Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor er whiteboard tavler uundværlige i din virksomhed?

Af Redaktionen

Annonce

Måske kender du allerede svaret på spørgsmålet. Eller måske har du endnu ikke prøvet at have en whiteboard tavle hængende på din væg. Det korte af det lange er, at whiteboards kan bruges til rigtig mange ting, og det er en meget populær løsning i både virksomheder og private hjem. Læs med her og få en række tips til, hvad du kan bruge whiteboard tavler til.

Brug en whiteboard, når der står planlægning på programmet

Whiteboard tavler er gode til planlægning. De giver dig lynhurtigt et godt overblik, når du skriver på dem, og skal der ændres eller fjernes noget, hvisker du nemt dine kragetæer ud og skriver nogle nye. Et whiteboard er ideel, når du skal brainstorme – enten alene eller med andre på kontoret.

Langt de fleste whiteboards er magnetiske, og derfor kan du også nemt klistre post-its eller andet op på tavlen. Det kan også være med til at give dig et godt overblik – og du kan nemt rykke rundt på de små gule sedler. Du kan også hænge plasticlommer eller andet op på din tavle, hvis du har nogle papirer, du gerne vil have deri, så de er lige ved hånden.

Forskøn dine vægge med whiteboard tavler og slå to fluer med ét smæk

Whiteboards kan fås i alverdens forskellige former, og faktisk ser nogle af dem så godt ud, at de kan bruges til at pynte på dine vægge. Når tavlerne hænger til pynt, mister de ikke deres praktiske funktion, og du kan stadig bruge dem til at skrive på, når der er behov for det.

Får du en ide, kan du lynhurtigt skrive den ned på din tavle – og det samme gælder, hvis du kommer i tanke om noget, du skal huske, inden du lukker computeren ned og forlader kontoret.

Brug tavlerne til at sende beskeder

Går du til møde, kan du bruge din whiteboard til at sende en besked til dine kolleger. Du kan også ønske dem god weekend, hvis de ikke er på kontoret, når du går før tid, eller du kan bruge den til at sende andre beskeder videre. En whiteboard er synlig for alle på kontoret, og det giver den mange anvendelsesmuligheder. Og skulle der stå noget, du gerne vil holde for dig selv, sletter du det nemt igen.

 

 

Del artikel

Andre læser også