Mange åbningstilbud: Espresso House og Lagkagehuset åbner samme dag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Torsdag bliver der rig mulighed for både at få stillet nysgerrigheden, kaffetørsten og den lille sult i Aalborg.

Der åbner nemlig intet mindre end to store kæder i Aalborg. På Østre Havn åbner både en helt ny Meny samt Lagkagehuset med samme koncept, som man kender fra Skalborg.

Det bliver første Lagkagehuset tæt på Aalborgs midtby, og i april åbner endnu en i hjertet af byen.

På Nytorv kan vi glæde os til, at Espresso House genåbner med deres flotte koncept i Baresso’s gamle lokaler.

Vi har samlet et overblik over, hvad de tilbyder på åbningsdagen:

Meny, Østre Havn: Lagkagehuset

MigogAalborg kunne i efteråret som de første afsløre, at Lagkagehuset åbner en kæmpe afdeling lige i hjertet af Aalborg.

Men den er blevet overhalet indenom af en lillesøster, som åbner i det nye lækre område ved Østre Havn.

I butikken tilbydes både friskbagte brød, klassiske wienerbrød, friskbrygget special kaffe, velsmagende kager og frisksmurte sandwiches.

 

Åbningstilbud på dagen:

– Gratis valgfri kaffe

– En masse smagsprøver på brød og kager

– Muligheden for at vinde en stor festlig lagkage

Du kan læse mere om Lagkagehuset på Østre Havn her.

Hvad: Åbning af Lagkagehuset
Hvor: Meny, Østre Havnegade 15.
Hvornår: Klokken 09:00 – 19:00

Meny, Østre Havn

Østre Havn bliver det nye attraktive område tæt på Aalborgs midtby. Der er allerede mange nye beboere i området, og endelig får de den store dagligvarebutik, de har sukket efter.

Meny fejrer også åbningen med flere spændende aktiviteter og åbningstilbud.

GOBIvin, der torsdag d. 7/2 vil forkæle med lækre smagsprøver
Carlsberg, der fredag d. 8/2 vil friste med smagsprøver fra Grimbergen
Thisted Bryghus, der lørdag d. 9/2 vil byde på en skænk af deres nye spiritus øl
Og mange flere….

Nytorv: Espresso House

I 2016 blev det besluttet af holdingselskabet JAB Holding, der står bag hhv. Baresso og Espresso House, at de to kæder skulle implementeres i Norden.

Siden har det været planen, at samtlige Baresso skulle omdannes til Espresso House i både navn og udtryk.

Espresso House har allerede åbnet en lækker afdeling i BIspensgade 16, og nu er tiden kommet til den velbesøgte Baresso på Nytorv, som har fået en ordenlig makeover.

Torsdag er det tid til genåbningsfest på Nytorv, hvor Espresso House står klar med specialkaffe fra eget risteri og et stort udvalg af kager fra eget bageri.

Du kan læse mere om Espresso House på Nytorv her.

Åbningstilbud på dagen:

– Café Latte til 25 kr.

– Kanelsnegl til 10 kroner ved køb af en valgfri drik fra menuen.

Hvad: Espresso House – genåbning på Nytorv
Hvor: Østerågade 11
Hvornår: Klokken 07.30-20.00

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15