ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fitnesskæde åbner kæmpe center midt i Aalborgs gågade: Storskærm i spinning-sal

Af Michael Qureshi
Fitness.dk har selv lige tegnet stregen med hvor stort deres nye center i Aalborg bliver
Foto: Fitness.dk Facebook Bispensgade
Fitness.dk har selv lige tegnet stregen med hvor stort deres nye center i Aalborg bliver Foto: Fitness.dk Facebook Bispensgade

Det er et enormt og topmoderne fitness-center, som Fitness.dk åbner i hjertet af Aalborg om ganske få uger.

Lørdag den 27. august slår man dørene op for et ambitiøst center i gågade-systemet på Bispensgade 5-7.

Lene Lystrup der er ansat som center-manager i det nye store fitness-center fortæller, at det kommer til at byde på et bredt udvalg af markedets bedste træningsudstyr.

Blandt andet Precor cardioudstyr med indbyggede tv-skærme og en teknologi der gør, at man kan tracke sin træning og Eleiko vægtstænger og -skiver i CROSS-området.

Når man tilmelder sig spinning vil man også få en helt anden visuel oplevelse, end man måske er vant til i andre fitness-centre. Det forklarer Lene Lystrup således;

“Vi er de første, der får storskærm i cykelsalen og Tomahawk ic7 cykler. Man styrer selv, hvor tung belastning man skal køre med. De timer, hvor der er instruktør på i cykel-salen, vil man tage udgangspunkt i watt. Det betyder, man laver en watt test, der måler ens styrke, man kan køre med og bruger ens individuelle tal som udgangspunkt i træningen, så man altid er sikker på ens træning bliver personlig ud fra ens egen form.

Vi er det første center, der går all in på watt træning på cykler, som måler så præcist,” fortæller Lene Lystrup til migogaalborg.dk

Tidligere har Fitness.dk haft flere centre i Aalborg, men Fitness World har overtaget dominansen. Det bliver aktuelt det andet Fitness.dk center i Aalborg.

“Det nye center er 2000 kvadrameter. Al træning er i 1 plan, og omklædning på 2. sal.
Der er lige nu et fitness.dk dk ude i city syd (Shoppen), og nu et i midtbyen. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og håber at man vil sætte pris på de topmoderne faciliteter,” siger Lene Lystrup.

Apropos træning – fik du læst Camilla Framnes seneste blog?

Camilla blogger: Sådan smider jeg hurtigt de ekstra sommer-kilo

Del artikel

Andre læser også