Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe navne i vente: Her er det fulde line-up for Aairport Festival

Af Emil Kjær Jørgensen

Ambitionerne har været høje fra starten, og  Aairport Festival bliver med en kapacitet på 10.000 deltagere dagligt Skandinaviens største indendørs EDM festival.

Aairport Festival er en tilbagevendende begivenhed, som afvikles hvert år i januar, hvor hver scene bliver til en destination.

Gigantium ombygges til en kæmpe lufthavn, hvor stewarder og stewardesser modtager gæsterne, der har booket Bording Pass i stedet for normale billetter. Fra terminalen bliver der adgang til Main stage, som indrettes som en helt unik destination.

Nu er festivalen klar til at annoncere de sidste tre navne, hvorefter der nu er fuldt line-up både 17. og 18. januar 2020.

Hele 4 kunstnere fra DJ mag top 100 gæster den nye EDM festival.

Det skriver Airport Festival i dag i en pressemeddelelse.

Fredagens program

Fredagens program er spækket med artister, som virkelig leverer varen. De to headliners fredag er henholdsvis Salvatore Gannachi og R3HAB. R3HAB er højest placerede artist på DJ mag top 100, hvor han i 2019 opnåede en fantastisk 14. plads.

Samlet har R3HAB over 2 mia. streams, hvilket giver ham en 86. plads på Spotify top 100. Sammen med de allerede annoncerede danske kunstnere, kommer fredagens program uden tvivl til at byde på musikoplevelser i særklasse.

R3HAB
Salvatore Gannachi
Vigiland
Martin Jensen
KATO
Zookeepers
TooManyLeftHands
Hedegaard
Faustix
Snavs

Lørdagens program

For første gang nogensinde kommer Q-dance til Skandinavien med et unikt og ekstraordinært 4 timers Take Over Show.

Showet indeholder desuden et unikt 20 Years of Q-dance Show, som har verdenspræmiere til Aairport Festival. Q-dance er kendt for at producere de største Hard Dance events i verden, skabe enorme scener og spektakulære sceneshows både indendørs og udendørs.

Lørdagen byder på et stjernespækket internationalt musikprogram, med nogle af de allerstørste DJ’s inden for genrene.

Da Tweekaz
Zatox
Frequencerz 
Ran-D
Sub Zero Project
Hard Driver
Evil Activities
Wasted Penguinz
Sound Rush
Noisecontrollers
Bass Modulators
Adrenalize
MC Villain
Q-dance Take Over

Flyvende fra start

”Vi er ekstremt stolte af det samlede program for Aairport Festival”, udtaler Kresten Thomsen fra Aairport Festival.

”Det er jo en balance mellem stilarter, hovednavne og artister, som kan levere noget helt ekstraordinært, og her mener jeg vi har ramt plet. Vi har prioriteret at tilrettelægge et musikprogram med masser af diversitet, og dermed tilbyde og præsentere noget nyt, i et format der ikke før er set i Danmark, og det mener jeg bestemt vi er lykkes med.

EDM byder på så meget forskellig musik, og det vil vi gerne kunne gå ind og understøtte, sætte fokus på, og være med til at udvikle i vores kære land”, udtaler Kresten Thomsen.

“Modtagelsen af Aairport Festival har været helt fantastisk, og virkelig mange har allerede indløst billet.

Faktisk er hele 80% af billetsalget 2-dages billetter, og det viser, at vores gæster er meget åbne for forskellige stilarter, ganske som vi ser det ved de større festivaler i Tyskland, Holland, Belgien og Østrig.”

Hvad: Aairport Festival
Hvor: Gigantium
Hvornår: 17.-18. januar 2020

Du finder mere info her