Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækkerier på vej til Aalborg: To nye spisesteder åbner i Friis

Af Michael Qureshi
Sådan ser Det Grønne Køkken ud i Bruuns Galleri i Århus
Sådan ser Det Grønne Køkken ud i Bruuns Galleri i Århus

Der sker i den grad ting og sager i Friis Shoppingcenter.

I går kunne Magasin melde om flere fede brands de tager med, når de åbner i Aalborg i september. Derudover er butikker som JYSK, Sport24 og Imerco Home åbnet i shoppingcenteret.

På madfronten sker der også en masse ting. Helt konkret er to nye spisesteder meldt på vej til at åbne i Friis.

Det er det den grønne fastfoodkæde med det lidt lange navn D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away samt den kendte sandwichkæde Anettes Sandwich.

Efter stor succes med konceptet i flere af landets byer og placeringer i bl.a. Kolding Storcenter, Hovedbanens Shoppingcenter og Bruuns Galleri, åbner D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away nu også i Friis Shoppingcenter ultimo august.

Kendt flere steder i landet for grønne fastfood og autentisk thaimad

D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away er kendt flere steder i landet for deres grønne fastfood og autentiske thaimad og tilbyder et sundt, low fat udvalg af retter af høj kvalitet til SU-venlige priser.

Restauranten er det første koncept i Aalborg midtby, og er til de nordjyder, som ikke vil gå på kompromis med sundhed i en travl hverdag.

“I vores buffet kan man blande sine yndlingsretter. Vi tilbyder mere end 60 forskellige salater og grøntsager og flere varianter af thairetter, “siger indehaveren Claus Juul.

Lækkerier på vej til Aalborg: To nye spisesteder åbner i Friis

For at markere åbningen i Aalborg inviterer D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away nordjyderne på gratis mad på dagen, hvor de slår dørene op til den grønne fastfoodrestaurant sidst i august.

“Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at smage vores mange varianter af salater og thaimad og efter stor interesse gentager vi succesen, når vi åbner i Friis Shoppingcenter,” siger Claus Juul.

Et bredt udvalg af bespisningsmuligheder

Som et led i ombygningen af Friis Shoppingcenter vil konceptet bidrage med et endnu større udvalg indenfor mad og drikkevarer. Det passer godt i tråd med centrets ønske om lettilgængelige indkøb og et bredt mix af bespisningsmuligheder på både plan 0 og plan 1.

“Vi glæder os til at D’let åbner i Friis Shoppingcenter. Vi ønsker at tilbyde nordjyderne et center, hvor der er flere forskellige spisesteder, og åbningen af D’let rykker os et skridt nærmere det nye Friis Shoppingcenter, hvor der er noget for alle,” siger center manager Lotte Vestergaard Skou.

D’let – Det Grønne Køkken og Thai Take Away åbner på plan 1 ved siden af Tiger of Sweden og overfor Envii ultimo august. Den konkrete åbningsdato og flere detaljer om åbningen vil blive offentliggjort senere.

Derudover er det også meldt ud, at Aarhus største kæde af sandwich- og salatbarer Anettes Sandwich åbner i Friis Shoppingcenter. Tæt på Magasins åbningsdato i september er det også planen, at Anettes Sandwich åbner i Friis med siddepladser.

Anettes Sandwich har seks butikker i Aarhus.

Del artikel

Andre læser også