Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find hundeskov nær dig

Af Annoncør

Hunde er nogle fantastiske skabninger og bringer stor glæde ind i de danske hjem. Både voksne og børn har utrolig stor glæde af at have en hund som en del af familien, men det er desværre ikke alle der bor i et område, hvor de mere aktive racer kan få lov til at leve som de bedst gør.

Mulighed for at aktivere selv den mere krævende race

Med en hund i familien er det vigtigt at huske på dens behov ikke kun dine egne. Hver en race er unik og der er lige så stor forskel på hvor meget de kræver og hvad de kan holde til som der er for os mennesker. Det er derfor vigtigt at man undersøger den race man kigger på og lærer dens sind inden at man tager den til sig.

Nogle gange sker det at man falder for det der ikke er det letteste. Det kan være at du netop bor i en lejlighed uden egen have, men har forelsket dig i en hund der har brug for at kunne løbe frit løb et par gange om dagen. Her vil det ikke være optimalt for visse racer kun at få muligheden for en gåtur med snor på 4-5 gange dagligt. Men der er muligheder for dig alligevel. Find hundeskov online, for at se hvor du kan lufte din aktive hund uden at den nødvendigvis skal være i line.

Et indhegnet areal med mulighed for frit løb

De hundeskove der er i Danmark er ikke ens, men de fleste fungerer således at der er tale om et stort udendørsareal med træer og vild natur der er indhegnet. Her er det tilladt at lade hunden løbe frit og der er endvidere mulighed for at din hund kan socialisere sig med andre som i møder på jeres vej.

Selv om at der er hundeskove og dermed mulighed for at aktivere selv den mere krævende hund, så er det ikke ens betydende med at du ikke bør gå til træning med din hund. Det er vigtigt at du kan kalde din hund til dig.