Magasin afslører flere planer: Så fede brands rammer Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto fra Magasin i Fields
Foto fra Magasin i Fields

I september slår Magasin dørene op i Friis Shoppingcenter.

Der er allerede meldt ud, at en af verdens største kosmetikkæder Sephora for første gang åbner i Aalborg.

Nu er Magasin klar til at afsløre flere nyheder om det kommende stormagasins tilbagevenden til 9000 Aalborg.

 Når Magasin åbner sin syvende forretning i Aalborg til efteråret, bliver det med en lang række af de mest populære og fremadstormende brands i både herre- og dameafdelingen såvel som på sko.

By Malene Birger og mange andre fede brands

Det fortæller den nye Store Manager for Magasin Aalborg, Tina Kallesøe Mikkelsen:

“Jeg kan love, at forretningen i Aalborg, ligesom vores øvrige stormagasiner, kommer til at have et knivskarpt fokus på den gode stil og vil gå forrest med nogle af de mest trendsættende brands, der er med til at tegne modebilledet i Danmark og internationalt. Fokus er klart på de tungeste og mest innovative danske designere lige nu, der sætter trends og præger udviklingen,” siger Tina Kallesøe Mikkelsen.

Til det kvindelige publikum vil der være et miks af solide og stilfulde danske brands som By Malene Birger, Rabens Saloner og Baum und Pferdgarten, der er kendt for at sammensætte kendte, men kontrastfyldte farver og mønstre i et overraskende og nytænkende udtryk.

Kæmpe skounivers i Magasin

Designerne bag brandet har vundet flere priser for deres originale bidrag til dansk mode. De kvindelige aalborgensere kan også glæde sig til en del af de nyere yngre moderne danske brands såsom Second Female, Mads Nørgaard m.fl. såvel som et flot udvalg fra store internationale brands, der dominerer modescenen, såsom franske IRO og Bash, skandinaviske Acne og FWSS eller det New York-skabte brand Rag and Bone.

“Det bliver ikke high-end brands fra gulv til loft, vi har også plads til de gode fund i mellemprisklassen med brands som Neo Noir, Custommade, Gestuz og Just Female.

Derudover får Magasin i Aalborg også et fantastisk skounivers, hvor vi som den første forretning i Aalborg kommer til at forhandle det danske skobrand Notabene. Men vi får et bredt udvalg fra de unge og moderne brands som Steve Madden til de mere veletablerede som Billi Bi og A pair,” siger Tina Kallesøe Mikkelsen.

Men der bliver naturligvis også noget for herrerne, og de modeglade mandlige aalborgensere vil ikke føle sig overset. Fokus er også her overvejende på danske designere og brands som fx Mads Nørgaard.

Adidas Originals er et super-trendy brand

Og der bliver både noget til dem, der sætter pris på klassisk stilfuldhed og høj kvalitet med mærker som Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren og Eton såvel som de mere skæve elementer:

“Vi får også et stort udvalg af lækre basisvarer fra solide og kendte brands, og så får vi nogle af de ”yngre” og ultramoderne brands som svenske Acne Studios, Norse Project, Les Deux, Wood Wood og NN07,” siger Tina Kallesøe Mikkelsen og peger særligt på Adidas Originals som et af de super-trendy brands, der får fuld opmærksomhed i den nye Aalborg-butik.

Brandet får nemlig en stor sneakers-afdeling med eksklusive styles, der ikke vil kunne fås andre steder i Aalborg.