, hvad du ønsker at drikke. Kort sagt –  alt er, som det plejer og i bedste Applausstil.

Restaurant Applaus fylder 3 år: Fejrer det med tre særlige dage i april
Applaus

Gratis bobler

Applaus lover at sørge for, at fødselsdagsstemningen er i top med oppyntning, højt humør og gratis bobler til alle som velkomstdrink i de tre dage, fødselsdagsfesten varer.

Bord kan bookes online på www.restaurantapplaus.dk

Del artikel