Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter lang corona-nedlukning: Internationale HTX-elever igen i Australien

Af TECHCOLLEGE

En flok forventningsfulde HTX-elever fra Aalborg Tekniske Gymnasium er fornyligt landet i Australien og har haft deres første skoledag Down Under.

Efter en lang corona-nedlukning blev det endeligt muligt at sende dem afsted til et semester i Australien. Aalborg Tekniske Gymnasium har nemlig et samarbejde med den australske udgave af et teknisk gymnasium ”TAFE” (Technical And Further Education) i Kingscliff, der ligger omkring 90 km syd for Brisbane på Australiens østkyst.

Under opholdet, der varer til juni, bor eleverne ved australske værtsfamilier og følger næsten et almindeligt pensum på TAFE, selvom de går i deres egen klasse. Udover alle de gode oplevelser, som eleverne får undervejs, bliver de også dygtige sprogligt og dermed rustet til at begå sig på udenlandske studier eller i internationale virksomheder i fremtiden.

Læs mere om International HTX på Aalborg Tekniske Gymnasium her.

Udgiver

TECHCOLLEGE er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Vi udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser (EUD) for unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til alt fra mekaniker eller frisør til it-supporter. Samtidig har vi en stribe EUX-uddannelser til dem, der vil have både en håndværksfaglig uddannelse og studiekompetencer, ligesom vi står bag Aalborg Tekniske Gymnasium (HTX).

Vi tilbyder desuden efteruddannelse og kurser for både ledige og ansatte i den private og offentlige sektor.

Se mere om os på techcollege.dk

Mere fra TECHCOLLEGE