Mød Nordjyllands største mad- og servicetalenter: Kom til Food Fokus 2023
Igen i år danner TECHCOLLEGE ramme for en sand festdag i madens og servicens tegn, som de har valgt at kalde Food Fokus 2023. Udover en masse spændende oplæg, workshops og udstillere er der også bredt mesterskaber og konkurrencer ud over hele skolen – og du er selvfølgelig inviteret med!
Program
– Hør masser af spændende oplæg, imens der bliver dystet i alle mesterskaberne
Thomas Castberg – Fra køkken til tv
Kl. 10.00-10.45 og 11.00-11.45
Danish Crown – DYRBAR
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45 og 14.00-14.45
Arla Pro
Kl. 10.00-10.45, 11.00-11.45 og 12.00-12.45
Hvad kan nordjysk vin?
Kl. 11.00-11.45, 13.00-13.45 og 14.00-14.45
Liselotte K. G. Andersen fra Kokken på kanten – Bæredygtighed
Kl. 10.00-10.45, 11.00-11.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45
”SuperPolle” – Nordjysk øl, kan det drikkes?
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45
Elias – Nordjysk øko fjerkræ
Kl. 11.00-11.45, 13.00-13.45 og 14.00-14.45
Gourmet Engros
Se spændende nye produkter hver time
Mikele Volpi, DRC – Fremtidens rekruttering og grøn omstilling
Kl. 10.00-10.45, 11.00-11.45 og 15.00-15.45
Elevcoach fra TECHCOLLEGE – Sårbare unge
Kl. 10.00-10.45, 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45
Gedulgt – den gode cocktail
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45
”De gyldne nøgler”
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45
Det nye skolehjem
Rundvisninger hver time fra kl. 10.00-15.00
Fælles præmieoverrækkelse kl. 16.00 for alle konkurrencefag
Der er begrænset antal pladser til hvert oplæg
Tilmelding er ikke nødvendig, så gæster møder blot op på den 24. september mellem kl. 9.30-16.30 på TECHCOLLEGEs adresse på Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg.
Mød også bl.a. udstillere fra:
Haugen-Gruppen
Oscar Davidsen
Kokkeforeningen Danmark
Arla Pro
Danish Crown
Marie Brizard Wine & Spirits
Saxstrup Vingaard
Good Food Group
Gourmet Engros
Vendsyssel Fjerkræslagteri
TermIT