Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ikonisk bygning: Nu kan du leje den gamle biograf i Nørresundby

Af Christine Luca Hornemann

Hvis du drømmer om at drive forretning eller café, kan du nu få fingrene i en af Nørresundbys mest ikoniske bygninger, som står ledig og klar til en ny lejer.

Enhver der har kørt fra Aalborg Midtby til lufthavnen kender den mest markante facade på Thistedvej ved Lindholm Strandpark, hvor den gamle Tæppehandler Høj Tæpper havde lokation.

Lokalerne står nu tomme, og du har mulighed for at få indfriet din drøm om at drive forretning på en af byens mest synlige lokationer.

Fra Lindholm Bio til Tæppehandler

Lindholm Bio slog første gang dørene op i april 1939 med ikke færre end 307 pladser. Biografen var en stor underholdningskanal for mange Sundbynitter,  indtil den i 1985 blevet overtaget af Høj Tæpper.

Tæppeforretningen lukkede i februar, og nu er den gamle biograf klar til en ny lejer for kun anden gang i sin næsten 80-årige historie.

”Oprindeligt havde jeg selv planer om at drive forretning i de originale lokaler, men så fik jeg travlt med mit arbejde, og nu kan en anden virksomhed få muligheden,” fortæller Rasmus Holmgård, som købte biografen i december og flyttede ind i huset ved siden af.

Forretning på synlig placering

Lokationen på lejemålet er perfekt, hvis man ønsker en synlig placering. Der kører intet mindre end 13.000 billister og cyklister forbi den gamle biograf.

Erhvervslejemålet er et stort rum på 252 kvadratmeter og 7 meter til loftet.

“Det særlige ved lokalet er, at der er ét stort åbent rum på små 1800 kubikmeter at udfolde sig på. Det er måske en lidt spøjs måde at opgøre størrelsen på, men jeg synes, at det er gulvarealet sammen med loftshøjden og den fantastiske placering, som gør lokalet interessant, fx som butik, showroom eller restauration eller træningsfaciliteter. Kun fantasien sætter grænser,” fortæller Rasmus Holmgård.

Erhvervslejemålet er klart til udlejning og kan overtages med det samme.

For nærmere information kan Erhverv Poul Erik Bech kontaktes på telefon nummer 96314900 eller på e-mail: 912@edc.dk

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Ikonisk bygning: Nu kan du leje den gamle biograf i Nørresundby

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.