ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gourmet på Nibe Festival: Nyt tiltag skal forkæle samarbejdspartnere

Af Simone Vestergaard

Festival har alle dage været lig med fedtede fingre, støvet stemmebånd og beskidte fødder.

Nibe Festival har det dog de sidste 16 år været muligt at tilkøbe sig et eksklusivt armbånd, der giver adgang til nogle lidt mere luksuriøse omgivelser i festivalens VIP-område.

Men i år har festivalen taget skridtet videre med det nyeste tiltag, Lysningen. Her kan særligt udvalgte gæster nyde godt af gourmetmad fra Aalborg-restauranten Textur i smukke og idylliske omgivelser.

Gourmet på Nibe Festival: Nyt tiltag skal forkæle samarbejdspartnere

Den nyopbyggede hytte, der er skabt med hjerte og hårdt arbejde fra festivalens suveræne teams, er placeret i forlængelse af Mediebyen i Backstage og skal fremover danne rammerne for ekstraordinære oplevelser under trækronerne i Skalskoven.

Her kan gæsterne bl.a. nyde en treretters gourmetmenu med dertilhørende champagne, hvidvin og rødvin – inklusiv cigarer og mere til.

Gourmet på Nibe Festival: Nyt tiltag skal forkæle samarbejdspartnere

Selve rammen til hytten er bygget af studerende fra Teknisk Skole i Aars.

Eksklusiv festivalstemning

Lysningen skal fremover bruges til at forkæle samarbejdspartnere og forskellige netværksrelationer – og er derfor forbeholdt inviterede.

Det betyder dog bestemt ikke, at Nibe Festival ønsker at klassificere sine gæster eller skabe en følelse af A- og B-hold.

“Vi er meget stolte af vores VIP-afdeling i skoven, men vi vil også gerne kunne forny os og hele tiden give folk mere, end de forventer,” forklarer festivalleder, Peter Møller Madsen.

“Meningen er bestemt ikke, at gæsterne i Lysningen kun skal hygge sig på denne side af hegnet – bagefter skal de jo ud og mødes med familien, venner, naboer – alle vores andre gæster. Vores ønske med Lysningen er blot at forny vores måde at netværke på og give vores trofaste gæster en ny oplevelse i nogle mere erhversrelaterede rammer.”

Gourmet på Nibe Festival: Nyt tiltag skal forkæle samarbejdspartnere

Gourmet på Nibe Festival: Nyt tiltag skal forkæle samarbejdspartnere

Det overflødige skaber værdi

Hytten i Lysningen er som sagt bygget med hjælp fra Teknisk Skole i Aars og med økonomisk støtte fra SparNord Fonden, der over tre år støtter projektet med 550.000 kr.

Poul Martin Bonde, næstformand og talsmand for Smukfest, har sammen med 100 andre formænd været på besøg i Nibe – og bl.a. haft fornøjelsen af at opleve, hvordan den nordjyske festival bliver eksekveret – og hvad Lysningen kan bidrage med dertil.

“Det er det komplet overflødige, der skaber værdi og overskudsenergi – på den måde går den nemlig videre i alt andet vi laver, og dét er meget vigtigt. Vi er her jo primært for at lave en god oplevelse og skabe værdi til det samfund, vi er en del af.” siger Poul Martin.

Gourmet på Nibe Festival: Nyt tiltag skal forkæle samarbejdspartnere

Selve inventaret er nøje udvalgt og indhentet med stor detaljeorientering fra merchandisere, loppemarkeder og Den blå Avis i hele landet – og selvom den idylliske hytte blender perfekt ind i skovens omgivelser, så bliver den også, som med alt andet, pakket ned, når festivalen er slut.

Hytten er nemlig bygget op i moduler, så den let kan skilles ad igen, og herefter nedsat i Skalskoven med en kran.

Festivalgæsterne kan altså allerede nu begynde at glæde sig til næste års gensyn med Nibe Festival 2019 – som naturligvis byder på endnu flere nye tiltag.

Del artikel