ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Som bedstemor lavede dem: KaffeFair er klar med gammeldaws’ fastelavnsboller

Af Stine Kjølby Christensen

Boller op, boller ned, boller i min mave … Sådan lyder slagsangen på MigogAalborgs kontor i øjeblikket, hvor fastelavnsboller er at finde på alle etager af kostpyramiden.

Aalborg er mildest talt gået fastelavnsbolle-amok i år, og uanset om du er til fløde eller gammeldags, er der noget derude for dig.

Indtil nu har det set ud, som om at det for bagerne har gjaldt om at lave de mest innovative, opfindsomme og luksus-agtige boller, de kunne komme i tanke om.

Sådan er det dog ikke hos KaffeFair Strandvejen, der nu i et par dage har solgt ud af deres bud på årets fastelavnsboller.

Her får du ikke romkugle-masse i midten, saltkaramel/mokka-fløde eller guldstøv på toppen … Derimod kan du se frem til et godt bud på, hvordan en vaskeægte fastelavnsbolle skal smage.

Konditor Cæcilie Dolleris har nemlig skabt en helt klassisk, gammeldags bolle i en blød og sød dej med et snasket indre – og så smager den præcis, som ens bedstemor ville have bagt den.

Som bedstemor lavede dem: KaffeFair er klar med gammeldaws' fastelavnsboller

Nøje udvalgte råvarer

Som med alt andet i KaffeFair er der tænkt nøje over råvarerne, og derfor er denne bolle selvfølgelig også bagt på økologisk mel, sukker og smør.

Indvendt finder du i den ene hjemmelavet marcipanremonce, lavet på den reneste, rå marcipan af mandler, mens den anden består af hjemmelavet brombærsyltetøj afrundet af den ægte vaniljestang.

Som bedstemor lavede dem: KaffeFair er klar med gammeldaws' fastelavnsboller

Vaniljen skinner også (bogstaveligt talt) igennem i bolledejen, der næsten ligner en omvendt stjernehimmel med små, sorte prikker overalt.

Som bedstemor lavede dem: KaffeFair er klar med gammeldaws' fastelavnsboller

Vi tør godt melde ud, at er du til den helt klassiske bolle, uden så meget bulls***, så skal du vælge KaffeFairs. Du kan selvfølgelig også kaste dig ud i dit eget hjemmebag, men vi tvivler på, at det bliver lige så lækkert som Cæcilie(s).

KaffeFair Strandvejens fastelavnsboller sælges hver dag fra omkring middagstid og koster 25 kr. pr. stk. eller 4 stk. for 85 kr. – og er dermed også blandt byens billigste boller.

Hvad: Gammeldags fastelavnsboller
Hvor: KaffeFair Strandvejen, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Hvornår: Fra nu af og helt frem til fastelavn

Del artikel