Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl dig selv med velplejede fødder

Af Stine Kjølby Christensen

Det er vigtigt at huske at forkæle dig selv engang imellem. Dette kan gøres på mange forskellige måder, men alligevel kan det godt være en smule svært at finde inspiration til, hvad du kan gøre.

Annoncør betalt indhold leveret af Surisuri.dk

En ting, du måske ikke havde overvejet, er fodmasker. Dette er både dejligt og nemt, og derfor er der ingen grund til ikke at give det en chance.

Undgå hård hud på fødderne

Rigtig mange mennesker døjer med hård hud på fødderne, hvilket bestemt ikke er særligt rart. Det kan gøre ondt at gå på fødderne, hvis der er meget hård hud, og der kan nemt komme rifter og sår.

Selvom det i virkeligheden ikke kræver ret meget at komme af med den hårde hud på fødderne, er det de færreste, der får gjort noget ved problemet. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, og samtidig gerne vil have bløde og lækre fødder, kan en fodmaske være den perfekte løsning.

Hvad kan en fodmaske?

Måske har du aldrig hørt om en fodmaske før og tænker måske, at det er noget underligt noget. En fodmaske er dog en smart behandling til dine fødder, da det vil give næring og fugte huden.

Fodmasken tilfører fødderne næring i form af appelsinolie og det såkaldte AHA, og du vil hurtigt kunne mærke en effekt. Næringsstofferne vil blive optaget gennem din kropsvarme, og du kan blot lade fodmasken sidde i mellem 15 og 20 minutter.

Man putter fodmasken på foden lidt ligesom en sok, og du slipper derfor for at skulle bakse med diverse cremer og smørelse. Det eneste, du skal sørge for inden påføring, er, at du har rene fødder. Det vil nemlig give den bedste virkning.

Det behøver ikke være dyrt at gøre noget godt for dig selv

Du forbinder måske selvforkælelse med dyr shopping eller et fancy spaophold. Selvom der også er mange fordele ved disse ting, er de dyre og holder dermed ikke i længden.

En fodmaske derimod ikke ret meget, og den er derfor et oplagt valg til alle. I og med at fodmasken ikke koster ret meget, kan du også sagtens bare prøve den af og se, om det er noget for dig.

Undersøg udvalget

Hvis du er blevet nysgerrig på fodmasker og tænker, at det er noget, du gerne vil prøve, kan du med fordel undersøge udvalget og se, om der er noget for dig.