Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær mexicansk restaurant åbner i Aalborg: Gratis tacos i åbningsugen

Af Michael Qureshi
Vaca
Vaca

Det bliver bare ved med nye spændende spisemuligheder i Aalborg.

I næste uge kommer der en endnu tilføjelse på take away-fronten, der nok skal blive et populært indslag i byen.

Især fordi den nye mexi-restaurant allerede nu lokker med gratis taco’s i hele åbningsugen. Det bliver dagligt fra åbningsdagen mandag 12. september og så frem til 18. september, hvor de mellem kl. 16-17 giver en gratis taco som smagsprøve. Det er på Reberbansgade 15, at Vaca åbner i næste uge.

Vaca er navnet på Aalborgs nye mexicanske take away-restaurant, og det er et koncept, der hitter i stor stil i Aarhus. Vaca er en kæmpe succes i Aarhus, og lokalavisen Aarhus Stiftstidende har flere gange omtalt det som et meget populært mexicansk spisested.

Konceptet er mexicansk mad i en high end stil, hvor råvarerne er i bedre kvalitet, end man normalt forbinder med den slags take away.

Det er stifterne af Karma Sushi, der også står bag Vaca, og de glæder sig til at rykke ind i Aalborg.

“Vi har hele tiden ment, at Aalborg kalder på et sted, der har fokus på mexicansk kvalitetsmad. Der findes faktisk intet i denne genre i forvejen, og vi synes, at vores koncept passer perfekt til Aalborg.

Byen har i mange år været præget af sandwich- og cafeburgeren. Nu har man taget rigtig godt imod Sushi-stederne, og så synes vi, at det her også bliver et supergodt alternativ til de nuværende madkoncepter i byen,” siger Kasper Hansson til migogaalborg.dk

Vaca Aalborg

Faktisk tror man så meget på Aalborg-markedet, at man allerede har sikret sig lokalerne til restaurant nummer to i Østerågade. Men den åbner først omkring nytår eller starten af det nye år. I første omgang er fokus på Reberbansgade og på at udbrede kendskabet til Vaca.

“Vi kalder det mexicansk fingerfood. Det er grundlæggende vores egen fortolkning af mexicansk mad, og det er der heldigvis blevet taget rigtig godt imod i Aarhus. Vi gør meget ud af kvaliteten, og alt er hjemmelavet på egne opskrifter.”

Læs også: Bølge af nye restauranter i Aalborg: Her er de hotte steder du skal kende

Selv om det er tænkt som et take-away koncept, så kan man også spise maden i den nye mexi-restaurant i Reberbansgade.

“Vi har godt 20 siddepladser, så man kan også spise maden nede i Vaca. Der kan ikke bookes bord, det er mere klassisk walk-in, men man kan sagtens spise det i restauranten” lyder det fra Kasper Hansson.

Folkene bag Karma Sushi og Vaca har lige nu fem sushi restauranter og to mexicanske steder, og planen er at udvide med flere steder på begge fronter, i blandt andet København.

I Aarhus var det en stor succes, at man åbnede med gratis taco’s i åbningsugen i Mejlgade, og derfor er der også store forventninger til tiltaget i Aalborg i næste uge.

“I Aarhus blev det taget rigtig godt imod. Det er jo ikke sådan, at det bare er all you can eat, men man får smagt på hvad vi kan, og det er vores oplevelse at det ligger til grund for at folk kommer igen, fordi de kan lide, hvad de smager,” siger Kasper Hansson.

Du kan læse mere om Vaca-konceptet her

Fik du læst?

To nye toprestauranter åbnet i Aalborg: Kom med ind på Nam

Nam Aalborg

Del artikel

Andre læser også