Juleudstilling og modebutik under ét tag: MATHstore er gået juleamok

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Julens indtog i bybilledet betyder naturligvis også en masse butikker, som er flot dekorerede i højtidens anledning.

Men hvor mange butikkers ambitioner stopper ved en dusk gran, en julebuk og måske lidt hyggeligt julemusik, tager MATHstore i Støvring den altid lige et skridt (… eller to) videre.

Og i år er bestemt ingen undtagelse. MATHstore, kun 15 minutters kørsel fra Aalborg, er igen blevet forvandet til et vaskeægte julelandskab.

“Jeg tror, vi har brugt omkring 50-60 timer på at sætte det hele op, og vi har endda været fire mand om det,” fortæller ejer, Mads Thorhauge, til MigogAalborg.

Læs også: MATHstore i Støvring er en vaskeægte succeshistorie

Udsmykket med alt hvad julehjertet kan begære

Er du træt af den voldsomme trængsel og alarm i Aalborgs travle gågader, kan vi kun anbefale et roadtrip til MATHstore, hvor der ovenikøbet er fri parkering 1,5 meter fra døren.

Men udover en fed shoppingoplevelse, vil vi godt garantere, at du også får en sanselig oplevelse ud af det.

Der er nemlig så mange vilde detaljer i butikken, at man nemt kan bruge både halve og hele timer på at gå rundt og betragte det hele – det er det tætteste, man kommer på en samlet juleudstilling og modebutik under ét tag.

Juleudstillingen er igen i år lavet i tæt samarbejde med Anne Marie fra Design Affair i Gammel Skørping.

I 2018 havde Mads fået en 1:1 isbjørn udstillet i butikken, som tiltrak mange nysgerrige sjæle, og i år er butikken derudover blevet indtaget af en kæmpemæssig elg.

Elgen har også fået følgeskab af alt hvad julehjertet kan begære – lige fra juletræer i massevis, en udstoppet fasan, et idyllisk maleri købt i genbrug, julekugler, ski, falsk sne, stjerner, flotte “julegaver” i massevis og meget, MEGET mere.

“Jeg havde egentlig besluttet, at jeg ikke skulle købe sådan helt vildt meget julepynt i år, men … jeg kan jo ikke lade være. Da jeg så de her to kæmpe nøddeknækkere i fuld menneskestørrelse, måtte jeg bare have dem!” siger Mads.

Detaljerne står nærmest i kø over alt i butikken og i alle hjørner og kroge af butikken, er der tænkt på at give julestemningen et løft.

Besøg hele vejen fra Tyskland

Det er den lille (store) forskel, som er essensen i hele Mads’ filosofi om at skille sig ud fra mængden.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MATHstore | FASHION FOR MEN (@mathstoredk) den

“Det skal være en oplevelse hver gang man besøger butikken, og den respons jeg får fra folk, giver mig bare endnu mere blod på tanden.

I sommerferien fik jeg besøg hele vejen fra Tyskland. De var på ferie ved Blåvandshuk, men de tog sgu lige hele vejen op til lille Støvring, fordi de havde set min butik på Instagram.

Jeg er ikke en haj til tysk, og mit engelsk er også lidt rustent, men da dagen var omme, kom de tilbage med en buket blomster og takkede for et fantastisk besøg.

Det gjorde mig helt vildt rørt,” siger Mads.

Masser af nyheder i butikken

Men udover et vaskeægte jule-slaraffenland, har Mads selvfølgelig også masser af lækre julegave-idéer i butikken.

Som det kan ses på billedet af Mads, kan du igen i år købe de populære julesweatre, der plejer at gå som varmt grød i juletiden.

Den helt store nyhed er populære Hugo Boss – et brand, som Mads har kæmpet længe for at få ind i MATHstore.

“Det har faktisk taget 2,5 år at få aftalen på plads, så jeg er både lettet og helt vildt glad over, at det endelig er kommet i butikken,” fortæller en tydeligt begejstret Mads.

Men ligegyldigt om det gælder juleudsmykningen eller forhandling om de fedeste mærker, gør Mads ingenting halvt. Det beviser han igen og igen.

Udover Hugo Boss byder butikken også på nyheder som eksempelvis Arkk Copenhagen og Woodbird og kendte mærker som Tommy Jeans, GABBA, Le Fix, Superdry og ikke mindst Parajumpers.

