What!: Populær bager lancerer fastelavnsboller med romkugle

Det ka’ godt bli’ vildere! Det ka’ godt bli’ vildere!
Det må vist være mottoet for årets fastelavnsbolle-sæson, hvor hver eneste dag byder på endnu en ny fastelavnsbolle-variant.
Vi har indtil videre stiftet bekendtskab med alt fra saltkaramel, mokka, citron, hvid chokolade, hasselnød, Toms Skildpadde … Ja, listen er nærmest uendelig.
Selvom vi efterhånden har omtalt hver eneste fastelavnsbolle i byen, så mangler vi stadig et bager, der i den grad er populær. Nemlig Vejgaard Bageri.
Her er der tæt på altid kø langt ned ad gaden, og vi har derfor ikke selv haft mulighed for at sætte snitterne i de berømte boller endnu.
Men nu har de altså præsenteret en variant, vi simpelthen bliver nødt til at stille op efter.
Den vildeste romkugle-fastelavnsbolle
Fra og med i dag, fredag den 21. januar, er der nemlig en ny fastelavmsbolle i montren – med romkugle-masse!
Vidunderet er toppet med lyserød glasur og tivolikrymmel, som vi kender det fra et studenterbrød.
Med andre ord: Alt det bedste fra alle verdener!
Vejgaard Bageri må ofte melde udsolgt laaaang tid før lukketid, så vi kan ikke afvise, at du går forgæves.
Vis dette opslag på Instagram