Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rammes hårdt: Kendt nordjysk spa-hotel lukker midlertidigt ned

Af Michael Qureshi

Det har katastrofale og uoverskuelige konsekvenser for mange brancher, at Danmark stort set er lukket ned.

Især restaurations- og hotelbranchen lider helt enormt. De taber omsætning time for time.

Samtidig ønsker restauranterne og hotellerne også at efterleve regeringens opfordring om, at vi isolerer os mest muligt og ikke forsamler os.

Det har nu ført til, at det kendte nordjyske Hotel Viking Spa, Aqua & Wellness hotel lukker ned frem til 1. april.

Krisen har allerede kostet 7 mio. kr.

På Facebook skriver direktør Brian Fabricius, at krisen hidtil allerede har kostet hotellet 7 mio. kr., men han understreger også, at hotellet på ingen måde er i fare for permanent lukning.

Der har man bl.a. stor opbakning hos banken og gode folk omkring hotellet.

“Det eneste vi ventede på før vi besluttede at lukke ned, var at vi kunne se at mange af vores medarbejdere ikke var medlem af en a-kasse, og vi kunne ikke sende nogen hjem uden et sikkerhedsnet, og at afskedige i den rækkefølge efter om man var medlem af en a-kasse eller ej ville være en forkastelig prioritering.

Jeg er i de sidste dage blevet beskyldt for at tænke mere på penge end på medarbejdernes tryghed, en har sågar skrevet at vedkommende ville håbe, at virussen tog livet af griske mennesker som mig, så ville verden blive bedre.

Det har kostet omkring mig 75.000 kr. i underskud om dagen vi har holdt åbent, og nu hvor vi har fået lukket ned kan vi formentligt komme ned på omkring 15.000 k.r i underskud om dagen, så hvis jeg har tænkt på penge, så er det rigtigt, men det har ikke været til min fordel, men tak for tanken,” skriver Brian Fabricius blandt andet.

Hotel Viking
Brian Fabricius (forrest) er en af Danmarks yngste hoteldirektører

Støt op og spar endda på et godt tilbud

Kort før Corona-krisen for alvor ramt mange brancher med en dunhammer, kørte Hotel Viking en fødselsdags-kampagne, hvor man kan spare op til 35% på et gavekort til en spa-oplevelse.

Den oplyser man, at den kampagne kører videre, og man kan derfor sikre sig et godt tilbud og samtidig støtte Hotel Viking i en svær tid ved at købe et gavekort til, når hverdagen igen bliver normal. Du kan se alle tilbud her.

For hos direktør Brian Fabricius er der ingen tvivl om, at Hotel Viking kommer stærkere tilbage end nogensinde.

“Fremtiden bliver ikke mindre end FANTASTISK!

De beskeder, blikke, snakke og bemærkninger jeg har fået fra medarbejderne i dag har været så fantastisk at jeg ikke kan sætte ord på det, den vilje og evne til at holde sammen når tingene bliver svære, bekræfter at kan INGEN stoppe os i at lykkedes med at komme igennem den situation vi står i.

Jeg vil i hvert fald gør alt hvad der står i min magt for at leve op til den tillid.”

Del artikel

Andre læser også