Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God kaffe og lækre kager: Her åbner ny kaffebar i to etager midt i Aalborg

Af Michael Qureshi

Lokalerne har stået tomme siden marts sidste år, hvor Baresso-kæden blev opkøbt af Espresso House.

Men nu kommer der meget snart liv i de store lokaler i to etager i Bredegade midt i den ene af Aalborgs gågader i midtbyen.

Her åbner nemlig “Kaffebaren”, som vil skabe endnu en lækker kaffe-oase midt i byen.

Placeringen er god med masser af strøgtrafik, og høj kvalitet på kaffe, kager og brød bliver vægtet højt hos indehaverne Thomas og Thilde Nedergaard Kristiansen.

Læs også: Restaurant Tabu åbner tapasbar a la CANBlau i december

God kaffe og lækre kager: Her åbner ny kaffebar i to etager midt i Aalborg

Har masser erfaring fra restaurationsbranchen

Thomas Nedergaard Kristiansen har drevet natklubber i Jomfru Ane Gade og været i restaurationsbranchen i mange år. Det samme gælder hustruen. Nu kaster man sig så over en kaffebar.

“Vi kunne begge mærke, at vi savnede lidt branchen, men ville ikke tilbage til aften- og natarbejde. Så der var en god kaffebar en oplagt mulighed, og da vi fik tilbudt de her flotte lokaler og perfekte beliggenhed, så var vi slet ikke i tvivl,” fortæller Thomas Nedergaard Kristiansen til MigogAalborg.

Parret er ikke blinde for, at Aalborg allerede har masser af rigtig gode kaffesteder i byen.

Behag Din Smag ligger eksempelvis ikke mange hundrede meter i fugleflugt fra Kaffebaren, og er to år i træk kåret til Årets Kaffebar til AALBORG AWARDS.

God italiensk kvalitetskaffe og lækre kager

Men Kaffebaren kommer til at finde sin helt egen stil og tilbyde nogle af de hyggeligste lokaler man kan finde.

“Vi får god italiensk kaffe fra Lavazza og en masse lækre kager. Der bliver også lækkert brød, sandwich, lune paninis og ellers alt det traditionelle på en kaffebar.

Men vi prøver at gøre tingene på vores egen måde, og indretningen bliver sådan rigtig hyggelig med en blanding af sofagrupper og almindelige siddepladser.

Vi har to etager, hvor gæsterne kan nyde kaffen og andet godt, så vi kommer også til at være den her hyggelige oase midt i det travle liv,” forklarer Thomas Nedergaard Kristiansen.

Har været forsinket grundet Corona

Han erkender, at Corona-krisen ikke gør tingene optimale til at åbne en helt ny kaffebar. Men omvendt ser parret også rigtig mange fordele.

“Corona er her ikke for evigt. Der er lys for enden af tunnelen, og det var vigtigt for os at finde så god en placering som den her midt i strøgtrafik her i Aalborg.

Vi havde faktisk gjort klar til at åbne allerede i denne uge, men så kom nedlukningerne i Nordjylland og forsinkede det hele.

Råt & Godt leverer blandt andet en masse af vores møbler, og deres produktion blev hårdt ramt af nedlukningerne,” lyder det fra den kommende kaffebars-ejer.

“Men vi åbner uanset hvad op inden nytår, og vi håber, at det bliver inden jul også. Vi glæder os helt vildt til at slå dørene op og vise aalborgenserne hvad vi har fundet på.

Derudover ser vi også meget frem til sommerperioden, hvor vi har god plads til udeservering også,” fortsætter han.

Hvad: Kaffebaren åbner
Hvornår: Inden nytår 2020
Hvor: Bredegade 6, 9000 Aalborg