Fede mærker til vilde priser: Ny outlet-butik åbner i midtbyen

Skrevet af: Simone Vestergaard

Tre af byens bedste tøjbutikker samlet under samme tag åbner nu en outlet-butik, som kommer til at køre hele sommeren frem til slutningen af august.

På den ene af Aalborgs gågader Algade 6 åbner Richard, Butler og Loftet nu en outlet-butik med start fra i morgen fredag den 8. juni klokken 11.

Det bliver med vilde priser, hvor man kan spare op til 70% på butikkernes mange lækre brands og produkter.

’’Vores pop-up outlet er lavet, fordi vi kommer til at ændre lidt i vores univers i både Richard, Butler og Loftet. Vi får en masse brands ind, som ikke er i Aalborg i dag.

Det er blandt andet Kenzo, Our Legacy, Oscar Jacobsen og Paul Smith – alle de her lidt mere high-end, store internationale brands, som man ikke rigtig har i Aalborg i dag,’’ fortæller Karl Martin Skov Hosbond, fra Butler Retail, til MigogAalborg.

Skal gøres plads til nye varer

Outlet-butikken bruges til at skaffe mere plads til de nye varer, der kommer ind i Butler, Richard og Loftet.

’’Vi vil gerne have ryddet godt op i det udvalg vi har, så vi ligesom også får plads til at starte det nye univers op. Der er en masse leverandører, som vi ikke skal have fremadrettet, og de ryger derfor over i vores outlet,” forklarer Karl Martin Skov Hosbond.

’’Det er ikke bare et almindeligt udsalg. Der vil være op til 70%. Vi vil dog stadig løbende køre med udsalg i butikken, men det er med de brands, vi fortsætter med helt generelt,” forklarer han.

Vil tilbage til starten på butikseventyret

Det hele startede i 1971 som butikken Butler i Algade 5. I dag hedder det så Butler, Richard, Loftet og Loft by Loftet. Man ønsker lidt at vende tilbage til det butikken startede ud med.

’’Vi vil gerne tilbage til det, vi havde i gamle dage. En butik der havde det, alle andre butikker ikke havde. Vi har ikke helt levet op til de forventninger, kunderne har haft til huset, og det er noget vi ændrer på nu,” forklarer Karl Martin.