Landsholdsspiller og rapper ombord: Her er vores fire nye bloggere

Skrevet af: Michael Qureshi
Fodboldspilleren Lucas Andersen
Fodboldspilleren Lucas Andersen

Det er lidt over fire måneder siden, at Migogaalborg.dk gik i luften.

Modtagelsen af vores medie har været fuldstændig overvældende, hvor vi allerede har rundet 640.000 besøgende, og vi er tæt på 12.000 Facebook-følgere. Tak Aalborg!

Vi har allerede et helt fantastisk dedikeret team af inspirerende mennesker på hver deres måde som bloggere. Men man kan aldrig få nok af dygtige mennesker, og derfor er vi nu klar til at præsentere en udvidelse af blogger-teamet.

Lucas Andersen

Vi kan nu byde velkommen til U21 landsholdsspiller og tidligere AaB-komet Lucas Andersen på sportsfronten.

Allerede som 17-årig skiftede han til den hollandske storklub Ajax, og nu er han så i den store schweiziske klub Grashoppers Zürich. Lucas Andersen og U21 landsholdet spiller i øvrigt vigtig kamp mod Luxembourg på Aalborg Stadion i morgen. Tag lige ud og støt dem.

Enjoying the ☀️ with the Lord ?. @nigelbertrams

A photo posted by Lucas Andersen (@lucasandersen18) on

Lucas Andersen er desuden nok landets yngste sportsdirektør i en fodboldklub. Han har stiftet Aalborg-klubben Nordens Paris FC, som du kan læse mere om lige her

Thomas Zjakalen Riddersholm

Zjakalen
Rapperen Zjakalen

Velkommen til Aalborg-rapperen Zjakalen, som blandt andet skal på Tour i hele Danmark med Østkyst Hustlers og meget snart er aktuel med singlen Bendtner.Thomas ”Zjakalen” Riddersholm er 29 år, og flyttede sidste år tilbage til Aalborg efter nogle år i København, hvor han blandt andet gik på skuespillerskolen.

Du kan følge hans fanside på Facebook – klik her

Lasse Ørvad

Lasse Ørvard har i vores optik en af de mest spændende mandlige Instagram-profiler i Danmark. En supercool type der har en masse at byde på, hvad enten det er god stil eller træningsråd.

Vi glæder os til at følge Lasses indlæg, som helt klart kommer til at få et visuelt fokus. En livsstils-blogger her i vores by.

Veronicca Popova

Og som noget helt nyt. En engelsksproget blogger. Veronicca Popova er fra Bulgarien, men har boet i Aalborg i flere år. Hun har en fed Instagram-profil, hvor hun tager os med rundt i Aalborg og i hendes liv.

Det overfører hun nu til en blog, hvor hun vil skrive på engelsk. Hun vil kunne guide de mange engelsksprogede studenter til et federe udeliv i Aalborg og ikke mindst for de udenlandske turister. Welcome Veronicca.

I den kommende periode vil de fire nye bloggere komme med deres første indlæg, så man kan lære lidt mere om dem. Alle med det tilfælles, at de har en relation til Aalborg, og de elsker vores dejlige by.

Så du vores mest læste artikel?

Chokolade-bollerne er legendariske: Nu flytter Slotsbageren snart

Aalborg bager
Foto: Facebook-gruppen Har Slotsbageren åbent i dag

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.