Ny sæson: Kendt sundhedscoach fra Aalborg med i Masterchef

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I denne uge er en helt ny sæson af Masterchef startet på TV3, hvor 40 deltagere kæmper om 100.000 kr. og titlen som Masterchef 2018.

Men for at komme igennem nåleøjet, er der først fire dages benhård audition, hvor madtalenter fra hele Danmark skal kæmpe om det eftertragtede hvide forklæde og muligheden for at gå videre i konkurrencen.

Tirsdag aften var det blevet Henriette Søvind fra Aalborgs tur til at dyste i en direkte duel om at blive blandt de 40 deltagere.

Vi har tidligere skrevet om Henriette, som har specialiseret sig i at hjælpe folk med at få en sund livsstil, der holder resten af livet. Læs mere her.

Finder inspiration i Aalborgs mange restauranter

Henriette trak sig sejrrigt ud af duellen, hvor dommerne roste hende for hendes tilberedning af kammusling, og i de kommende uger skal det vise sig om Henriette kan gå hele vejen i den eftertragtede madkonkurrence.

”Det har været en fantastisk oplevelse at være med, og jeg har virkelig lært meget om mig selv undervejs,” fortæller en glad Henriette til MigogAalborg.

Henriette har en stor kærlighed til god mad, og hun nyder at bruge Aalborgs mange muligheder når det kommer til gode spisesteder.

”Jeg finder stor inspiration i at spise på spændende steder som Fusion, Mortens Kro, Rositas osv., og den inspiration kan man forhåbentlig se i min madlavning i tv,” siger Henriette.

Pressefoto. De tre dommere.

En spændende og intens oplevelse

Henriette må selvfølgelig ikke røbe så meget om konkurrencen og hendes videre færd, men hun lover, at det bliver både nervepirrende og intenst at følge med i de kommende uger.

”Man bevæger sig nærmest ind i en hel anden verden, og selv om folkene bag programmet er utroligt venlige og professionelle, er det også utrolig hårdt og trættende at være en del af sådan en tv-produktion,” fortæller Henriette.

Men Henriette har lagt meget vægt på ikke at gå på kompromis med sine værdier undervejs, og da produktionsholdet eksempelvis bad hende om at iføre sig bukser, var det en bestemt Henriette de mødte.

”Jeg går i kjoler, og det har jeg altid gjort. Jeg er ikke jeans-typen, så hvorfor skulle jeg lave om på mig selv til et tv-program? Man får den sande Henriette at se i programmet,” fortæller hun.

Oplevelsen har vist Henriette, at hun arbejder mest i sit eget miljø og tempo.

”Jeg er nok bedst til at være min egen chef. Igen må jeg understrege, at de var super søde undervejs i programmet, men det har bare lært mig, at jeg i hverdagen har det bedst med at gøre tingene i mit eget tempo, og hvor mine værdier er i højsædet.”

Facebook glødede efter udsendelsen

Henriette har over 20.000 følgere på Facebook, og selvom hun i forvejen er yderst populær har hun for alvor mærket effekten af at være i tv.

”Min indbakke på Facebook eksploderede jo nærmest efter programmet, og det er bare skønt, hvis jeg kan inspirere folk til en ny livsstil ved at være med i Masterchef,” forklarer Henriette.

Foruden hendes nye rolle som Masterchef-deltager arbejder Henrette lige nu på en ny bog, som har fokus på livsdesign og skyggesider.

”Den kommer til at handle om at slutte fred med sine skygger, og budskaberne bliver nogle som hr. og fru. Danmark kan bruge helt konkret i hverdagen,” fortæller en spændt Henriette til MigogAalborg.

Bogen udkommer efter planen til oktober, og indtil da må tiden vise, hvor langt Henriette når i årets udgave af Masterchef.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.