Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Favoritretter gennem årene: Fusion fejrer hæder med vild menu til særpris

Af Michael Qureshi

For et par uger siden kunne Restaurant Fusion hive en anerkendt pris med hjem til Aalborg.

Her i byen kan vi godt være stolte af, at vi har Danmarks bedste restaurant i kategorien eksotisk/spicy.

Restaurant Fusion løb med prisen, og kom i fint selskab på en aften, hvor også internationale toprestauranter som Alchemist og Noma vandt priser.

Fejrer prisen med en vild menu

Det er især bemærkelsesværdigt, at Fusion slog Tigermom i København, som nævnes som en af Københavns bedste nye restauranter.

Derudover hev de også prisen foran Sanchez fra København, som sidste år formåede at blive anbefalet blandt 10 restauranter i hele verden af selveste Forbes.

Så hvad er mere naturligt end at fejre prisen med sine gæster?

Derfor har Restaurant Fusion sammensat en helt gennemført menu bestående af favoritretterne gennem alle årene.

Det sker lørdag d. 30. november klokken 19.00. Du kan booke plads her

Det er med mange serveringer inklusiv vinmenu og to timers fri bar bagefter med DJ og Afterparty til en særpris på 998 kr. per person.

“Vi er virkelig stolte af at vinde prisen blandt så mange stærke nominerede i Den Danske Spiseguide, og vi vil gerne dele glæden med vores gæster.

Derfor har vi sammensat en menu, der tager gæsterne igennem de mest populære retter i vores historie og med særligt fokus på Eksotisk og spicy,” siger Vinh Quoc Du til MigogAalborg.

Der er kun begrænset antal pladser.

Se menuen herunder

Aftenens program:

Velkomstdrink:
1 glas lækre bobler

Snacks:
– Sprød kyllingeskind med tobiko

– Tamago med kimchee
– Kroket af confiteret and.
– Toast med kyllingelevermousse

8 retters menu:

– Flamberet laks toro m/ ponzu og springløg
– SPICY tom yum supper m/ tempurareje
– Stegt kammusling m/ soja og ingefær
– Havtaske m/ østerssauce og karryolie (vores signaturret)
– Nigiri m/ and og teriyaki
– BBQ Duroc svin m/ græskar og passion
– Wagyu okse m/ jordskokker, kimchee og XO sauce
– Yuzufromage i nitrogen

5 glas vin serveres hertil

Afterparty:
Fri bar i 2 timer med øl, sodavand, vin og nedenstående cocktails
Mojito – Ginger Passion – Fusions Iced Tea – Gin&Tonic – Rom og Cola – Gin Hass

DJ Michael “Beatchugger” Linde spiller op til afterparty

Pris:
Kun 998 kr. pr. person for både menu, vinmenu og afterparty med 2 timers fri bar.

Aftenen afholdes i samarbejde med MigogAalborg

Hvad: Chef’s Dinner – Fusions favoritretter
Hvor: Restaurant Fusion
Hvornår: Lørdag d. 30. november

Der kan kun bookes plads lige her via dette link