Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød fremtidens mad- og service-talenter: Kom til Nordjysk Mesterskab og skolemesterskaber i Aalborg

Af TECHCOLLEGE

På søndag den 25. september er der mulighed for at se fremtidens store håb inden for gastronom-, ernæringsassistent-, tjener-, bager- og gourmetslagterfagene!

Her er TECHCOLLEGE nemlig vært for Nordjysk Mesterskab for kokke- og tjenerelever samt skolemesterskaber for ernæringsassistent-, bager- og gourmetslagterelever, og der bliver gang i den!

Udover konkurrencerne, hvor de dygtigste af de dygtigste nordjyske elever konkurrerer om titlen som regionens eller skolens bedste, er der dækket op fra forskellige udstillere som Arla Pro, Guldbæk Vingaard, Danish Crown, Marie Brizard, KF Danmark, Haagen-Gruppen Foodservice og Oskar Davidsen & Co – og det er ikke helt utænkeligt, at der vil være både våde og tørre smagsprøver.

Alle er velkommen

Og det bedste af det hele? Arrangementet er åben for alle, så tag endelig familien og vennerne under armen og kig forbi Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg, på søndag fra kl. 9-16.

Så har du også mulighed for at opleve grundforløbselever fra de forskellige uddannelser vise og fortælle om deres hverdag.

P.S.: Billedet er fra DM i Skills 2022, men kokkeelev Stine Hartvig Pedersen, der tog andenpladsen ved årets DM i Skills, er selvfølgelig klar på mere konkurrence og er blandt søndagens deltagere.

Udgiver

TECHCOLLEGE er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Vi udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser (EUD) for unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker eller frisør til it-supporter. Samtidig har vi en stribe EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer, ligesom vi står bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX).

Vi tilbyder desuden efteruddannelse og kurser for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.

Se mere om os på techcollege.dk

Mere fra TECHCOLLEGE