Lækkerier på vej til Aalborg: To nye spisesteder åbner i Friis

Skrevet af: Michael Qureshi
Sådan ser Det Grønne Køkken ud i Bruuns Galleri i Århus
Sådan ser Det Grønne Køkken ud i Bruuns Galleri i Århus

Der sker i den grad ting og sager i Friis Shoppingcenter.

I går kunne Magasin melde om flere fede brands de tager med, når de åbner i Aalborg i september. Derudover er butikker som JYSK, Sport24 og Imerco Home åbnet i shoppingcenteret.

På madfronten sker der også en masse ting. Helt konkret er to nye spisesteder meldt på vej til at åbne i Friis.

Det er det den grønne fastfoodkæde med det lidt lange navn D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away samt den kendte sandwichkæde Anettes Sandwich.

Efter stor succes med konceptet i flere af landets byer og placeringer i bl.a. Kolding Storcenter, Hovedbanens Shoppingcenter og Bruuns Galleri, åbner D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away nu også i Friis Shoppingcenter ultimo august.

Kendt flere steder i landet for grønne fastfood og autentisk thaimad

D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away er kendt flere steder i landet for deres grønne fastfood og autentiske thaimad og tilbyder et sundt, low fat udvalg af retter af høj kvalitet til SU-venlige priser.

Restauranten er det første koncept i Aalborg midtby, og er til de nordjyder, som ikke vil gå på kompromis med sundhed i en travl hverdag.

“I vores buffet kan man blande sine yndlingsretter. Vi tilbyder mere end 60 forskellige salater og grøntsager og flere varianter af thairetter, “siger indehaveren Claus Juul.

For at markere åbningen i Aalborg inviterer D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away nordjyderne på gratis mad på dagen, hvor de slår dørene op til den grønne fastfoodrestaurant sidst i august.

“Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at smage vores mange varianter af salater og thaimad og efter stor interesse gentager vi succesen, når vi åbner i Friis Shoppingcenter,” siger Claus Juul.

Et bredt udvalg af bespisningsmuligheder

Som et led i ombygningen af Friis Shoppingcenter vil konceptet bidrage med et endnu større udvalg indenfor mad og drikkevarer. Det passer godt i tråd med centrets ønske om lettilgængelige indkøb og et bredt mix af bespisningsmuligheder på både plan 0 og plan 1.

“Vi glæder os til at D’let åbner i Friis Shoppingcenter. Vi ønsker at tilbyde nordjyderne et center, hvor der er flere forskellige spisesteder, og åbningen af D’let rykker os et skridt nærmere det nye Friis Shoppingcenter, hvor der er noget for alle,” siger center manager Lotte Vestergaard Skou.

D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away åbner på plan 1 ved siden af Tiger of Sweden og overfor Envii ultimo august. Den konkrete åbningsdato og flere detaljer om åbningen vil blive offentliggjort senere.

Derudover er det også meldt ud, at Aarhus største kæde af sandwich- og salatbarer Anettes Sandwich åbner i Friis Shoppingcenter. Tæt på Magasins åbningsdato i september er det også planen, at Anettes Sandwich åbner i Friis med siddepladser.

Anettes Sandwich har seks butikker i Aarhus.

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.