Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få løst dit dilemma: Mads og A-holdet går på scenen i Musikkens Hus

Af Nathalia Hentze Nielsen
Pressefoto
Pressefoto

I 2020 skiftede Mads Steffensen sit populære radio-program Mads og Monopolet ud med podcasten Mads og A-holdet på Podimo.

Det nye podcastformat har lynhurtigt samlet sig en stor fanskare, der hver fredag lytter til Steffensen og hans hold af dilemmaknusere.

Nu kommer Mads og A-holdet til Aalborg, hvor de den 23. april 2022 vil løse svære dilemmaer fra scenen i Koncertsalen i Musikkens Hus.

Når Mads og A-holdet lægger vejen forbi Musikkens Hus og går på live, har du, ud over at lytte til panelet vende og dreje udvalgte dilemmaer, en enestående mulighed for at få løst dit eget dilemma på scenen i Koncertsalen.

Intet er for småt eller for stort, og Musikkens Hus tør godt at love, at det bliver aldeles fremragende.

Direkte, ærlig og sjov

Utroskab. Snørklede familieforhold. Nærighed. Kærestesorger. Dilemmaerne er mange i Podimo-podcasten Mads og A-holdet, hvor et panel hver uge vender og drejer lytternes dilemmaer på baggrund af egen livserfaring.

Aftenens vært, Mads Steffensen, kender du højst sandsynligt fra DR’s Mads og Monopolet.

Et radioprogram, som den 51-årige tv-personlighed var vært på i mere end 17 år, inden han i starten af 2020 gik i luften med pendanten, Mads og A-holdet, på Podimo.

I Mads og A-holdet er tonen både direkte, ærlig og sjov, for det knivskarpe panel lægger ikke fingre imellem, når de skyder med skarpt og deler ud af egen livserfaring i håb om at løse lytternes dilemmaer.

Hver uge udtager Mads Steffensen et nyt A-hold for at få nye perspektiver på dilemmaerne, og gennem tiden har blandt andre Sofie Linde (tv-vært), Mads Langer (sanger), Helle Thorning-Schmidt (tidl. statsminister), Nicolaj Kopernikus (skuespiller), Lina Rafn (sangerinde) og Christian Stadil (iværksætter) medvirket.

A-holdets medvirkende til showet i Musikkens Hus offentliggøres løbende.

Køb billetter her.

Del artikel

Andre læser også