Du kan besøge MATHstore på Støvring Bytorv 1, 9530 Støvring. Her holder man åbent alle dage til og med den 23. december (dog ikke søndag d. 24. november)

Du kan også foretage juleindkøbene online, hvor du senest skal bestille 20. december kl. 15.00, hvis pakken skal nå frem inden juleaften.

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.

Elev testet positiv for COVID-19: Hele klassen er sendt hjem

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En elev fra Handelsgymnasiets afdeling på Turøgade er testet positiv for Covid-19.

På Turøgade har man derfor hjemsendt hele klassen (3.T) og de tilknyttede undervisere.

Det skriver Aalborgs Handelsskole.

Virtuel undervisning for klassen

Hjemsendelsen betyder, at 3.T fra på mandag vil modtage virtuel undervisning. Undervisningen vil derfor foregå på samme måde, som under nedlukningen før sommerferien.

Alle elever i klassen er desuden blevet bedt om at tage en test over to omgange. Første test skal ske søndag (4 dage efter seneste kontakt med den smittede), og der skal igen foretages en test tirsdag (6 dage efter).”

Eleverne må igen komme tilbage til klasselokalet, når de kan fremvise to negative tests foretaget med 2 dages mellemrum.

Øvrige elever på Turøgade

“På Handelsgymnasiet Aalborg følger vi alle anbefalinger fra myndighederne, som vi er i tæt dialog med. Herfra lyder meldingen, at det kun er elever med direkte kontakt (elevens klasse) til den pågældende elev, som skal sendes hjem.

Alle øvrige elever skal møde ind til almindelig klasseundervisning, og selvfølgelig stadig være særlig opmærksom på symptomer for covid-19,” skriver skriven.

Myndighederne står for den yderligere opsporing af nære kontakter til den pågældende elev.

“Vi vil stadig opfordre til at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne samt benytte de opstillede sprit-dispensere, der findes på alle skolens afdelinger.”

Få lækker kebab i Aalborg til 30 kr. – prøv vores Kebab-festival i denne uge

Flere af Aalborgs gode kebab-steder er med – læs mere og book lige her

Weekenden er reddet: Få lækre kebab-specialiteter for kun 30 kr.

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Denne uge har vi valgt at dedikere til en af de mest populære takeaway-retter i Danmark.

Siden mandag har du nemlig haft mulighed for at købe kebab-retter til kun 30 kr. fra nogle af byens allerbedste steder.

Kebab Festival kører til og med på søndag, så der er stadig masser af muligheder for at prøve de mange lækre specialiteter.

Du kan kun få de lækre specialiteter gennem MigogAalborg til den særlige pris og kun i den kommende uge, fra mandag den 10. august og frem til søndag den 16. august.

Du bestiller helt enkelt via vores online system og medbringer blot voucheren på restauranten.

De fleste af stederne kan du bestille allerede fra klokken 11.00 og resten af dagen – så du bestemmer selv, om du vil nyde lækker kebab til frokost eller til aften.

Få overblikket her:

Bogø Reberbansgade & Bogø Østerågade

Bogø deltager i Kebab Festivalen med deres butik i Østerågade og Reberbansgade. Hos Bogø får du lækker og velsmagende okse/kyllinge kebab, med mange muligheder indenfor dressing.

Du får: 1 x græsk pitabrød el. fladbrød med valgfri kebab el. falafel
Vælg mellem oksekebab, kyllingekebab el. falafel. Pitabrødet kan smørres med den dressing, du ønsker. Vælg blandt hjemmelavet hummus, chili og hvidløg. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.

Falafel House

Falafel House ligger på i Reberbansgade. Hos Falafel House er de særligt specialister i lækre og sprøde falafler, men med deres kebab akkompagneret af bradbladet persille sesamolie, sumac og løg, er Falafel House absolut også et besøg værd.

Du får: 1 x fladbrød med oksekebab
Hertil bredbladet persille, sesamolie, sumac og løg.

Kebab House

Kebab House ligger i Danmarksgade. Når du køber mad derfra er meget hjemmelavet. Bla. deres sharwarma og dressinger. Kebab House inviterer dig til at komme glad og sulten.

Du får: 1 x pitabrød m. oksekebab
Pitabrød m. frisk oksekebab vendt i orientalske krydderier, salat og dressing.

Zaferan

Zaferan ligger på Østerbrogade i Nørresundby. Hos Zaferan kan du opleve smagen af det autentiske persiske køkken, og mærke varmen ved den traditionelle iranske gæstfrihed.

Du får: 1 x pitabrød med oksekebab
Oksekebaben er krydret med iranske spices. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.