Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oreo, Toffee og Bounty: Caféministeriet præsenterer årets fastelavnsboller

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Hvis du er én af dem, der er på restriktiv januarkur eller bare gerne generelt gør en indsats for at leve lidt sundere, så beklager vi på forhånd.

Vi har nemlig fundet endnu en (to) af årets fastelavnsboller, som du og skal smage.

Det er Caféministeriet, der er tilbage med deres legendariske udgave af den populære sæsonbolle – og tilmed i to forskellige varianter.

Never change a winning fastelavnsbolle

Bestseller Bollen er naturligvis tilbage for fulde gardiner. Den “all-time-bedst-sælgende” hjemmelavede fastelavnsbolle med fyld af vaniljecreme, Oreos, karamel, flødeskum og blåbær. På toppen er der chokoladesauce, pistacieknas, frysetørrede hindbær oooog … guldstøv.

Som sagt er denne fastelavnsbolle en genganger fra de forgangne år, og selvom vi har smagt den masser af gange før, så var det alligevel en særlig oplevelse i år, da vi i dag kiggede forbi til et kvalitetstjek.

Enten er vi blevet mindre (og sandsynligheden for det er nok cirka = 0) eller også er fastelavnsbollen ganske enkelt blevet mere voluminøs med alderen … Og det kender vi vel alle.

Oreo, Toffee og Bounty: Caféministeriet præsenterer årets fastelavnsboller
Foto: Stine Kjølby Christensen

Bestseller Bollen viste sig endnu engang at være den helt perfekte sandwich: Smurt med hjemmelavet vaniljecreme, drysset med Oreos og toppet med et par friske blåbær.

Ny variant er klar til nordjyderne

Vil du tværtimod gerne undgå at være en basic b****, så kan du i stedet bestille den anden variant: Bounty Bollen.

Med krummer i mundvigen har du mulighed for at drømme dig væk til en eksotisk palmestrand. Her får du ligeledes en hjemmelavet bolle, men der stopper lighederne også.

For den nye dreng i ministeriet er fyldt med eksotiske ingredienser, der minder cirka 0 % om det grå og kedelige vejr, vi har lige nu.

I bollen finder du både ristet kokos og kondenseret mælk, mørk chokolade crunch, syltet mango med Malibu og tonkanød og flødeskum.

Oreo, Toffee og Bounty: Caféministeriet præsenterer årets fastelavnsboller
Foto: Stine Kjølby Christensen

På toppen ligger et smukt lag af chokoladesauce, ristede kokosflager, passion-crisp og hvid chokolade.

Der er en god grund til, at bestselleren er så populær, men trænger du til et friskt pift til den syndige fastelavnsbolle, så er den nye Bounty Bolle lige noget for dig – selvom der heller ikke er skruet ned for lækkerierne i den nye variant.

Fastelavnsbollerne kan både bestilles i caféen, men også som take away. Prisen er 50. kr.