Lækker mad på 20 minutter: Nu kan du få måltidskasser fra Simon’s leveret lige til døren


Den aktuelle situation i Danmark tvinger alle brancher til at tænke i nye baner for at overleve.
En af Aalborgs mest populære catering-virksomheder, Simon’s, plejer at have meget travlt i køkkenet, hvorfra de tryller med råvarerne, så de kan forkæle nogle af byens største virksomheder med lækre frokostordninger og ikke mindst private selskaber med alt lige fra tapas, brunch og sæsonbuffet.
“Vi er hårdt ramt som så mange andre i mad- og restaurationsbranchen, og jeg har været nødsaget til at sende mange kokke hjem.
Men nu er vi klar med et nyt initiativ, som forhåbentlig kan få en del af mine medarbejdere i arbejde igen – og ikke mindst også gøre karantænedagene hjemme ved familien Danmark lidt rarere,” fortæller Simon Bak til MigogAalborg.
Læs også: Fuld fart på Simon’: Frokost-koncept er populært
Lækre retter leveret til døren – og tilberedt på kun 20 minutter
Simon’s er nemlig klar med et helt nyt koncept i form af smagfulde måltidskasser, som altid kun tager 20 minutter at opvarme eller tilberede.
“Vi åbnede op for bestillinger i går (søndag red.), og vi har allerede fået 50 bestillinger. Vi er meget taknemmelige for opbakningen, og håber selvfølgelig, at endnu flere vil støtte op,” siger Simon.
Måltidskassen indeholder aftensmad til fire dage, og der medfølger altid en udførlig vejledning, så alt bliver tilberedt korrekt.
Du kan bestille fra 2 personer og op til 6 personer (ønskes til flere personer kan det arrangeres efter aftale), og måltidskassen leveres hver søndag, så du ikke behøver at have hovedbrud over, hvad aftensmaden skal stå på i de kritiske hverdage.
“Fokus er på klassiske, familievenlige retter, som alle kan lide, og som altid kun kræver 20 minutter i køkkenet,” siger Simon.
Klassiske retter og ny inspiration
Retterne kan være alt fra boller i karry, engelsk bøf, fiskefrikadeller, pulled pork burger osv., og smagene er velkendte, så hele familien bliver tilfredse.
I næstes uges måltidskasse er der eksempelvis ”Chili con Chicken” på menuen, men chilien medfølger separat, så børn (og sarte sjæle) kan justere smagen alt efter, hvor stærk de vil have den.
De klassiske smage bliver altid suppleret med en frisk salat.
“I salaterne prøver vi at bidrage med lidt ny inspiration, så man kan få øjnene op for, at salat ikke behøver at være kedeligt,” forklarer Simon.
Simon fortæller, at han allerede har fået forespørgsler på en grøn kasse og en sund kasse.
“Her i starten har vi fokus på én kasse, så vi kan lave den af højeste kvalitet hver gang, og så må vi se, hvordan nordjyderne tager imod vores initiativ, men vi har det da helt sikkert i tankerne, hvis det bliver en succes.”
Hvordan bestiller jeg?:
Du bestiller vil at sende din bestilling til info@simon-s.dk senest torsdag kl. 18.00 for levering søndag.
Ved bestilling oplyses navn, antal personer, leveringsadresse og telefonnummer.
Betaling foregår via MobilePay på nummer 50272, og bestillingen er først gældende, når betaling er registreret (oplys samme navn som måltidskassen er bestilt i).
En måltidskasse koster 450 kr. for 2 personer, 550 kr. for 3 personer, 650 kr. for 4 personer, 750 kr. for 5 personer og 850 kr. for 6 personer.
Det forventes, at man har de mest basale ingredienser såsom salt, peber og fedtstof.
Er du nysgerrig på, hvad måltidskasserne byder på i den kommende tid? Se med her:
Uge 14
Dag 1: Klassisk Pulled Pork burger med coleslaw
Røget paprika marineret blomkålssalat med ristede mandler og jumbo rosin
Dag 2 : ”Chili con Chicken” med kidney bønner og ris (Chili medfølger separat)
Salat på spidskål med citrus vinaigrette, edamame bønner og saltede jordnødder
Dag 3: Fiskefrikadeller med knuste Vildmose kartofler, vilde urter og brunet smør
Hjertesalat med ærter, hytteost, spinat og snack peber
Dag 4: Boller i østindisk madras karry med ris
Sæsonens salat med æble, mango og peanuts
Uge 15
Dag 1: Paneret rødspætte filet med cremet spinat, feta, timianbagte pastinakker og persillerødder med akaciehonning
Hvedekernesalat med urtemarineret fennikel, agurk og dild
Dag 2: Engelsk bøf af oksefilet med karamelliseret løg, små kartofler og reduceret sky
Broccolisalat med ristede kerner og soltørrede tranebær
Dag 3: Stegte nudler og rustikke grøntsager med mørbrad af dansk gris marineret i rød karry og kokosmælk
Asiatisk kålsalat med wakame tangsalat, sesam og sprød banan
Dag 4: Kyllingelasagne med spinat, rød peberfrugt og sauce mornay
Gulerods salat med jumbo rosiner, ristede mandler og citrus
Du finder meget mere info lige her.