ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Landsholdsspiller og rapper ombord: Her er vores fire nye bloggere

Af Michael Qureshi
Fodboldspilleren Lucas Andersen
Fodboldspilleren Lucas Andersen

Det er lidt over fire måneder siden, at migogaalborg.dk gik i luften.

Modtagelsen af vores medie har været fuldstændig overvældende, hvor vi allerede har rundet 640.000 besøgende, og vi er tæt på 12.000 Facebook-følgere. Tak Aalborg!

Vi har allerede et helt fantastisk dedikeret team af inspirerende mennesker på hver deres måde som bloggere. Men man kan aldrig få nok af dygtige mennesker, og derfor er vi nu klar til at præsentere en udvidelse af blogger-teamet.

Lucas Andersen

Vi kan nu byde velkommen til U21 landsholdsspiller og tidligere AaB-komet Lucas Andersen på sportsfronten.

Allerede som 17-årig skiftede han til den hollandske storklub Ajax, og nu er han så i den store schweiziske klub Grashoppers Zürich. Lucas Andersen og U21 landsholdet spiller i øvrigt vigtig kamp mod Luxembourg på Aalborg Stadion i morgen. Tag lige ud og støt dem.

Enjoying the ☀️ with the Lord ?. @nigelbertrams

A photo posted by Lucas Andersen (@lucasandersen18) on

Lucas Andersen er desuden nok landets yngste sportsdirektør i en fodboldklub. Han har stiftet Aalborg-klubben Nordens Paris FC, som du kan læse mere om lige her

Thomas Zjakalen Riddersholm

Zjakalen
Rapperen Zjakalen

Velkommen til Aalborg-rapperen Zjakalen, som blandt andet skal på Tour i hele Danmark med Østkyst Hustlers og meget snart er aktuel med singlen Bendtner.Thomas ”Zjakalen” Riddersholm er 29 år, og flyttede sidste år tilbage til Aalborg efter nogle år i København, hvor han blandt andet gik på skuespillerskolen.

Du kan følge hans fanside på Facebook – klik her

Lasse Ørvad

Lasse Ørvard har i vores optik en af de mest spændende mandlige Instagram-profiler i Danmark. En supercool type der har en masse at byde på, hvad enten det er god stil eller træningsråd.

Vi glæder os til at følge Lasses indlæg, som helt klart kommer til at få et visuelt fokus. En livsstils-blogger her i vores by.

Veronicca Popova

Og som noget helt nyt. En engelsksproget blogger. Veronicca Popova er fra Bulgarien, men har boet i Aalborg i flere år. Hun har en fed Instagram-profil, hvor hun tager os med rundt i Aalborg og i hendes liv.

Det overfører hun nu til en blog, hvor hun vil skrive på engelsk. Hun vil kunne guide de mange engelsksprogede studenter til et federe udeliv i Aalborg og ikke mindst for de udenlandske turister. Welcome Veronicca.

I den kommende periode vil de fire nye bloggere komme med deres første indlæg, så man kan lære lidt mere om dem. Alle med det tilfælles, at de har en relation til Aalborg, og de elsker vores dejlige by.

Så du vores mest læste artikel?

Chokolade-bollerne er legendariske: Nu flytter Slotsbageren snart

Aalborg bager
Foto: Facebook-gruppen Har Slotsbageren åbent i dag

Del artikel

Andre læser også