Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find løftebordet til at øge effektiviteten i din virksomhed

Af Annoncør

Med moderne løsninger inden for løfteborde til erhverv slipper du for at lade dine medarbejdere om at udføre risikable løft med egen kraft.

Annoncørbetalt indhold leveret af: translyft.com.

Resultatet er både, at du slider mindre på medarbejderne, og at du får mekaniske løft i højden, hvilket reducerer sandsynligheden for tab af varer. Hvor du nemt kan finde simple sakse løfteborde med bred anvendelse, er der også specialiserede løsninger.

Vidt forskellige løfteteknologier til din virksomhed

Du kan fx finde ergonomiske løfteborde hos TRANSLYFT, der leverer vidt forskellige produkter inden for løfteteknologier, herunder sakselifte, der effektivt kan justeres i højden. Antal sakse og saksenes længde har betydning for, hvor stort et højdeinterval, du kan indstille løftebordet i. Sakses tykkelse spiller også en rolle for produktet – dog i forhold til vægtkapaciteten på din sakselift og ikke til højde.

Løfteløsninger med lodret løft bruger pladsen effektivt

Løfteteknologier finder du på flere former, hvor nogle anvender sakse, mens andre ikke gør. Står du med et lager, hvor der er behov for, at dine ansatte kan arbejde i forskellige højder, kan du investere i en manuel arbejdsplatform med lodret løft. Det lodrette løft gør, at teknologien ikke lægger beslag på så meget plads i bredde som en robust stige, når den er udspændt. Desuden står din lift mere sikkert.

Vertikalt løft af paller uden risiko for tab

Palleløftere ligner visuelt arbejdsplatforme en del, men forskellen ligger selvfølgelig i, at ladet er designet til paller. Pallerne bliver under løft opbevaret på en måde, hvor der ikke er risiko for, at de glider sidelæns ud for så at falde ned på gulvet. Desuden kan pallerne, når først de er løftet op i den rette højde, let skubbes ud af palleløfterens lad og ind på den hylde, som de skal blive stående på.

Swingloader til sikker tipning ved tømning af containere

Når containere og kasser skal tømmes, sker det som regel ved at tippe dem. Det kan være hårdt og risikabelt arbejde for ansatte at stå med den tete, da en forkert tipning af containeren kan gøre, at den vælter ned over din medarbejder. Men her findes der faktisk en løfteteknologi, der kan erstatte behovet for manuel tipning af containere. Løsningen hedder en swingloader, og de betjenes nemt.

Et moderne arbejdsbord i rustfrit stål er slidstærkt og hygiejnisk

Et moderne arbejdsbord vil som regel bestå af rustfrit stål, både fordi det er et slidstærkt materiale, der sikrer dine løfteborde en lang levetid, men også fordi det er en hygiejnisk løsning. Arbejder du i fødevare- eller medicinalindustri, ønsker du at undgå kontaminering af dine produkter. Og det stiller skarpe krav til arbejdsbordet. Rustfrit stål kan du nemt desinficere, så det er den rette løsning her.

Hvilke løft kan løfteborde overtage hos dig?

Hvilke løft skal ansatte foretage i din virksomhed? Du kunne begynde at lægge mærke til det allerede nu og søge efter løfteteknologier, der kan overtage løftet. Derved øger du produktiviteten i din virksomhed og passer bedre på dine medarbejdere. Så undersøg dine muligheder hos forhandlere.