ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Favorit i nye klæder: Nu kan du få en ny variant af koldskåls-isen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Sommer-is i Aalborg er nærmest blevet synonym med den famøse koldskåls-is fra IsVærftet.

Nu går sommeren på hæld, og selvom publikumsfavoritten ikke ryger af menukortet, vil de gerne være lidt kreative fra isbutikkens side og introducere nogle nyheder.

Den første nyhed er, hvad man godt kan kalde “fitness versionen” af koldskåls-isen, hvor du får den samme afsindige gode softice lavet på kærnemælk, men uden kammerjunkerne.

I stedet er der tryllet med granola (lavet på blåbær, citron, kokosflager) og lemoncurd, og det betyder faktisk, at du sparer på kalorierne.

Vi tæller godt nok ikke kalorier – kun gode smagsoplevelser; og den her ryger med i kataloget over virkelig gode smagsoplevelser.

Du kan som altid vælge tre størrelser til henholdsvis 38 kroner, 45 kroner og 54 kroner, og du bestemmer selv, om det er i vaffel er bæger.

Favorit i nye klæder: Nu kan du få en ny variant af koldskåls-isen

Åbent ind i efteråret

Spurgt ind til, hvor længe denne nye variant vil være at finde på menukortet, svarer ejer Lene Koldkjær Decker, at den bliver der, så længe de holder åbent.

Hvornår sæsonen præcis slutter for IsVærftet er endnu ikke sat i sten, og indtil det meldes ud, kan du trygt begive dig ned på Stjernepladsen, velvidende at du stadig kan nyde deres lækre is og delikatesser i efterårssolen.

Hvis vejret begynder at trække over i regn og grå skyer, forsikrer Lene, at man altid er velkommen til at sidde indendørs eller under markisen og drikke en kop kaffe til en omgang is eller chokolade.

Hvad: Ny variant af den famøse koldskåls-is
Hvor: IsVærftet på Stjernepladsen
Hvornår: Fra nu!

Del artikel