ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe Outdoor-messe åbner i morgen: Fylder Gigantium med alt til friluftsliv

Af Stine Kjølby Christensen

Det bliver mere og mere populært at rive teltpælene op og stikke af fra hverdagens stress og jag og i stedet udnytte naturen som mentalt åndehul.

Friluftslivet giver os det nærvær, ro, frisk luft og motion, vi har behov for, og kan forhåbentligt også være med til at oplade sindet.

Netop grundet den stigende popularitet har Aalborg Kongres & Kulturcenter i år valgt at udvide deres messe inden for netop camping, og flytter i stedet ud i Gigantium, hvor vi i den kommende weekend kan se frem Danmarks største specialmesse med alt til campinglivet.

13.600 kvadratmeter og over 100 udstillere

Udstillingsarealet bliver på hele 13.600 kvm., og her vil flere end 100 udstillere være klar til at præsentere de mange tusinder besøgende for det nyeste inden for campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr.

Du kan blandt andet opleve Rolls Roycen inden for campingvogne i form af en 12 meter lang vogn fra Kabe til svimlende 850.000 kr.

Ud over at blive præsenteret for det nyeste inden for campingvogne og campingudstyr byder årets campingmesse på foredrag og præsentationer, hvor der er masser af inspiration af hente, mens der er planlagt konkurrencer og en større skattejagt for de yngste.

Hele Nordjyllands Mogens Jørgensen lægger også vejen forbi for at underholde og sætte stemningen i vejret.

Den folkekære journalist er særlig kendt for det præmierede TV2 Nord-program ”Mogens kom forbi”, hvor Mogens Jørgensen kører Nordjylland tyndt for at finde skønne, glade og livsbekræftende personlige historier.

Hvad end du har en forkærlighed for primitiv vildmarkscamping eller foretrækker et mere bekvemt autocamper-liv, er der altså masser af inspiration at hente på Danmarks eneste specialmesse på feltet.

Campingmessen bliver det den hidtil største til dato og afspejler tidens behov for det behagelige, men simplere, liv i naturens favntag.

Entré koster 50 kr. online, mens du må slippe 60 kr., hvis du køber billetten på dagen. Børn op til 13 år kommer gratis ind.

Det hele finder sted fra på fredag d. 10. januar kl. 12-18, lørdag 11. januar kl. 10-17 og søndag 12. januar kl. 10-17 i Gigantium på Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg.

Hvad: Camping 2020
Hvor: Gigantium
Hvornår: Fredag d. 10. januar – søndag d. 12. januar

Del artikel