Fuld fart på Simon’s: Frokost-koncept er populært

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I nogle ellers ret små lokaler tæt ved City Syd finder man en mand, hvis passion og ambition virkelig skinner igennem.

I over 10 år har unge Simon Bak bevæget sig selvsikkert inden for fødevarebranchen.

Først som bager, senere som konditor og i 2014 afsluttede han sin svendeprøve efter 3 år som kokkeelev på Bryghuset Vendia i Hjørring.

Vendia beskæftiger sig primært inden for gourmet og anbefales blandt andet i Michelin-guiden for 2017.

I dag er Simon tilbage i Aalborg, og er blevet manden bag den enormt populære catering-virksomhed, Simon’s.

Frokostordning uden kompromis

Simon har alle dage vidst, at han brænder for køkkenet, og det der kan skabes deri.

Især kvalitet og god, hjemmelavet mad har været en mærkesag for ham, og med sine mange kompetencer i bagagen, er det lykkes ham at skabe sin helt egen virksomhed, som kunne samle alt, hvad han kan – under ét og samme tag.

Og ikke nok med dét: Simon’s, som hans catering selvfølgelig hedder, er ovenikøbet en af byens mest populære.

”Jeg er udlært i nyt nordisk mad kombineret med det franske/klassiske køkken, men det er lidt langt fra det, vi laver i dag,” fortæller Simon, som i dag leverer hjemmelavede frokostordninger til nogle af byens større virksomheder; blandt andre Konxion og advokatfirmaet STORM.

”Min mission er at levere det bedste catering i hele Aalborg. Alt er lavet helt fra bunden, og der er ikke indgået nogle former for kompromisser med råvarerne,” siger Simon.

”Over hele linjen oplever vi, at vores kunder er glade og tilfredse. Det er jeg sindssygt glad for, for de skal virkelig føle, at vi forkæler dem, og at det er det hele værd.

Fokus på det høje niveau

Simons passion og engagement er ikke til at overse. Ord som ansvarsbevidst, målrettet og dog ydmyg skinner igennem; og tilsammen er måske netop disse karaktertræk med til at kokkerere opskriften på ægte aalborgensisk succes – med en krydderurt på toppen.

”Man forpligter sig ved at have store ambitioner, men samtidigt har jeg på ingen måde lyst til at træde nogen over træerne.” siger Simon ydmygt og uddyber:

”I stedet for at fokusere så meget på, hvad andre gør, så er det bedre bare at lægge et højt niveau og rette sit fokus mod sig selv.

Du kan ikke ”vinde” prisen som den bedste, så det er vigtigere, at du bare hele tiden arbejder på at være det.”

Et troværdigt og personligt brand

I dag er der fuld fart på Simon’s – faktisk så meget, at Simon foreløbigt har været nødt til at ansætte tre ekstra medarbejdere til at assistere ham i travlheden.

”Jeg startede jo Simon’s, fordi jeg gerne ville være mig selv, og ikke være afhængig af nogen. Derfor var det faktisk ret svært at skulle give noget ansvar fra mig og omstille sig til, at andre skulle udføre mit arbejde.

Men der kommer aldrig ikke noget ud af døren, uden at jeg har kvalitetssikret det – og det er oftest også mig selv, som leverer maden.

Folk skal føle, at der er personlighed bag alt, vi serverer, og derfor føler jeg også det er vigtigt, at man viser ansigt.”

Kunderne skal prøve det mindst en uge

Generelt arbejder Simon meget med sine kunder, og konstruktiv feedback er næsten obligatorisk.

”Jeg har en regel om, at kunderne mindst skal prøve det af i en uge, før de får lov til at skrive en kontrakt. Ingen skal føle, at jeg fører dem bag lyset, og alle skal have en god oplevelse,” siger Simon.

Men høj kundetilfredshed er bestemt heller ikke en mangelvare, og Facebook afslører også en gennemsnitskarakter på 5 ud af 5 stjerner.

”Jeg er meget glad for den begejstring, mine kunder altid udviser.

Folk er altid meget taknemmelige og takker mig ligefrem for maden – men det er jo mit arbejde, og jeg er bare glad for, at min egen idé om, hvad god mad er, også falder i smag med andres.” slutter Simon.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.