ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær rute: Nu kan du komme billigt til Barcelona hele året

Af Michael Qureshi

Mallorca og Barcelona er danskernes foretrukne rejsedestinationer.

Det har man i den grad også mærket i Aalborg lufthavn, hvor den direkte rute til Barcelona har været et trækplaster. Nu kommer der så ændringer på den front på den gode måde.

Spanske Vuelings direkte rute mellem Aalborg og Barcelona bliver nu til en helårsrute. Når vintersæsonen starter bliver det med afgange hver lørdag ned til spanske delikatesser og kulturoplevelser – til glæde for storbylystne danskere.

Det skriver Aalborg Lufthavn i en pressemeddelelse.

Kom afsted til storbyen fra 500 kr.

Det er i særdeleshed også fantastisk, at man kan flyve direkte til den lækre storby for ganske få penge. MigogAalborg lavede her torsdag morgen søgninger på Barcelona på tilfældige datoer i maj, juni og september.

Der kunne man som det billigste komme afsted tur/retur (med håndbagage kun) for lidt over 500 kr.

Priserne varierede i alle søgninger mellem 500-1700 kr. t/rt på basisprisen. Derfra kan der så komme tillæg alt afhængig af hvor meget bagage man medbringer og om man vil vælge siddepladser etc.

Populær rute: Nu kan du komme billigt til Barcelona hele året
Eksempel på prissøgning

Vinterkapacitet på 8000 sæder fra Aalborg

Siden 2012 har den direkte rute mellem Aalborg og Barcelona været en fast del af sommerprogrammet, og nu kan danskerne også se frem til spanske storbyoplevelser hele vinteren, når Barcelona-ruten med Vueling fra Aalborg Lufthavn bliver til en helårsrute – med en vinterkapacitet på 8.000 sæder.

“Barcelona er en fantastisk storby, hvor de mange unikke spanske storbyoplevelser ikke kun er interessante om sommeren, men i høj grad også i vinterhalvåret, hvorfor en helårsrute er helt ideel. Det giver nogle helt nye feriemuligheder for de jyske rejsende i vintermånederne – blandt andet i forbindelse med jul og nytår,” siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

En vinterferie i Barcelona byder på alt lige fra shopping, museer og kunst til spansk gastronomi i særklasse, der nydes i milde temperaturer mellem 10 og 18 grader.

Syv år med Vueling i Aalborg Lufthavn

Det er således muligt at slippe væk fra kulden hjemme i Danmark – samtidig med, at man kan kombinere de spanske storbyoplevelser med en tur på ski i de nærliggende Pyrenæer.

“Vi er meget glade for at kunne tilbyde ruten mellem Aalborg og Barcelona for første gang om vinteren. Vi mener, at dette er den bedste måde at fejre det syvende år i drift i den danske lufthavn,” siger Gabriel Schmilovich, direktør for Network Strategy & Planning of Vueling.

“Vores kunder vil have mulighed for at besøge Barcelona, samt mange andre spanske og europæiske destinationer ved hjælp af vores rutenetværk fra vores hub i Barcelona El Prat,” forklarer han.

Vueling startede deres sommerprogram fra Aalborg Lufthavn den 25. marts, med afgange direkte til Barcelona torsdage og søndage frem til oktober.

Derefter starter vintersæsonen op med én ugentlig afgang om lørdagen, hvor den første afgang fra Aalborg Lufthavn bliver lørdag den 3. november klokken 15.50 med hjemrejse fra Barcelona den 10. november klokken 12.05.

Du kan tjekke priserne selv inde på Vueling

Del artikel