Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få de hurtige sko på: Nu kan du tilmelde dig Royal Run 2020

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg bliver værtsby for Royal Run for tredje gang i træk den 1. juni 2020, og ligesom i 2019 bliver det næste gang Kronprinsessen, der gæster byen.

Billetsalget til Royal Run er netop startet kl 12.00 i dag, og du kan finde billetinfo lige her.

Nye tiltag i år

Som led i et samarbejde med Boozt.com vil alle Royal Run-deltagere næste år modtage både t-shirt og startnumre med pakkeposten.

Dette sker efter, at de godt 70.000 tilmeldte til Royal Run i 2018 og godt 82.000 tilmeldte i 2019 måtte køre til deres pågældende løbsby i dagene op til Royal Run for at afhente materialerne i en såkaldt Expo.

Det skriver Royal Run i en pressemeddelelse.

Og det er en efterspurgt service og en betydeligforbedring, forklarer Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik, på vegne af Royal Runs styregruppe:

”Vi har længe ledt efter en partner, som sammen med os kan gøre deltagernes vej til Royal Run så let og smertefri som mulig. Med samarbejdet med Boozt er det nu muligt for os at sende t-shirts, startnummer og praktiske informationer hjem til alle de tilmeldte,” og han tilføjer:

”Med Boozt er vi trygge ved, at vi har en samarbejdspartner, der både har erfaringerne og kapaciteten til at håndtere den store opgave, og vi har et rigtigt positivt kendskab til dem i kraft af vores samarbejde omkring Royal Run-merchandise,” siger han med reference til den Royal Run-kollektion, der blev udbudt i salg forud for Royal Run 2019.

Denne service gælder alle Royal Run-steder med kongelig deltagelse: Sønderjylland, Odense, Aalborg og København/Frederiksberg.

Del artikel

Andre læser også